icon

Čo robiť, ak vám nepríde PN

12. máj 2026

Viem, že je toho tu plno. Verte či nie druhý krát v živote na maródke a prvý krát je to viac ako pár dní. Aj to pred viac ako 15r.Zamestnávateľ mi už mi už poslal za ten jeden deň. Tým čo posiela sp už vám došla maródka? .čo robiť ak nepríde?

melanta
12. máj 2026

Zamestnávateľ mi už mi už poslal za ten jeden deň - za aký jeden deň? Zamestnávateľ ti platí prvých 14 dní PN.

Čo sa týka nemocenského od SP, tá má na rozhodnutie 60 dní, čiže určite ti príde. Ak máš už za apríl dni PN, ktoré ti má platiť SP, tak k už aj rozhodli, výplatné termíny sú 15 a 27 deň v mesiaci. Takže čakaj.

saxana000
12. máj 2026

Ja som pochopila ze zostala na PN posledneho v mesiaci.teda dostala si od zamestnavatela preplateny jeden den PN za april plus vyplatu.za maj ti vyplati zsmestnavatel 13 dni a ostatne dorovna socialna poistovna podla toho ako dlho budes marodovat.najprv by ti mal prist list v ktorom bude vymer a neskor aj peniaze.

melanta
12. máj 2026
@saxana000

Ja som pochopila ze zostala na PN posledneho v mesiaci.teda dostala si od zamestnavatela preplateny jeden den PN za april plus vyplatu.za maj ti vyplati zsmestnavatel 13 dni a ostatne dorovna socialna poistovna podla toho ako dlho budes marodovat.najprv by ti mal prist list v ktorom bude vymer a neskor aj peniaze.

@saxana000 ale to nemá logiku, čo ty píšeš. Za máj príde mzda aj nemocenské v júny, takže prečo by sa pýtala na to, kedy jej príde nemocenské za máj, ktorý ešte nie je ani v polovici?

anonym_b7d857
12. máj 2026

@anonym_autor za aký jeden deň? Kým odošleš diskusiu, nemôžeš si to po sebe prečítať? Píšeš nepodstatnosti a to podstatné nenapíšeš. Kto ti má takto relevantne poradiť? Ty si myslíš, že keď ty vieš akú máš situáciu, tak vedia všetci?

anonym_aa94ff
12. máj 2026

@anonym_autor Prosím ťa, prečítaj si to po sebe ešte raz a napíš to odznova a zrozumiteľne.

autor
12. máj 2026
@anonym_b7d857

@anonym_autor za aký jeden deň? Kým odošleš diskusiu, nemôžeš si to po sebe prečítať? Píšeš nepodstatnosti a to podstatné nenapíšeš. Kto ti má takto relevantne poradiť? Ty si myslíš, že keď ty vieš akú máš situáciu, tak vedia všetci?

@anonym_b7d857
Som PN od marca, v apríli som dostala za marec mzdu aj maródku. Za apríl zamestnavatel poslal maródku na jeden deň. (Však Ostatné dní poslal nuž v marci) . Na ostatné dni (za apríl) má poslať sociálna poisťovňa. Otázka bola jednoduchá, a pre tých čo sú na maródke. Či vám už došla maródka?

Ak nie sa na maródke tak nerieš a nemusíš odpovedať

melanta
12. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_b7d857
Som PN od marca, v apríli som dostala za marec mzdu aj maródku. Za apríl zamestnavatel poslal maródku na jeden deň. (Však Ostatné dní poslal nuž v marci) . Na ostatné dni (za apríl) má poslať sociálna poisťovňa. Otázka bola jednoduchá, a pre tých čo sú na maródke. Či vám už došla maródka?

@anonym_autor vôbec nie je podstatné, či sme alebo nie sme PN. Nemocenské chodí 15 alebo 27 deň v mesiaci, takže ešte neprišlo nikomu, pretože každý má dnes 12.5. Ak ti nepríde 15, čo je piatok, tak ti príde 27.

lenka1993
12. máj 2026

Veľmi skoro čakáš 😀. V lepšom prípade príde v piatok.

anonym_b7d857
12. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_b7d857

@anonym_autor ach jaj, ešte toto sa dokáže niekoho dotknúť, že keď nie si na maródke nerieš😂😂 No dobre, inak nabudúce stačí hodiť do googla výplatné termíny sociálnej poisťovne😍

anonym_4e95e1
12. máj 2026

este je len 12, to nema nikto

anonym_ebbd8f
12. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_b7d857

@anonym_autor je uplne jedno ci sme ci nie na PN, uplne odveci si odpovedala..a mimochodom AI odpoved sa ti nepodarilo najst, ze? :D
uz aj vrany krakaju a vedia ze k 15 a 27 dnu v mesiaci chodi PN od statu 🙂

alenka58
13. máj 2026

tak ako píšu dievčatá, ale môžeš si tam zavolať povedia to isté