icon

Chodíte z práce unavení? Ako hodnotíte svoju únavu?

Dnes o 19:20

Chodite z prace unaveni? Ako by ste ohodnotili Vasu unavu z prace na stupnici?
1 - vobec nechodim unavena, unaveny.
2 - chodim malo unavena, alebo len obcas.
3 - chodim unavena, ale nepotrebujem oddychovat.
4 - chodim unavena, oddychnem si, ale ak nieco treba urobit mozem oddych vynechat.
5 - chodim maximalne unavena a vzdy, ked pridem potrebujem oddychovat.

Strana
z2
pako24
•
Dnes o 20:01
@anonym_autor

@pako24 fyzicky, alebo psychicky?

@anonym_autor psychicky, cez vikend doma aj fyzicky, zrelý na vyhorenie

erina102
•
Dnes o 20:08

@anonym_autor 5

autor
•
Dnes o 20:09
@anonym_786ced

@anonym_autor taký stred. Ťahá to už na 40

@anonym_786ced tak to uz nie je ako v 20 tke, ale este ani nic strasne.

minenkaa
•
Dnes o 20:09
@anonym_autor

@minenkaa to je celkom dost krokov, pracujes osmicky, alebo dvanastky?

@anonym_autor osmičky ,ale reálne len sedem hodín

autor
•
Dnes o 20:10
@anonym_de7519

A ty prezrad čo to robíš aký prieskum ?pre koho?

@anonym_de7519 robim prieskum pre seba.

mimirka32
•
Dnes o 20:10

@anonym_autor 4

autor
•
Dnes o 20:13
@anonym_ecb1c0

Moznost chodim unavena a ci potrbeujem oddychovat ani nie je otazka, lebo ma doma caka druha praca, tam nie je. NIKDY za poslednych 15rokov som neprisla domov z prace a "neoddychovala". Oddychujem tak v nedelu poobede, alebo v noci ked spim.

@anonym_ecb1c0 to by som zhodnotila bud 3 alebo 4.

autor
•
Dnes o 20:15
@anonym_c323ea

Všetko od 1 po 5, záleží od pracovného obdobia, ročného obdobia a ďalších okolností v živote... svoju prácu mám veľmi rada, baví ma a neplánujem ju meniť, napriek tomu, že niekedy je toho viac... za mňa lepšie ako by som sa tam nudila

@anonym_c323ea to je rozmanite.

anonym_c323ea
•
Dnes o 20:16
@anonym_autor

@anonym_c323ea to je rozmanite.

@anonym_autor tak ako aj moja práca 🙂

autor
•
Dnes o 20:17
@anonym_627870

@anonym_autor to sa nedá ez víkend dobieham čo nestíham cez týždeň

@anonym_627870 doma praca uz pocka.

autor
•
Dnes o 20:18
@pako24

@anonym_autor psychicky, cez vikend doma aj fyzicky, zrelý na vyhorenie

@pako24 tento vikend si naplanuj relax.

autor
•
Dnes o 20:19
@erina102

@anonym_autor 5

@erina102 nechces zmenit pracu?

autor
•
Dnes o 20:19
@minenkaa

@anonym_autor osmičky ,ale reálne len sedem hodín

@minenkaa tak to mas super.

autor
•
Dnes o 20:20
@mimirka32

@anonym_autor 4

@mimirka32 planujes zostat v tom zamestnani?

mimirka32
•
Dnes o 20:20
@anonym_autor

@mimirka32 planujes zostat v tom zamestnani?

@anonym_autor ano, mna to bavi

autor
•
Dnes o 20:24
@mimirka32

@anonym_autor ano, mna to bavi

@mimirka32 to je najdolezitejsie, aby praca bavila, potom ani ta unava az tak nevadi.

anonym_627870
•
Dnes o 20:25
@anonym_autor

@anonym_627870 doma praca uz pocka.

@anonym_autor riad? pranie? žehlenie?ostatní bordel všade ? Varenie?Dokedy?
Podľa teba je riešenie neprať mesiac? Nepolievať rastliny mesiac? Nevariť mesiac? Psa mám venčiť tiež iba raz za mesiac?

autor
•
Dnes o 20:29
@anonym_627870

@anonym_autor riad? pranie? žehlenie?ostatní bordel všade ? Varenie?Dokedy?
Podľa teba je riešenie neprať mesiac? Nepolievať rastliny mesiac? Nevariť mesiac? Psa mám venčiť tiež iba raz za mesiac?

