icon

Cena práce cez víkend

livka_
31. jan 2013

Ahojte, viete prosim aka je dnes cena prace? kolko by ste si pytali za kancelarsku robotu, vzdy len v sobotu od 8/16 po dobu troch mesiacov. kolko cisteho na den a kolko na mesiac., a kolko s danou- slo by o dohodu o vyk.prace. 😵

Cena práce cez víkend
sisaha
31. jan 2013

@livka_ co mas na mysli pod pojmom kancelarska robota? To moze byt aj triedenie dokladov a ukladanie do sanonov, moze to byt skenovanie dokumentov, ale aj uctovnictvo, alebo priprava excelovskych tabuliek...kazde sa da ohodnotit inak a s velkym rozdielom... 😉 ale aj tak si myslim, ze ta praca ak ti bola ponuknuta, tak ti bol ponuknuty aj plat..neviem ci je tam priestor na vyjednavanie. Bud to vezmes alebo nie..

livka_
autor
31. jan 2013

mala by som na tri mesiace nahradit jednu pani v kancelarii, ktora evidovala ludi co chodia na skolenia v danovej problematike pocas sobot. cize si ich budem po prichode odprezentovavat a lahke evidencne veci, nejaka vypomoc v organizacii prednasok. podpisovane, zakladanie, hlavne je to o pritomnosti niekoho z firmy co tie skolenia organizuje. to ci mi to bolo ponuknute to je trochu nadlho. jedna sa o to, ze sa nechcem nechat oklamat. pracujem vo firme, v ktorej moj priamy nadriadeny je tiez vo vedeni druhej firmy a/ teda firmy s ktorou ja nemam nic spolocne/, ktora tieto skolenia poskytuje. mna by chcel presunut ako zamestnankynu s tym, ze sa ocakava ze za to nebudem pomaly nic chciet, lebo to nakaze ON, ze to so mnou ukeca na nahradnom volne /ktore si budem moct vziat pocas tyzdna niekedy ked sa mi to bude hodit/ ako tu pani co to robila predomnou. v nasej robote sa nadcasy zasadne nepreplacaju ale nahradzaju volnym dnom. lenze toto su moje sukromne a este k tomu soboty a chcem za to peniaze a nie ziadne volna. ocakavam tuto ponuku od neho kazdym dnom, takze ked to na mna vybali a ja nebudem "pripravena" ze co za to chcem, tak ma moze dostat do uzkych... 🤐