icon

Ako si vybrať medzi dvoma prácami?

16. jan 2024

Prijali ma na jedno i druhé, ani v jednom nemám skúsenosti.
Jedna je Prima banka, + je cestovanie a pracovný čas, pracovný čas od 8 do 17 bez cestovania
Druhá je pracovník eshopu, + je plat, pracovný čas je 8 do 16 ale ešte dlhé cestovanie

Strana
z2
koniarova
16. jan 2024

Ja ti ale neviem, či sa eshop so šperkami dnes ešte uživí. Je ich milión.

autor
16. jan 2024

Je Sofia, dosť veľký eshop

koniarova
16. jan 2024

Áno. Ten je známy .Tam vidím potenciál.👍

buberova
16. jan 2024

Vybrala by som si eshop

thoughtfulweirdo
16. jan 2024

Eshop. Poznám viacero ľudí, ktorí prácu v banke skúsili a nikto nebol spokojný a nevydržal dlho.

queen_mary
16. jan 2024

Prima banka je celkom peklicko - minimalne centrala, pobocky asi nebudu o nic lepsie..

queen_mary
16. jan 2024

A eshop mi pride ok, podla mna po skusobje v klude 2-3 dni v tyzdni home office

qwert87
16. jan 2024

V prima banke to nebude med lizat. O 17 zatvoris pobocku, ratas kasu, uzavierku a 17:15 mozes najskor odist. Samozrejme ak mas.dokoncene veci a nie je porada. Ja.som dala vypoved, do banky na pobocku uz nikdy viac. A tie tlaky...oni maju preto taky blby pracovny cas, lebo maju hodinovu obednu prestavku.
Za mna eshop. Kludnejsia robota, po case mozny aj homeoffice

eliska13
16. jan 2024

Eshop a vypýtať si viac HO po case

dettilv
16. jan 2024

Ja by som brala eshop. Robila som tak 6 rokov a keby neotehotniem tak som doteraz tam. Len tam sa fyzicky asi viac narobis ako v banke

marca12
16. jan 2024

V banke si tlacena hlavne do predaja produktov,mas na to zaludok? Pokial nepodas vykon o miesto lahko prides. Neustale si tlacena zvysovat cisla,kazdemu klientovi,ktory pride,musis ponuknut nejaky produkt. Dokazala by si to?

amelie2017
17. jan 2024

Do banky by som nesla ani za svet. Kedysi to bolo povazovane za super pracu, ale teraz je to len o tom, aby si predavala produkty. Nesplnis plan, zarobis malo a skoro sa s tebou rozlucia. Sla by som do toho eshopu.

melanta
17. jan 2024

V Prime ak sa ti nebude páčiť a odídeš do roka, zaplatíš školenia, niečo cez 1000 eur. Tiež podstatná info pri rozhodovaní.

Strana
z2