icon

Ako sa vypočítavajú tabuľkové platy v štátnej správe?

danushka23
Včera o 11:20

Ahojte, najde sa tu dobra dusa - personalistka, ktora by mi bola ochotna vysvetlit system vypoctu tabulkovych platov ?

anonym_70d572
Včera o 13:06

tabulky su uvedene v zakone o statnej sluzbe. Zvysne sucasti funkcneho platu k platovej tarife (v zakone) su sluzobna prax, osobny priplatok, zmennost a pod.

danushka23
autor
Autor odpoveď zmazal
danushka23
autor
Včera o 13:18
@anonym_70d572

tabulky su uvedene v zakone o statnej sluzbe. Zvysne sucasti funkcneho platu k platovej tarife (v zakone) su sluzobna prax, osobny priplatok, zmennost a pod.

@anonym_70d572 tabulky su mi jasne. ide mi o posudenie rokov praxe, VS, max. mozny osobny priplatok, veduca pozicia...

anonym_70d572
Včera o 13:28
@danushka23

@anonym_70d572 tabulky su mi jasne. ide mi o posudenie rokov praxe, VS, max. mozny osobny priplatok, veduca pozicia...

@danushka23 ved to je vsetko v zakone- VS 1.stupen je potrebny na statneho radcu, na hlavneho st. radcu uz treba ukoncené VS vzdelanie, osobny priplatok § 132 je max 100% platovej tarify, zapocet rokov praxe dava pri vypovedi byvaly zamestnavatel. Najlepsie je obratit s ana konkretne personalne oddelenie, niekde sa zapocitva aj odborna prax