@anonym_627870 pradlo aspon ja nezehlim, co viem, tak sa to robi uz ojedinele, teda ak nemas nejake kosele, ale to je uz ina tema, tak aspon na tu nedelu aby si mala volno ti prajem a aspon trosku oddychu.

anonym_50bc2d
•
Dnes o 20:31

Ani neviem ako by som to zhodnotila. Od 18r pracujem v obchode, najprv ako radová predavačka, neskôr som sa vypracovala na vedúcu pozíciu, neskôr na zásobovanie. Tam som bola cca 15r , s prestávkou 2r (RD) potom som sa vrátila na pozíciu predajcu. Nikdy som necítila únavu, bavilo ma to. Napĺňalo, po práci som mohla aj oddýchnuť. Čiže asi 1 by som dala.
Počas kovidu nám krachla firma a tak som sa po 5 rokoch zamestnala u nás v obci, brala som, čo bolo. Som tam rok, ale som demotivovaná, znechutená, medzi geriatriou. Známa ma odporučila, vraj potrebujú mladú krv, život...a mám pocit, že som za rok zostarla na ich úroveň. Sú o 25r staršie odo mňa, zastaralé názory, zostali niekde v socializme, šetria na všetkom, nemôžeš si povedať názor, lebo oni tam sú už 40r a vždy sa to predávalo. Metly ešte z konárov, či z čoho to je, píšu všetko do zošitov , ktoré sa už rozpadávajú...plánujem odísť, ale najprv manžel musí zmeniť prácu, ktorá sa mu črtá a trošku sa tam usadiť, aby sme neprišli o príjem. Čiže teraz dávam hodnotenie "znechutená" nie unavená.

anonym_e2fffa
•
Dnes o 20:34

@anonym_autor zase statistika? Na aky ucel?

autor
•
Dnes o 20:37
@anonym_50bc2d

Ani neviem ako by som to zhodnotila. Od 18r pracujem v obchode, najprv ako radová predavačka, neskôr som sa vypracovala na vedúcu pozíciu, neskôr na zásobovanie. Tam som bola cca 15r , s prestávkou 2r (RD) potom som sa vrátila na pozíciu predajcu. Nikdy som necítila únavu, bavilo ma to. Napĺňalo, po práci som mohla aj oddýchnuť. Čiže asi 1 by som dala.
Počas kovidu nám krachla firma a tak som sa po 5 rokoch zamestnala u nás v obci, brala som, čo bolo. Som tam rok, ale som demotivovaná, znechutená, medzi geriatriou. Známa ma odporučila, vraj potrebujú mladú krv, život...a mám pocit, že som za rok zostarla na ich úroveň. Sú o 25r staršie odo mňa, zastaralé názory, zostali niekde v socializme, šetria na všetkom, nemôžeš si povedať názor, lebo oni tam sú už 40r a vždy sa to predávalo. Metly ešte z konárov, či z čoho to je, píšu všetko do zošitov , ktoré sa už rozpadávajú...plánujem odísť, ale najprv manžel musí zmeniť prácu, ktorá sa mu črtá a trošku sa tam usadiť, aby sme neprišli o príjem. Čiže teraz dávam hodnotenie "znechutená" nie unavená.

@anonym_50bc2d preco si sa vratila na predajcu?

autor
•
Dnes o 20:38
@anonym_e2fffa

@anonym_autor zase statistika? Na aky ucel?

@anonym_e2fffa statistika pre moj osobny ucel a aj mi odpovies na moju otazku?

nikoletta1712
•
Dnes o 21:20

@anonym_autor Moja práca - moje hobby…Milujem svoju prácu…No keď robím už štrnásť dní vkuse, tak to cítim…

autor
•
Dnes o 21:22
@nikoletta1712

@anonym_autor Moja práca - moje hobby…Milujem svoju prácu…No keď robím už štrnásť dní vkuse, tak to cítim…

@nikoletta1712 preco robis tolko dni?

anonym_de7519
•
Dnes o 21:23
@anonym_autor

@anonym_de7519 robim prieskum pre seba.

@anonym_autor píšeš nejakú prácu?

autor
•
Dnes o 21:25
@anonym_de7519

@anonym_autor píšeš nejakú prácu?

@anonym_de7519 nepisem ziadnu pracu, ale chcem vediet ako to maju ostatni, ci to maju ako ja, alebo nie a teraz mi napises tvoju odpoved?

anonym_de7519
•
Dnes o 21:25
@anonym_autor

@anonym_de7519 nepisem ziadnu pracu, ale chcem vediet ako to maju ostatni, ci to maju ako ja, alebo nie a teraz mi napises tvoju odpoved?

@anonym_autor nepracujem

kristina2412
•
Dnes o 21:44

Chodím málo unavená, unavená som až potom keď robím s dcérou 2 hodiny domáce úlohy , tak ma napadá čo tak asi robia v škole... Mám kamarátky ktorých deti to majú tak na 20 minút...

anonym_8e5d2c
•
Dnes o 21:49

4 a to mám VŠ, pracujem s ľuďmi

Strana
z2