icon

Čo si myslíte o tom, že si šéf nájde za mňa náhradu, ak ostanem s dcérou na PN?

katkabg
29. máj 2020

Ako zacnem....dcerka 10r.minulu stredu padla tak nestastne z bycikla ze si udrela hlavu.Okamzite ju bral muz do nemoc.na pohotovost.Ztade ju urgentne previezli do druheho mesta do druhej nemocnice sanitkou.Kekze si nic nepametala z toho padu a ani to ze ju tato viezol do nemocnice tak hned infuzka CT hlavky a uz bam len povedali ze musim snou ostat v nemocnici na 10dni.Ma prasknutu lebku na jednom mieste.Dostala lieky na 6 mesiacom aby nahodou nedostala epilepticky zachcvat a nesmie cokoladu 6 mesiacov jedt.Teraz sef domna husti ze uz nech sa vratim lebo ze nema kto predavat.A ja mu vravim ze mi predlzia pnku este o 10 minimalne takolko mi povedali doktory ze ju nesmiem samu nechat.Sef mi pohrozil ze si najde inu atd.Za dva roky som v zivote nesla na pnknu pracolala som aj ked som vracala ci zapal pluc mala.A teraz sa prihodilo toto a zachoval sa dost zle kumne.To je t ze jeho zena mlada pipka teraz musi zamna robit sefka lebovyhodili jednu ze na co tam bude a ostali sme len ja a kolegyna a teraz sefka zamna z

Strana
z2
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
sense
30. máj 2020

@ahoj0 ako moze robit prrdavacka doma... a preco by nemohol aj sef zo sefkou predavat vo oni du extra... to su ti typicki rychlojvasni slov podnikatelia.... som sef tak hadam nebudem robit.... v tomto pripade by som ani ja nenechala dieta same a ani zo zapalom pkuc nesla do orace... ked som chora son chora a ked to nie je jazdy druhy tyzden alebo x mesiacov lebo mam narok tak to musi aj sef chapat...

oslo1
30. máj 2020

V ziadnom pripade nechod do roboty.
Sefovi povedz, ze ak chce, aby si Isla do roboty, tak kludne, ale bude to musiet najst a zaplatit pre tvoju dceru odborne starostlivost, ked bude doma.
Ta odborna starostlivost je sestra s neuroscience specializaciou a minimalne 5 rokov praxe.
A viac sa s nim nebav. Dcera ma traumaticke poskodenie hlavy, nie buchnute kolienko.
A pracuj na svojom sebavedomi.
Na ocr a pn mas zo zakona narok. Nech si to sef zariadi, ako chce.

ovaaa
30. máj 2020

Tak mas viacero moznosti, na OCR pojde muz alebo sa o nu postara svokra, mama a ty do prace.

mirage
30. máj 2020

Odpoved mimo temy.. ale my sa tak dohadujeme s detmi doma.. nenosia prilby.. takmer tinedzeri. Dam im to precitat.

evittam
30. máj 2020

@ovaaa A prečo by to robila? A nie kazdy ma babky, dedkov a xy ludi okolo seba.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
iwesska
30. máj 2020

@ahoj0 Pracu na doma,ked predava tovar? My sme tiez len mala firma a robotu robime hlavne ja a kolegyna, tiez nemam zastupenie. Ale tak ako mam povinnosti,ktore si plnim,mam aj prava,ktore musi respektovat on. Ziadne ustupky pokial ide o zdravie. Ak ma zamestnavatel taketo jednanie,preco by mu mala vychadzat v ustrety? Ako pardon,ale ona ma prekazku v praci,osetrenu zakonom a ma vymyslat riesenie pre zamestnavatela? Od toho je snad on,nie?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
iwesska
30. máj 2020

@ovaaa A co ked ma muz lepsie platenu pracu a nemoze si dovolit prist o prijem. A nic v zlom,ale mojej mame ani babke by som dieta s takymto vaznym zranenim hlavy nedala. Maju svoj vek a dost problemov so sebou,nie im pridavat dalsie.

ovaaa
Autor odpoveď zmazal
ovaaa
30. máj 2020

@evittam Pisala som len dalsie moznosti, je na autorke co si vyberie.

sense
30. máj 2020

@ahoj0 citaj s porozunenim vyjodil veducu tak oktem predaja riesi plus navrch aj objednavky...
Ako ma byt zamestnanec lojalny tak aj zamestnavatel by mal byt rovnaky a nielen sa vyhrazat a prikaty ze nesmie ostat pn....cize oznamit zamrstnavatelovi som ocr alebo pn a nemudim vysvetlovat preco a zaco...
Aj zamestmavatel moze navrhnut riesenie....ci by nemohla z takeho a takeho dovodu aspon par hodin

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
evittam
30. máj 2020

@ahoj0 Je normálne vyvolavat ak raz povieš aka je zatiaľ prognoza? Ten clovek asi potom bude bud blby alebo nechápavy ked nerozumie jasne podanej informacii.

