Kto určuje výšku mimoriadnych odmien vo finančnej správe?
Chcem sa opýtať pracujem vo financnej sprave kto určuje výšku mimoriadnych odmien?nastúpila som rovnako s kolegyňou a mali sme výrazný nepomer tak neviem od čoho sa to odvíja
@anonym_autor no od toho, ktorá je viac sympatická šéfovi....🤣🤣🤣.... začo sa tak môžu brať odmeny, to nám skús napísať 👉
@ivicatolic neviem tak také veci ako vo filmoch ma ani nenapadne
Pracujem v štátnej správe, dostane sa balík peňazí, sadnú si vedúci a rozhodnú koľko a komu
Ja robím vo finančnej správe cez 20 rokov, odmeny prideľuje priamy nadriadený ... keby ma moja robota nebavila, dávno tu nepracujem ... je to o sympatiách, o tom, kto ako hlboko sa vopchá šéfovi do zadku ... objektívne to určite nie je.
To vážne toto nevieš? No ani sa nedivím, že ti dal menšiu odmenu. Asi toho nevieš viac
Ja robím vo finančnej správe cez 20 rokov, odmeny prideľuje priamy nadriadený ... keby ma moja robota nebavila, dávno tu nepracujem ... je to o sympatiách, o tom, kto ako hlboko sa vopchá šéfovi do zadku ... objektívne to určite nie je.
@dzulli1980 Tak funguje celý skrachovaný štátny sektor. Kto normálny tam dokáže pracovať...
@anonym_autor žeby vedúci? Vsak sa spytaj
@anonym_autor žeby vedúci? Vsak sa spytaj
@anonym_438da2
@anonym_5b4b09 a načo aby boli nejaké nezhody
@anonym_438da2
@anonym_autor tak potom sa zmier s výškou a nemusíš zakladať diskusie
@anonym_438da2
@anonym_autor to si kde doteraz pracovala, že nevieš, že nie každý na rovnakej pozícii má rovnaké odmeny.

@anonym_autor no od toho, ktorá je viac sympatická šéfovi....🤣🤣🤣.... začo sa tak môžu brať odmeny, to nám skús napísať 👉