Ako získať efektívne pracovné návyky?
Ako ziskat pracovné navyky.Som dlho doma.Uz som s toho na nervy.
Možno si každý deň naplánovať v rovnakom čase niečo robiť? Nech si proste zvyknutá že vtedy začínam aj keď sa mi nechce a musím to vydržať robiť dovtedy a dovtedy...
Trochu viac info keby si dala.Mas rodinu?Deti?Ak nie,treba si dať ráno budík a povinnosti odškrtavat rad za radom.Idem cvičiť,idem behať,do obchodu,navariť,upratať,ideálne keby si si na každú činnosť dala limit a splnila ho.No najlepšie riešenie nájsť si predsa prácu.Preco ju nemáš?
Najdi si pracu. Akukolvek. Pracovne navyky ziskas iba v praci, to sa naucit neda.
Začala by som nájdením práce a potom zaťať zuby vždy keď sa mi nepáči a myslím si, že to nestojí za to, si povedať - rok vydržím aj keby traktory padali. Nemusíš dopredu nacvičovať "pracovné návyky", v práci budeš mať to nacvičovanie aj zaplatené 😉.
Jedine nájdením si prace. Zacni postupne, ak ti financie dovolia tak skús najprv polovičný úväzok. A dlho si doma z akého dôvodu? Zdravotného, alebo si na materskej? Alebo je tam iný dôvod?
Ide skôr o to, či si odhodlaná pracovať, či chceš. Ja som bola dlho doma, syn končil prvú triedu, keď som sa zamestnala...a robím už šiesty rok, som spokojná. Lebo som vedela, že proste pracovať chcem. Ale viac krát , keď prišiel niekto nový do práce, bolo krásne vidno, že dlho nepracoval, že tam tie návyky už nie sú ,. Skôr tak ciga v ruke a mobil každú hodinu...a takí ani zvyčajne dlho nevydržia. Sú prekvapení, že v práci treba fakt pracovať, všetko im vadí, výhovorky a pod.

Nástup do práce aspoň na polovičný úväzok alebo brigaduj