fokuska
30. máj 2020

@ahoj0 Ale prosim ta, vymyslas. V dnesnej dobe aby bol problem "najist" niekoho na zaskok? A mesiac zaucat predavacku? Si robis srandu?

sense
30. máj 2020

@ahoj0 ja robim v statnej firme, nemam problem so sefom ale ked zavolam sefovi ze nepridem do prace lebo som chora al dieta ma uraz tak mi.popraje skore uzdravenie a povie ze sa nemam stresovat a ze keby cokolvek.potrebujem mam.mu zavolat....
A napr mala som zapal pluc a v nemocnici som nelezala....
A takusto ked poviem ze budem doma 10dni zatial tak min 10mam pokoj a nue ze mi vyvolava ze kedy uz pridem

katkabg
autor
30. máj 2020

Maminky uz sme doma...cize sef si bude musuet pockat.Dnes som pozrela do papierov a teda dcerka mala dost vela toho :( nastastie nema trvale nasledky,lan sa modlim aby alziadna epilepsia nevznikla.Teraz pije 3 krat na den polovicku tabletky proti epilepsii 6 mesiacov.Akurat spinka.Je taka este unavena zo vsetkeho.Ach jo chrobatko moje :( neprajem nikomu.A veru zachovali sa kumne ako chrapuni.

ovaaa
30. máj 2020

@iwesska iwesska Pisala som len dalsie moznosti , autorka sa zariadi tak ako jej to vyhovuje. To, ze ty by si nedala svoje dieta svojej mame, babke je tvoja situacia. Su rodiny, kde si navzajom pomahaju, ked treba.

katkabg
autor
30. máj 2020

@ovaaa no viete malej babka a dedko zomreli ked mala rok.Obesili sa.Takze jej ostala len 75 r.prababka ktora mi ju povarovala ked trebalo.Zial nasli jej min.tyzden nador ako hlava v bruchu a umiera.Uz len trpnem kedy mi tel.zazvoni.A to uz neviem ako toto poviem malinkej lebo ona sa teraz vobec nemozem vyvolavat taketo stresy :(((

katkabg
autor
30. máj 2020

@ahoj0 takto....ja stolicku nemam.Celi den sedim na nohach a nepredavam len ale objednavam prijimam tovar kolkorazy aj zo 6 skladov.Dokym to vylozim.Ceni dam.Stale ludia chodia.Tych obsluhujem este robime aj kavu v predajni aj tie robim.Som od rana od 7 do 14 00 a na druhy den od 14 do 21 00.Sobotu robim od rana 7 do 21 00 a na druhy tyzden v nedelu takto.Kedze tam veducu nemam co ju vyrazili a ta sa starala o objednavanie tovaru obvolavanie a prijimanie tak teraz je vsetko nanas.a co je zamnou za pultom musim ja dat ludom a nieze oni si to zoberu.Oni maju l dispizicii lech chladnicky s napojmi.

katkabg
autor
30. máj 2020

A zijem v Bulharsku cize to neni len na slovensku. A robim na plat 300 eur mesacne.Cize tak niak

katkabg
autor
30. máj 2020

An tak pointa tejto diskusie bola o niecom inom

katkabg
autor
30. máj 2020

A ano povedal ak pojdem este dalej na pn....najde ineho

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
katkabg
autor
30. máj 2020

@ahoj0 praveze ja som vzdy ta co je ticho....vzdy robim to co poviem.Kolegyna ta si buchne po stole a ta mu povie na rovinu.To len ja som mekka.Kolegyna robi na jednej smene a ja taham tu druhu.A sak sef nic ine len no do riti co teraz no och a to si zavarila teda a tak.

katkabg
autor
30. máj 2020

On tak chcel ze ju budem vodit kumne do obchodu a asi tam by spala medzi regalmi...neviem 😕 aj teraz sme sa vratili z nemocnice a zaspala chuda.Sa jej necudujem.

katkabg
autor
31. máj 2020

Zajtra idem do nemocnice pre papiere a uvdime aku pn mi daju este.Dnes som bola s muzom v meste aj s dcerkou.Bola som si pre niake lueky lebo zrejme z tych nervov ma tak chytil zaludok ze od vcera mavam strasne krce v zaludku.Az mi je do placu.V noci som sa na to zabudila a 2 hodiny som nespala vkuse krc za krcom az potom volajako horkotazko som zaspala :( dali mi niake lueky na gastritidu ci daco take.A dcerka ja sme boli v obchode tak mi vravi ze uz chce domov ze uz nevladze chodit.Cize nehrozi aby som snou neostale este niaky ten cas doma.Neviem mam pocit ze vsetko sa namna zrutilo naraz.Este aj to cakam kazdu chvilku nech oznamia ze babka naposledy vydychla....ach jo.Nech uz prejde vsetko zle

Strana
z2