icon

Ako sa pripraviť na pracovný pohovor v Kauflande?

spite1102
12. mar 2025

Ahojte, pekný deň prajem. V piatok idem na pracovný pohovor do Kauflandu. Chcem sa spýtať, ako sa ma takýto pohovor pripraviť, čo sa budú pýtať? Treba zo sebou priniesť životopis?

ovaaa
•
12. mar 2025

Závisí aká pozícia. Ak nemajú tvoj životopis tak by som priniesla.

ekira1
•
12. mar 2025

@spite1102 budú sa pýtať na tvoje pracovné schopnosti, prax, flexibilitu.. ja mám pocit, že do kauflandu berú každého, kto trafí na pohovor. Pracovná náplň a plat nie je zrovna to najlukratívnejšie..

kavasmliekom
•
12. mar 2025

Ich prvá otázka bude, či si už robil v potravinách, potom ci môžeš robiť ako oni potrebujú, čiže aj zaskoky.
Keď som sa ich ja opýtala, či majú rozpisy a pravidelne zmeny, lebo hľadám prácu, kde budem mat pravidelnosť a vedieť sa zariadiť, už sa ani neozvali 🤣

ekira1
•
12. mar 2025

@kavasmliekom ťažké otázky si dala 😁 podľa systému máš vedieť zmeny dva týždne dozadu, realita v piatok nevieš ako robíš v pondelok. Zmenu v dochadzke ti majú dať vedieť dva týždne dopredu, realita ráno prídeš na rannú a zistíš, že ti to včera zmenili na poobednú. Ako píšem práca snov u top zamestnávateľa 🥰

kavasmliekom
•
12. mar 2025

@ekira1 presne 🤣 pýtala som sa to preto, lebo viem, ako to u nich chodí

1974kkkk
•
14. mar 2025

@ekira1 pracovala som v kauflande, prac.pohovor..normálny....aj práca v pohode....a čuduj sa svete, ráno o 7dmej aj výplata na účte( vo výplatný deň,) máš prac.oblečenie, zaškolia ťa.....a ako v Každej práci...treba hlavne robiť. odišla som zo zdr.dôvodov.

simka17161
•
27. máj 2026
@ekira1

@spite1102 budú sa pýtať na tvoje pracovné schopnosti, prax, flexibilitu.. ja mám pocit, že do kauflandu berú každého, kto trafí na pohovor. Pracovná náplň a plat nie je zrovna to najlukratívnejšie..

@ekira1 Veru nie. Dvakrát som neuspela, čaká ma dnes tretí.

ekira1
•
27. máj 2026
@simka17161

@ekira1 Veru nie. Dvakrát som neuspela, čaká ma dnes tretí.

@simka17161 ten istý Kaufland? Vieš, na čom si pohorela? Tento rok dosť škrtajú, šetrí sa na všetkom.

simka17161
•
27. máj 2026

Zakaždým som bola v inom. Raz ma najprv zobrali a potom napísali že nie. Myslím že preto lebo som tichšia a nebola som suverénna na pohovore. Druhýkrát mi ponúkli pekáreň tú som veľmi nechcela lebo som v nej pracovala často a bola som z nej akoby vymrznutá. No mala som smolu že potrebovali práve na túto pozíciu. Teraz mi ponúkli zaujímavú prácu kontrolorky záruk. Uvidím ako to dopadne.🙂

anonym_fb9d2c
•
28. máj 2026
@ekira1

@ekira1 to zrovna nieje pravda pretože x krát keď vidím u nás nové predavačky zakecam sa s nimi a povedia že chceli ísť do Kauflandu ale nezobrali ich
Sú tam pravdepodobne lepšie podmienky ako v Lidli a tescu

ekira1
•
28. máj 2026
@simka17161

Zakaždým som bola v inom. Raz ma najprv zobrali a potom napísali že nie. Myslím že preto lebo som tichšia a nebola som suverénna na pohovore. Druhýkrát mi ponúkli pekáreň tú som veľmi nechcela lebo som v nej pracovala často a bola som z nej akoby vymrznutá. No mala som smolu že potrebovali práve na túto pozíciu. Teraz mi ponúkli zaujímavú prácu kontrolorky záruk. Uvidím ako to dopadne.🙂

@simka17161 domova kontrola, kontrola dmt je len jedna vec, budeš preberať zeleninu, robiť zľavy, odpisy, reklamácie, chodiť do pokladne, pulty, i tú pekareň keď bude treba, vykladať na predajni, vybavovať maily, merať teplotu, kontrolovať dodržiavanie HCCP na čerstvých úsekoch...

ekira1
•
28. máj 2026
@anonym_fb9d2c

@ekira1 to zrovna nieje pravda pretože x krát keď vidím u nás nové predavačky zakecam sa s nimi a povedia že chceli ísť do Kauflandu ale nezobrali ich
Sú tam pravdepodobne lepšie podmienky ako v Lidli a tescu

@anonym_fb9d2c a všimla si si dátum komentára na ktorý odpovedaš? Firmy i Kaufland šetria, už ani brigádnik sa tam ľahko nedostane.. predtým bol inzerát celé týždne, z troch prišiel jeden a ani ten nenastúpil. Teraz sa dá inzerát a dvadsať žiadostí.. Lidl a Kaufland má jeden hlavný rozdiel. V Lidli nevieš kedy skončíš, ale zarobíš. V Kauflande vieš kedy skončíš, ale nezarobíš 🫣

anonym_fb9d2c
•
29. máj 2026
@ekira1

@anonym_fb9d2c a všimla si si dátum komentára na ktorý odpovedaš? Firmy i Kaufland šetria, už ani brigádnik sa tam ľahko nedostane.. predtým bol inzerát celé týždne, z troch prišiel jeden a ani ten nenastúpil. Teraz sa dá inzerát a dvadsať žiadostí.. Lidl a Kaufland má jeden hlavný rozdiel. V Lidli nevieš kedy skončíš, ale zarobíš. V Kauflande vieš kedy skončíš, ale nezarobíš 🫣

@ekira1 ja hovorím o aktuálnom čase a brigádnikov ? Plno nových je aktuálne

ekira1
•
29. máj 2026
@anonym_fb9d2c

@ekira1 ja hovorím o aktuálnom čase a brigádnikov ? Plno nových je aktuálne

@anonym_fb9d2c tak ešte raz, cca rok dozadu bol problém niekoho najsť, teraz sa hlási viac, ako je firma ochotná vziať..