icon

Dá sa vyžiť z podnikania s Fornettami?

alexandra56
16. mar 2015

Ahojte mamicky chcem sa opytat ci podnika niekto s fornetami ci sa da z toho vyzit.dakujem

nikamonika
17. mar 2015

Ahoj, môžem sa opýtať, čo sú to Fornetty?

livia341
17. mar 2015

Nie sú to malé croisantky z lístkového cesta? A vyžiť sa podľa mna nedá.

lillona
17. mar 2015

Podla mna ano. Skor ako fornetty je ale dolezite,kde to chces predavat. Musi to byt rusne miesto, tam ,kde ludia potrebuju ako sa povie " narychlo hodit nieco do huby" a to je napr. miesto pri nemocniciach, autobusove a vlakove zastavky...proste tam,kde sa cez den premelie vela ludi.

fiona8
17. mar 2015

A preco nie....u nas je predajna na poliklinike kde idu ludia vacsinou nalacno a potom to vsetci kupuju...vonaju krasne take cerstve...stoja tam rady...podla mna vhodne miesto...najst 🙂 drzim palce

kengurica
17. mar 2015

Podla mna by sa z toho dalo vyzit, jedine, keby si ich predavala v skole 😕. Cim teda ja nie som nadsena nie som...... ( u nasich ich chodievaju predavat do skoly raz tyzdenne tusim.....)

petulda333
17. mar 2015

Da sa vyzit ja som ich sice len predavala ale poviem ti ze sefka ked dala vyplatu mne a kolegyni mala zisk cisty cca 800-1000e mesacne...a to sme boli na mieste kde nebolo az tak vela ludi...ja sama som zvazovala ze sa nato dam ale nie som taky typ sefa

ribbon
17. mar 2015

Tema ja nastavena ako otazka, takze diskutovat sa velmi neda, ale k prispevku od petuldy vyssie by bolo treba vediet, ci tych 800-1000e mesacne zostalo sefke po vyplateni mzdy 2 zamestnancov alebo po vyplateni mzdy, zaplateni najmu, energii, uctovnicky, odratani obstarávacích a dalsich nakladov... a netreba zabudnut aj na platenie dani samozrejme

pribinak
17. mar 2015

Da, ale nie ak máš jeden stánok, potrebuješ aspon 3 a dobre miesto

dada1212
17. mar 2015

záleží aj od kúpyschopnosti, v Bratislave keby si našla dobré miesto kde nič také nie je a premelie sa veľa ľudí určite, ak niekde kde ľudia počítajú každý cent, tak neviem, je to drahé, radšej si kúpia suchý rožok.

regina22
17. mar 2015

je to franchize, platíš aj za licenciu na to nezabudni