icon

Čo priniesť na 60. narodeniny do práce?

9. jún 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať aké pohostenie mam doniesť na 60tku do práce. Mame super kolektív a je nas okolo 25. Zakusky beriem a rozmýšľam ci pecene maso alebo misu alebo chlebíčky? Alebo mix aj misu aj chlebicky? Budem rada aj za iné nápady. Ďakujem

luciaruz
•
9. jún 2024

My sme si v kancli robili takzvane "nárierkády". Každý doniesol nejakú, ďalší doniesol iba chlieb, ďalší zeleninku...

madeincssr
•
9. jún 2024

Zvaz aki su kolegovia stravnici, t.j. ci bezni "nezdravci", alebo mnohi "racionalisti". Kolegynka na svoje oslavy robieva aj misu nejakeho salatu (trebars aj s cestovinou na studeno). Oblozene chlebiky mozu byt roznorode, so salatom aj bez, s masom aj bez... A z oblozenej misy si kazdy vyberie, co ma rad (alebo mozu byt "dizajnovo" rozdelene - masove, syrove a na oboch aj cerstva zelenina). Vzdy potesi aj nejake slane pecivo (rozne pagaciky, daju sa aj zohriat), alebo dobre syrove nite.

ysseba
•
9. jún 2024

Skus si pozriet inspiracie aj na stranke “pohostenie pre navstevy” tu na MK. Je tam vela fajnovych napadov na obcerstvenie pre navstevy, ako aj obcestvenie do prace 😊

0silvia0
•
9. jún 2024

Mala som prednedavnom 50ku, objednala som "korytko", bez starosti, priniesli do prace, teple, nacas, vela toho bolo, velky uspech to malo a ja bez roboty, len som priniesla kolace.
Nieco taketo

muchotrafka298
•
9. jún 2024

Ja by som spravila oblozene misy, natierky. K tomu zelenina, cerstve pecivo. Kazdy si tam vyberie. A doniesla by som aj ovocie.

bublinka1426
•
9. jún 2024

misa chlebicky ....podla mna. vacsina bude mat teply obed ( teda tak sa predpoklada ze zacnete niekedy poobede)? takze udene kolena ci rebra netreba. podla mna zakusky , misa a chlebicky upppplne staci a dake alko samoska, na zdravie 🙂

bublinka1426
•
9. jún 2024

@0silvia0 zavisi kedy to ide slavit. lebo napriklad vela ludi slavi az okolo 15-16.00...a to maju ludia po teplom obede..ale inac paradne co si poslala, nic proti.

autor
•
9. jún 2024

@bublinka1426 tak okolo 10 to chcem doniesť. Viem ze budem mat zakusky a ovocnú misu a potom rozmýšľam ci tie chlebíky a misu alebo ako 😄

bublinka1426
•
9. jún 2024

jaj tak ano, to potom mozes ai aj daco teple tympadom. mate na ponuke mozny catering?

muchotrafka298
•
9. jún 2024

Za mna radsej misu urobit, lebo tie chlebicky po case navlhnu.

domkakvet
•
9. jún 2024

Chlebicky a kolace.

madeincssr
•
9. jún 2024

Chlebicky si mozes aj objednat vopred v miestnom lahodkarstve, urobia ich skoro rano a mozes po ne poslat niekoho znameho, aby ti ich doviezol pred zaciatkom akcie.

dzina007
•
9. jún 2024

nooo mojmu manzelovi som nedavno robila, chlabicky z dvoch sendvicov + oblozene misy na ktorych boli rozne druhy klobasy, sunka, salama, 4 druhy salatu (vlassky, parizsky, zemiakovy, diabolsky), vajicka, pecivo, zelenina + kolace...pohostenie cca pre 20-25 ludi /chlapov/

reddflowerlife
•
9. jún 2024

Ahoj, pre vela ludi by som sama nerobila doma a netrapila sa nad tym a potom dovazala a vsade sa mi to porozdrbava v dozach… Radsej objednať z restauracie misy a oni ti donesu

april171
•
9. jún 2024

U nás sa bývajú rezne a šaláty, samozrejme objednané

liz_lemon
•
9. jún 2024

kolegyna objednala chlebicky a zakusky

lalilla
•
9. jún 2024

U nas na take vacsie okruhliny skoro nikdy nikto sam nechysta, ale donese objednane vacsinou su to chlebicky, jednohubky, studena misa so sunkou, syrom, salamamy, zeleninou atd, a potom zakusky plus oriesky, tycinky.
Vzdy sa potom len zaprasi. Podla mna je toto tak istotka. Kazdy si vyberie

rozculena
•
9. jún 2024

ostatní kolegovia nosia čo?

barborachors
•
13. jún 2024

ovocie nejedava takto nikto, po takej naloži asi nie a potom to zbytočne hnije. Robila som v cateringu, tak viem. Čo ide stále, je slané a chlebíčky a nikto nepohrdne soferskym proseckom vychladenym a jednohubky k tomu. Jednohubky su vďačne lebo vzdy sa nájdu okúňači, co sa hanbia sa ponúknuť - jednohuby su preto skvelým variantom.