icon

Akú prácu môžem robiť z domu popri deťoch?

Včera o 18:01

Ahojte viete o niečom čo by som mohla robiť doma pri deťoch ?
Telefonovanie neprichádza do úvahy
Vyplnujem rôzne dotazníky aale to je len minimum
Poprosím žiadne farmasi ani ina kozmetika

anonym_fbe3ac
Včera o 18:06

kedze nepises co vies tak potom skus only fans

anonym_727c25
Včera o 18:06

Môžeš robiť z domu vývoj SW, architektúru, testovanie, analýzy. Môžeš robiť účtovníctvo, môžeš robiť social media marketing a spravovať socky plus tvoriť content, SEO, PPC kampane. Môžeš robiť zahraničný nábor pre korporáty a mnohé iné špecifické činnosti.

anonym_b54598
Včera o 18:07

No a co take vies robit? Prekladatelstvo, uctovnictvo? Alebo ze by nieco specialne?

anonym_0e29be
Včera o 18:11
@anonym_b54598

No a co take vies robit? Prekladatelstvo, uctovnictvo? Alebo ze by nieco specialne?

@anonym_b54598 Špeciálne vie skladať perá a lepiť obálky, klikať na stránky . To by malo stačiť, či?

svetlonos
Včera o 18:21

@anonym_autor
Ty si tu nová? Pozri podobné témy. Viem že je to hrozne aké keď nič špeciálne nevieš, môžeš akurát iným rodičom ponúknuť opatrovanie detí. Niečo ako mini jasle či škôlka. Keďže robíš dotazníky asi nič iné nevieš. Nemyslím to arogantne, ja napríklad tiež neovládam účtovníctvo a podobne. Teoreticky by som mohla žiť aké pri deťoch doma, hm... Isto teraz nie na objednávky, ktoré by som musela robiť na čas.
Môžeš dať inzerát aj, že budeš trebárs žehliť ľuďom prádlo u teba doma napríklad.
Aké pokiaľ fakt nemáš žiadnu špecifikáciu, tak sĺz domu ozaj nič poriadne, teda okrem toho opatrovania a žehlenie. Držím palce.

anonym_176e2b
Včera o 18:28

Astronaut výcvik

anonym_940a99
Včera o 18:39

@anonym_autor nič. Staraj sa o deti. Keď chceš pracovať, nech sa paci do prace. Ty si presne ten typ co si mysli ze home office je na to aby si sa v prvom rade postarala o deti ktoré máš doma a občas niečo tukla do klavesnice

anonym_940a99
Včera o 18:39
@anonym_b54598

@anonym_b54598 nevie nič. To je to

anonym_0b8297
Včera o 19:04

Neni dna...uz je to tragikomicke.
Ja neviem, ale proste ked som na MD, tak sa staram o deti. A ked ma to nebavi, tak dam deti do zariadeni a idem pracovat.

blackcat8885
Včera o 19:15

Pokiaľ nerobíš pre normálnu firmu z domu na pc alebo ako píšu účtovníctvo apod inú normálnu prácu nenájdeš. Aj ja som chcela niekedy robiť z domu, predávat vyrábať svoje výrobky. Ale zarobila by som možno 200€ 😆 popri Rd som to robila 7r dozadu dnes sa nedá, musíš mať živnosť atď

bobbula
Včera o 19:40

@anonym_autor no neviem, venovať sa deťom a popri tom môžeš umývať riad, občas ozehliť, dať prať, ak vydá aj navarit. Možno sa venovať ešte ďalším 1-2 deťom? 🤔

anonym_c3c57f
Včera o 20:19

Ja toto nepochopim - na jednej strane sa matky na materskej stazuju ze nic nestihaju, kavu piju zasadne studenu, nemaju cas na seba, poriadne s vyspat, normalne sa najest - a na druhej strane hladaju este pracu na “doma pri detoch “

Mam za sebou dve materske a ja by som nestihala ani dotazniky vyplnat, momentalne pracujem vela z domu ale o deti sa pri tom plnohodnotne starat neviem (uz su skolaci), tak neviem kde som robila alebo robim chybu ….

anonym_940a99
Včera o 20:26
@anonym_c3c57f

Ja toto nepochopim - na jednej strane sa matky na materskej stazuju ze nic nestihaju, kavu piju zasadne studenu, nemaju cas na seba, poriadne s vyspat, normalne sa najest - a na druhej strane hladaju este pracu na “doma pri detoch “

Mam za sebou dve materske a ja by som nestihala ani dotazniky vyplnat, momentalne pracujem vela z domu ale o deti sa pri tom plnohodnotne starat neviem (uz su skolaci), tak neviem kde som robila alebo robim chybu ….

@anonym_c3c57f no lebo si myslia ze niečo potukaju, potazmo odpovedia na 2 emaily denne a myslia si, že za to dostanú 1000€. Este si to tu nepostrehla?
Im ešte nedoťuklo, ze home office nie je holubnik, ale normalna práca na 8 hodín denne

a0
Včera o 20:55

@anonym_autor nič seriózne nenájdeš, ak nič seriózne robiť nevieš. Tak to proste je.

anonym_4799ec
Včera o 21:18

@anonym_autor na Home office môžeš robit v zasade presne to, čo by si mohla robit z officu. Takze si odpovedz, na akú robotu by ta do toho officu vzali a od toho sa môžeš odraziť.

Alebo môžeš byt šéfom sama sebe a pustiť sa do nejakého remesla, v ktorom si dobrá.

lucik194
Dnes o 06:20

no alebo mozes robit dobrovolnictvo a nabrat trochu praxe zadarmo, par mesiacov aby si tu za rok - dva ked pojdu deti do skolky zase nenariekala, ze Ta nikde nechcu, lebo nic nevies, nemas ziadnu prax.......
ja som robila dobrovolnictvo 9 mesiacov

anonym_0d1cee
Dnes o 06:51
@lucik194

no alebo mozes robit dobrovolnictvo a nabrat trochu praxe zadarmo, par mesiacov aby si tu za rok - dva ked pojdu deti do skolky zase nenariekala, ze Ta nikde nechcu, lebo nic nevies, nemas ziadnu prax.......
ja som robila dobrovolnictvo 9 mesiacov

@lucik194 pokiaľ viem, za dobrovoľníctvo ti nikto nezaplatí. A autorka si chce zarobiť.

lucik194
Dnes o 08:34
@anonym_0d1cee

@lucik194 pokiaľ viem, za dobrovoľníctvo ti nikto nezaplatí. A autorka si chce zarobiť.

@anonym_0d1cee
ano to nezaplati, ale ocividne ani nic poriadne robit nevie, lebo by sa tu nepytala, co robit moze a ci niekto nieco neponuka.....
ale moznoze by jej to pomohlo do buducnosti si najst pracu..... lebo predpokladam, ze o 1-2 roky tu bude vypisaovat, ze ju nikde nechcu po rodicovskej.....

aj tak si myslim, ze je to troll, alebo zamestnanec MK, co pise len debaty....

bosorkabb
Dnes o 08:47

Aj keby si vedela robiť niečo čo je možné robiť z domu tak pri deťoch to nie je reálne.
Môj muž robí z domu každý deň už viac rokov a popri deťom je to utrpenie.
Áno dá sa chvíľu napríklad keď sú choré ale celý mesiac nie.
Výkon musíš podať, odovzdať projekt tiež aj telefonovať s kolegami,online porady a podobne.