icon

Čo by ste zmenili vo vašej práci okrem platu?

17. sep 2026

Čo by ste zmenili vo Vašej práci? Okrem platu, lebo to asi každý.

Strana
z3
namornicka
18. sep 2026
@letfenixa

@namornicka v školstve časté, príde kolektiv a sychravé jesenné počasie a človek je hneď chorý.

@letfenixa ale zo skolstva ta nevyhodia, lebo ucitelov je malo a skor nema kto ucit.

letfenixa
18. sep 2026
@namornicka

@letfenixa ale zo skolstva ta nevyhodia, lebo ucitelov je malo a skor nema kto ucit.

@namornicka len na niektoré predmety je málo.

autor
18. sep 2026
@anonym_640387

Vedúcu. Nemá schopnosti viesť team. Ale to je tak, keď je niekto dosadený.

@anonym_640387 to poznam.

mamatroch
18. sep 2026

@anonym_autor uvazok. 8 hodinovy za 6 hodinovy pracovny cas. mala som v predchadzajucej firme a bolo to pre mna uplne idealne z pohladu zladenia prace a rodiny

autor
18. sep 2026
@mamatroch

@anonym_autor uvazok. 8 hodinovy za 6 hodinovy pracovny cas. mala som v predchadzajucej firme a bolo to pre mna uplne idealne z pohladu zladenia prace a rodiny

@mamatroch tak to by som brala aj ja.

anonym_c4e889
18. sep 2026

Papiere v školstve. Už ma to nebaví. Do 14:00 učím, plním, čo treba, a potom doma robím papiere do večera, pretože mám pocit, že každý deň musíme robiť zase niečo nové a úplne zbytočne, len preto, že všetko treba mať na papieri. Učím len druhý rok, ale neviem, či chcem toto robiť celý život.

A ďalšia vec – nechápaví rodičia, ktorým musím päťkrát zavolať a trikrát napísať cez EduPage, aby konečne pochopili, čo od nich chcem.

anonym_afb147
19. sep 2026

Vedenie. Pracujem v skolstve a to kastioanie ma ubija. Kamaratky su bohyne a ostatok je smetie. Volby sa nam stale posuvaju. Verime vo vedenie, ktore pride zvonku a bude ferove. Aspon snivat sa nam dari🤣

ibatanecnica
19. sep 2026

@anonym_autor niektore kolegyne ktore sa zasivaju

autor
19. sep 2026
@anonym_afb147

Vedenie. Pracujem v skolstve a to kastioanie ma ubija. Kamaratky su bohyne a ostatok je smetie. Volby sa nam stale posuvaju. Verime vo vedenie, ktore pride zvonku a bude ferove. Aspon snivat sa nam dari🤣

@anonym_afb147 kolko casu mate do volieb?

autor
19. sep 2026
@ibatanecnica

@anonym_autor niektore kolegyne ktore sa zasivaju

@ibatanecnica ty sa nemozes zasivat?

anonym_afb147
19. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_afb147 kolko casu mate do volieb?

@anonym_autor no to je otazka, na ktoru by sme chceli odpoved aj my. Snad sa to uz tento skolsky rok utrasie a konecne sa dockame.

autor
19. sep 2026
@anonym_afb147

@anonym_autor no to je otazka, na ktoru by sme chceli odpoved aj my. Snad sa to uz tento skolsky rok utrasie a konecne sa dockame.

@anonym_afb147 tak budete mat predcasne, ja som si myslela, ze do tych 5 rokov cakate.

benit
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3