icon

Darček pre kolegov v posledný deň v práci

10. aug 2023

Ahojte. Mam v praci vyborny kolektiv a samych uzasnych ludi. Velmi rada by som im nieco darovala v moj posledny den v praci a rada by som si od vas nechala poradit.

Napadla mi jedna vtipna spolocenska hra, ktoru by mohli hrat pocas teambuildingov alebo nejaku knihu z nasho oboru.

Ak by ste mali tip na nejaky vtipny alebo mily darcek, co by bolo vhodne darovat v takejto situacii, sem s nim 🙂 vdaka za rady 🙂

h2
•
10. aug 2023

Nikdy som sa nestretla s tým, aby odchádzajúci nosil darčeky. Zvykne priniesť skôr koláč, alebo nejaké pohostenie a keď darček, tak dostáva skôr on od nich.

bolarazjedna
•
11. aug 2023

O aký veľký kolektív sa jedna? Lebo je rozdiel, či máme radiť darček pre 6tich, či pre 20tuch.

lucik194
•
11. aug 2023

ziadny darcek by som nenosila, normalne kolac, max nejake obcerstvenie

darcek zapadne prachom, vyhodene peniaze

jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
livinka1111
•
11. aug 2023

Nám kolegyňa keď odchádzala, doniesla každému kľúčenku s jeho menom. Doteraz ju nosím na kľúčoch od práce a vždy si na ňu spomeniem 🙂

gabym
•
11. aug 2023

Náš kolega objednal pizze do práce keď odchádzal, to bolo všetko (11 ľudí). Ale ja som pravidelne dostávala od šéfky na Vianoce, Mikuláš a tak nejaké darčeky a poviem ti pravdu.. Netuším kde sú. Takže darčeky za mňa určite nie