icon

Ako získať potvrdenie do práce za minulé dni?

14. jún 2024

Dnes som volala s Dr, že mám silné bolesti. Končili jej ordinačné hodiny a tak povedala aby som buď počkala do pondelka alebo išla cez víkend na pohotovosť.
Ako to je s potvrdením? Vie mi v pondelok dať potrvdenie na dnes? Asi nie, keďže som u nej fyzicky nebola. Ak pôjdem na pohovosť s bolesťami dnes, vedia mi dať potrvdenie aj na zajtra (mala som pracovať dnes a zajtra)?

fruitys
•
14. jún 2024

Ak si dnes nebola v práci kvôli bolestiam, myslím, že ti to lekárka v pondelok, keď sa u nej zastavíš na vyšetrenie, zohľadní v potvrdení - teda napíše ti to od piatka (k tomu ste ešte spolu aj volali, čiže vie o tom). Je to ale iba tip.

marrynka112
•
14. jún 2024

Zájdi dnes a spýtaj sa možno ti dajú aj na zajtra alebo zavolaj do práce dnes že neprídeš ani zajtra nech ti dajú voľno

luccija
•
14. jún 2024

To začali silné bolesti, keď končili ordinačné hodiny?väčšinou, keď som išla na pohotovosť zápal mechúra atď a bol víkend povedali mi, že v pondelok k doktorke pre PN a tá mi ju dala od piatku kedy som bola na pohotovosti.Neviem ako to presne je

autor
•
14. jún 2024

Ďakujem

Nie, okolo 10 tej začali, dala som si tabletku a keď nepomáhala som volala, okolo 11tej. Mali tam byť do pol 4tej, neviem prečo končili dneska takto skoro

autor
•
14. jún 2024

Pravdepodobne aj ja budem musieť ísť na PN, len neviem či vie dat PNku aj spätne

elanor
•
14. jún 2024

PN ti vie dat spatne, ale iba v pripade, ze pojdes na pohotovost, a budes mat papier od nich (teda spravu o vysetreni). Bez toho ti spatnu PN neda, lebo ju ani system nepusti.

palicka
•
14. jún 2024

@elanor myslím, že spätne už nie. PN sú už elektronické

elanor
•
14. jún 2024

@palicka ved pisem, ze iba v pripade, ze bude mat potvrdenie, ze bola na pohotovosti. Vtedy sa da vystavit na vikend spatna e-PN.
Inak nie. Bez toho sestricku / lekarku(-a) system nepusti. Inak iba od aktualneho dna.
Treba poriadne citat...