Chodíte z práce unavení? Ako hodnotíte svoju únavu?
Chodite z prace unaveni? Ako by ste ohodnotili Vasu unavu z prace na stupnici?
1 - vobec nechodim unavena, unaveny.
2 - chodim malo unavena, alebo len obcas.
3 - chodim unavena, ale nepotrebujem oddychovat.
4 - chodim unavena, oddychnem si, ale ak nieco treba urobit mozem oddych vynechat.
5 - chodim maximalne unavena a vzdy, ked pridem potrebujem oddychovat.
S pribúdajúcim vekom je to skôr 4.
@anonym_autor Ja si chodím do práce po víkende odpočinúť. Doma sa cez víkend namakám v záhrade a okolo domu. V pondelok potom v práci fyzicky relaxujem, mám sedavé zamestnanie.
@chrobak7 vyborne, tak ta zaradujem do jednotky a jednotku aj dostavas za vyber zamestnania, ktore ti vyhovuje.
S pribúdajúcim vekom je to skôr 4.
@anonym_5735ff ak ide o to iste zamestnanie, tak pred tym by to bolo ake cislo?
5
Som v prechode, zaspávam už v mhd
ja sa uz teraz tesim na pondelok 😂 keby mozem robim 24/7, ale to by sa mi rodina podakovala... taka 2ka - unavena sem tam byvam, psychicky, ale s pocitom produktivne dobre straveneho casu.
5
Som v prechode, zaspávam už v mhd
@anonym_627870 aj rano skoro vstavas?
4/5 - pracujem v školstve tak som rada ak mám chvíľku ticho 😄
@anonym_627870 aj rano skoro vstavas?
@anonym_autor nie
ja sa uz teraz tesim na pondelok 😂 keby mozem robim 24/7, ale to by sa mi rodina podakovala... taka 2ka - unavena sem tam byvam, psychicky, ale s pocitom produktivne dobre straveneho casu.
@cyberk davam jednotku.
@anonym_5735ff ak ide o to iste zamestnanie, tak pred tym by to bolo ake cislo?
@anonym_autor robím to isté zamestnanie celý život. Ale keďže som už v strednom veku, tak jednoducho tej energie nemám toľko, ako keď som mala 30.
4/5 - pracujem v školstve tak som rada ak mám chvíľku ticho 😄
@anonym_786ced patris medzi mladsie, alebo starsie rocniky vekovo?
@anonym_autor nie
@anonym_627870 tak prajem aspon vikend plny oddychu.
@anonym_627870 tak prajem aspon vikend plny oddychu.
@anonym_autor to sa nedá ez víkend dobieham čo nestíham cez týždeň
Teraz mám 5 ale pracujem na tom, aby som mala 3 alebo 2
@doriiis ako na tom pracujes, hladas novu pracu?
@anonym_786ced patris medzi mladsie, alebo starsie rocniky vekovo?
@anonym_autor taký stred. Ťahá to už na 40
@anonym_autor robím to isté zamestnanie celý život. Ale keďže som už v strednom veku, tak jednoducho tej energie nemám toľko, ako keď som mala 30.
@anonym_5735ff tak prajem vela oddychu cez vikend.
2,3,4 ,u mňa sa to strieda ,1 nemám nikdy ,v práci som cely deň na nohách a urobím denne len v práci okolo 15000 krokov ,tak to poobede cítim
@anonym_autor .... Zatiaľ nehľadám. Dala som sa preradiť na ,, nižšiu" funkciu.
@doriiis tak nech sa dari.
A ty prezrad čo to robíš aký prieskum ?pre koho?
2,3,4 ,u mňa sa to strieda ,1 nemám nikdy ,v práci som cely deň na nohách a urobím denne len v práci okolo 15000 krokov ,tak to poobede cítim
@minenkaa to je celkom dost krokov, pracujes osmicky, alebo dvanastky?
Moznost chodim unavena a ci potrbeujem oddychovat ani nie je otazka, lebo ma doma caka druha praca, tam nie je. NIKDY za poslednych 15rokov som neprisla domov z prace a "neoddychovala". Oddychujem tak v nedelu poobede, alebo v noci ked spim.
Všetko od 1 po 5, záleží od pracovného obdobia, ročného obdobia a ďalších okolností v živote... svoju prácu mám veľmi rada, baví ma a neplánujem ju meniť, napriek tomu, že niekedy je toho viac... za mňa lepšie ako by som sa tam nudila

@anonym_autor Ja si chodím do práce po víkende odpočinúť. Doma sa cez víkend namakám v záhrade a okolo domu. V pondelok potom v práci fyzicky relaxujem, mám sedavé zamestnanie.