icon

Ako zvládnuť trápnu situáciu v práci?

9. máj 2024

V práci máme jedného veľmi príťažlivého chlapa. Viem ako sa volá, zvykli sme sa aj rozprávať. Tak všeobecne pár slov keď sa stretneme, pracujeme v jednej veľkej firme len na inej funkcií tak sa toľko nevidíme. Minule ostal na mojom oddelení, kecali sme, názor si vypýtal a tak.
Vyhodilo mi ho na fb medzi mohli by ste poznať, tak som ho požiadala o priateľstvo.
On to odmietol a každému vykecal, teraz som počula už nejeden výsmech na moju adresu, že som ho požiadala o priateľstvo, že ho otravujem, pátram po ňom a čo som čakala atď..
Zistila som, že zjavne nie tak úžasný ako sa dá, ale je mi ľúto, že som terčom výsmechu a cítim sa veľmi zle.

andrea2323
•
9. máj 2024

Nevšímaj si ho, nekomentuj to a zabudne sa na to za týždeň 😊 veď si neurobila nič zlé, požiadať niekoho o priateľstvo na fb veru nie je nejaké otravovanie..

really8
•
9. máj 2024

Hovoris v praci? Nemyslela si na zakladke?

jomarch
•
9. máj 2024

tak toto budu nejake tazke komplexy, nic si z toho nerob absolutne prosim ta🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

januska12323
•
9. máj 2024

On veľa rozumu nepobral, ty sa nemáš čím trápiť.

pralinka25
•
9. máj 2024

Trapny je on. Nevsimaj si to a viac s nim nedebatuj. Je to zjavne idiot a ti ci sa smeju tiez. Dospely clovek sa takto nechova.

thereisabear
•
9. máj 2024

Skôr je to jeho trapas ako tvoj, aj keď rozumiem, že to tak necítiš.

7miriam77
•
9. máj 2024

Pre takúto blbosť byť terčom výsmechu?? Ti ľudia by sa mali nad sebou zamyslieť 🤔🤔...ty si z toho nič nerob. Hlavu hore

kikusenka1
•
9. máj 2024

Ja akože nechápem. Mňa niekto požiada o priateľstvo koho nepotvrdim a mam sa mu poza chrbát smiať? IQ ma koľko dotyčný? Alebo sa mentálne vrátil na základnú školu??? Vôbec sa tým netráp. Aspoň vidíš, že krása nejde vždy ruka v ruke s rozumom 😊

ninapat
•
9. máj 2024

@kikusenka1 No presne, sa ukazal on aky je. Aspon vies, ze ruky od neho prec a kaslat nanho, ked sa takto zachoval, aj keby prisiel potom zase on za tebou. Kasli na to, vo velkych firmach sa reci siria a polovica z nich ani pravda nie je.

janickacrazy
•
9. máj 2024

No tak aspoň si zistila, že krása nie je všetko. Kašli nanho, za pár dní sa na to zabudne.

tanyan
•
9. máj 2024

NarcisKo...
Neviem aká veľká firma to je a či sú tam bežné FB-priateľstvá medzi kolegami. Ale jediný záver pre mňa by bol, že je to chudák a iba by som potichu prečkala, kým sa na to zabudne alebo kým sa mu podarí nejaká iná detinská trapošina. Vyzerá to tak, že je rád stredobodom pozornosti a púta na seba pozornosť za každú cenu. Čoskoro bude teda na pretrase iná téma, ktorou upriami všetky reflektory na seba.

sevrin
•
9. máj 2024

Myslel som že takéto niečo sa deje len v amerických filmoch pre násťročných, ale vidím, že takí exoti naozaj existujú. Zablokuj ho.

luccija
•
9. máj 2024

A načo si ho žiadala o priateľstvo?ten má nejaké vysoké ego aspoň sa ukázal🙂každá senzácia trvá 3 dni

barborachors
•
9. máj 2024

a presne pre toto neziadam o fb priateľstvo nikoho a nikdy. Lebo interpretacia moze byt rozna a uz vooobec nie príťažlivého sexy chlapa. Teraz vyzeras ako neukojena chudera co otravuje chlapov. Mas ponaučenie.

simca06022011
•
10. máj 2024

No dúfam, že ostanych kolegov si nahadzala na fb do priateľov tiež, to.by bolo potom pre neho.trapne :D ja mam v priateľoch všetkých kolegov, zamestnancov... :D a nemôžu si nič vyčítať teda a hehnit sa. Lebo to by znamenalo ze dobieham ferovi aj betke:D a XY ďalším:D

autor
•
10. máj 2024

Práveže 90% kolegov, či ženy či mužov mám medzi priateľmi. Buď požiadali alebo ja som požiadala a vôbec sa to neriešilo, veď sme kolegovia, pracujeme v jednej firme, poznáme sa.