Ako sa obliekate, keď pracujete v kancelárii?
Ahojte, len ma tak zaujima, tie, co pracujete v kancelarii, ako sa obliekate, ked nemate predpisany dress code?
Ja sice robim v open office ale my "obycajny" zamestnanci normalne rifle, tricko, pripadne nejaky sveter ci mikina, leginy. V lete nosia saty, sukne alebo kratase. Nemame ziadne nejake predpisane pravidla ze co mozme a co nie. Pracujem v jednej zdravotke.
Ahoj, snažím sa tak medzi. Čiže, keď mám rifle, tak svetrík alebo košeľu, plus šatku občas. Nemám problém dať si aj biele tenisky, striedam s mokasínami. Častejšie nosím šaty, aj v zime, k ním čižmy, v lete šľapky, nenosím opätky. Šaty košeľové väčšinou, kvetované, štýl Reserved alebo Zara. Nenosím puzdrové šaty, sako nosím maximálne ráno, keď je chladno v lete na tričko, blúzku. Čo nenosím, sú legíny, kraťasy a mikiny, kostýmy a opätky 😀
Ahoj, normálne - nohavice/rifle tmavé a na vrch mám podľa sezóny pulóver, sveter, top s dlhým rukávom. V kancelárii máme teplo, sme tam 3. Obliekam sa tak aby som sa cítila pohodlne. Keď mám ráno viac času, tak si dám šaty/sukňu.
Legíny nenosím vôbec - ani doma.
Saty, blazer, kostim, koselu, lodicky.
Mam rada nohavice s vyvysenym pasom, koselu a crop blazer.
Nosíme aj roztrhané džínsy 🤣 môj šéf, z času na čas, aj tepláky 😂 pracujeme vo verejnoprávnej inštitúcii.
To asi závisí od pozície..Ja mám vyššiu reprezentatívnu pozíciu, takže business šaty, sako, lodičky, pančuchy, pripadne business nohavice, blúzky, sukne..Ja ale aj v súkromí uprednostňujem ženské elegantné veci, tak pokiaľ nejdem s deťmi na ihrisko, vždy si dám na seba niečo aspoň športovo- elegantné, keď už rifle, tak k tomu tričko pekného strihu a na vrch elegantné sako, alebo rifle, blúzka a sako..prípadne šaty a pančušky plus vysoké čižmy..Veľmi závisí aj od povahy, typu človeka, výzoru, čo sa komu hodí a pod..Bez ohľadu na to, či je alebo nie je predpísaný dress code
Bezna pracovna pozicia: Slusne rifle a jednofarebne basic kusky. Kosela, rolaky, v lete tricko. V lete vacsinou sukne alebo 3/4 rifle.
Nijak zvláštne.. botasky, rifle, tričko... Nemáme predpísanú eleganciu ani sa o ňu už nesnažím
V zime rifle a zvycajne nejaky svetrik, kedze mame trochu zimsie, hlavne aby mi nebolo zima a citila som sa pohodlne. Ked je uz teplejsie tak aj bluzky a v lete klasika sukne, saty, sportovo elegantne kratasy (take dlhsie, ku kolenam). V zime cizmy a po zvysok roka sneakersy alebo mokasiny, v lete sandale. Mam mini nohu takze nejake lodicky na opatku nehrozia.

Rifle, tricko. Uplne lezerne. Cez leto saty, kedze som satovy typ