Čo by ste zmenili vo vašej práci okrem platu?
Čo by ste zmenili vo Vašej práci? Okrem platu, lebo to asi každý.
@letfenixa ale zo skolstva ta nevyhodia, lebo ucitelov je malo a skor nema kto ucit.
@namornicka len na niektoré predmety je málo.
Vedúcu. Nemá schopnosti viesť team. Ale to je tak, keď je niekto dosadený.
@anonym_640387 to poznam.
@anonym_autor uvazok. 8 hodinovy za 6 hodinovy pracovny cas. mala som v predchadzajucej firme a bolo to pre mna uplne idealne z pohladu zladenia prace a rodiny
@anonym_autor uvazok. 8 hodinovy za 6 hodinovy pracovny cas. mala som v predchadzajucej firme a bolo to pre mna uplne idealne z pohladu zladenia prace a rodiny
@mamatroch tak to by som brala aj ja.
Papiere v školstve. Už ma to nebaví. Do 14:00 učím, plním, čo treba, a potom doma robím papiere do večera, pretože mám pocit, že každý deň musíme robiť zase niečo nové a úplne zbytočne, len preto, že všetko treba mať na papieri. Učím len druhý rok, ale neviem, či chcem toto robiť celý život.
A ďalšia vec – nechápaví rodičia, ktorým musím päťkrát zavolať a trikrát napísať cez EduPage, aby konečne pochopili, čo od nich chcem.
Vedenie. Pracujem v skolstve a to kastioanie ma ubija. Kamaratky su bohyne a ostatok je smetie. Volby sa nam stale posuvaju. Verime vo vedenie, ktore pride zvonku a bude ferove. Aspon snivat sa nam dari🤣
Vedenie. Pracujem v skolstve a to kastioanie ma ubija. Kamaratky su bohyne a ostatok je smetie. Volby sa nam stale posuvaju. Verime vo vedenie, ktore pride zvonku a bude ferove. Aspon snivat sa nam dari🤣
@anonym_afb147 kolko casu mate do volieb?
@anonym_autor niektore kolegyne ktore sa zasivaju
@ibatanecnica ty sa nemozes zasivat?
@anonym_afb147 kolko casu mate do volieb?
@anonym_autor no to je otazka, na ktoru by sme chceli odpoved aj my. Snad sa to uz tento skolsky rok utrasie a konecne sa dockame.
@anonym_autor no to je otazka, na ktoru by sme chceli odpoved aj my. Snad sa to uz tento skolsky rok utrasie a konecne sa dockame.
@anonym_afb147 tak budete mat predcasne, ja som si myslela, ze do tych 5 rokov cakate.

@namornicka v školstve časté, príde kolektiv a sychravé jesenné počasie a človek je hneď chorý.
@letfenixa ale zo skolstva ta nevyhodia, lebo ucitelov je malo a skor nema kto ucit.