icon

Ako sa dá privyrobiť popri materskej?

sushi285
30. aug 2012

Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀

adena7
1. feb 2017

Baby ak občas nakupujete cez net z tejto stránky sa vám vrátia nejaké eura z nákupov. Ak sa zaregistrujete cez môj link, získate 10e.. Potom stačí nakupovať.. Peniaze si môžte nechať kedykoľvek vyplatiť na účet

https://www.tipli.sk/p/56923

alenka008
Odpoveď bola odstránená
andrej1990l
Odpoveď bola odstránená
sisa369
4. feb 2017

@michaelamaranesi mozem poprosit info

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
petra_j_
Odpoveď bola odstránená
petergudlak
9. feb 2017

Zdravim, ponukam moznost privyrobit si vdaka internetu (vyplnanie jednoduchých prieskumov alebo ak chcete dotazníkov) za jeden prieskum je cca 1€ - 2€, moznost vyplatenia uz od 10€ (prieskumy su dost časté a velmi jednoduche/casovo nenáročné-maximalne 2 minutky🙂 po vyplneni zaujmov a upresnenie profilu, vyplneni prvych prieskumov dostanete cca 6€ takze ide to velmi rýchlo. Mozem potvrdit vyplacanie peňazí. Ziadne poplatky ani nejake zdlhave otravne veci, rychla registracia a mozte si pekne privyrobit. Staci mi vas email kde vam poslem pozvanku a môžte hned zarabat! Komentár, správa alebo ma kontaktujte na email schnorchy@gmail.com

caroline91
18. feb 2017

@denisa121 ahoj 😊 prosím ta vies mi poskytnúť viac info o tom privyrobení?Viem že je to už stará diskusia ale možno ešte stále aktuálna brigáda.Ďakujem krásne 😉

murzuk
Odpoveď bola odstránená
principesa
Odpoveď bola odstránená
janica25
26. feb 2017

@bubato1 aj ja piprosim info do spravy

pipinka540
1. mar 2017

@lujza77 ahoj o com je to privirobenie peniaze za email?

pipinka540
1. mar 2017

Ahoj baby.. viete mi niektora poradit ako si zarobit popri rodicovskemu? Dakujem za kazdu radu 😉

principesa
1. mar 2017

pipinka540...mne pomohol avon.ostala som v kontakte so svetom,aj popri malom babatku, bavili sme sa mode vonach sminkach atd...a nakoniec s tym robim uz 12rokov...

pipinka540
1. mar 2017

@principesa dakujem

zzuzanah
1. mar 2017

Ahojte, ponukam privyrobenie - ide o vyplnovanie dotaznikov pre rozne vyskumne agentury na Slovensku. Registracia je bezplatna. Ak mi napises mail, tak ti poslem pozvanku priamo z ich webu a ty sa uz iba zaregistrujes a potom ti na mail pride ziadost, aby si vyplnila dotaznik (akurat som teraz dokoncila dotaznik s hodnotenim pesniciek ktore sa hraju v radiu - boli tam uryvky a ja som klikla, ci sa mi to paci alebo nie). Robia sa takto prieskumy verejnej mienky, oblubenosti urcitych produktov a podobne a firmy podla toho nastavuju svoju dalsiu strategiu. Registracia aj vsetko okolo toho je samozrejme bezplatne a k nicomu ta nezavazuje. Ak nemam cas, tak jednoducho pozvanku na vyplnenie dotazniku ignorujem. Za kazdy dotaznik mam nejaku odmenu - peniaze, body, alebo vecnu cenu. Kazdy dotaznik, ktory ti pride, vyplnujes iba jeden krat a iba za seba (ak nie je uvedene inak). Su uplne anonymne, pytaju sa iba na pohlavie, vek a podobne.
Ak to chces skusit, tak poprosim tvoj email a pride ti priamo pozvanka. Pekny den

lucinkaboz
1. mar 2017

Je to ...smutno trápne ,ako chcete poniektorí odporúčaniami a pyramídou zarobiť t na porovnanie na inych

tiburon1
Odpoveď bola odstránená
ln16
Odpoveď bola odstránená
vikis5
Odpoveď bola odstránená
domee_nika
Odpoveď bola odstránená
jankavt1
7. mar 2017

Darujem mamičke nepoužitý šlahač 3v1 - nástavce na miešanie, miesenie, tyčový mixér (v poškodenej krabici) za báseň, rozprávku, bájku, fejtón, vtipný článok..... Musí to byť vlastná tvorba. Napíšte mi IP, ak máte záujem o blizsie info

balazovaj
8. mar 2017

@petergudlak poprosím na balazovajanej@gmail.com

alexwarring
Odpoveď bola odstránená
majulienka19
Odpoveď bola odstránená
lenka1812
Odpoveď bola odstránená
svanerovaludka
15. mar 2017

Dobry den, aj ja pouzivam https://www.tipli.sk/ kde som za dva mesiace nasporila viac ako 50 € a mozem si ich nechat vyplatit na svoj ucet. Predtym som pouzivala Refundo.sk ale Tipli ponuka ovela vyssie odmeny

jerryjanka
Odpoveď bola odstránená
klsasa
21. mar 2017

@petergudlak sasaklimova@gmail.com napíšte mi správu

sebi1005
16. apr 2017

@petergudlak možete mi poslať info na zaneta.s@atlas.sk ?