Ako to robia ľudia, že chodia do práce až o 10:00?
Ahojte, nie tak zriedka tu čítam, ako ľudia chodia do práce o 10.00, popri práci si idú zacvičiť, na nákup, s deťmi apd. Povedzte mi ľudia, ako to robíte. ja som senior manažér pre CZ/SK/HU. Som na pozícii, kde riadim ľudí remotne, ale aj v office na SVK. Áno, určitú flexibilitu mám, že zbehnem ráno k lekárovi, a prídem neskôr, že som dlhšie na obede a odídem o tretej, keď musím. Ale štandardne som v práci medzi 8.00-8.30 /a je to jedno, či som z domu alebo z officu/. Pracujem na korporátnej pozícii, kde mám cally aj ráno o 8.30 hod a aj večer o 16.30 keď treba. Okrem toho manažujem ľudí a som tu pre nich. Ja stále hovorím, že manažér má isť príkladom, čiže nie som ten typ, čo sa objaví od 11.00 do 14.00. Tak na akých pozíciách robíte, že chodíte počas dňa cvičiť a začínate si od 10.00? Inak naše služobné auto má GPS, čiže nie je to úplne tak, že si odídem a prídem kedy zachcem. A hlavne mám úlohy, tasky, meetingy a cally.

Ja som softverova inzinierka - ono je to dost kreativna robota a neda sa robit bez sustredenia. Cize ak mi odchadza focus, viem, ze by mi nic nenapadlo, pripadne by to trvalo nasobne dlhsie, tak si urobim pauzu a napriklad si idem zacvicit. Ale to nie je na chvalenie, o to dlhsie mam dni a v dlhodobom meritku je to pre mozog neskutocne skodlive, preto aj realne pracujem na zmene. Bezny 9-5 je omnoho lepsi, to len tak vyzera, ze uuu aka sloboda, ale defacto nemas nikdy padla, zijes pomedzi robotu.