Kde nájsť stratený darček v byte?
Kúpila som darček s veľkým predstihom, aby som mala pokoj. Teraz sú narodeniny za dverami a netuším, kam som ho schovala. 😨
Keby ste boli darček - kniha a spoločenská hra - kde by ste sa v byte schovali? 🙂
Vopred ďakujem za inšpiratívne nápady ❤
Ja si odkladam taketo veci do satnika, ale urcite by som hladala aj v komode pri posteli.
No priznavam, ze ked nieco odkladam, casto si poviem: toto si budem pamatat, ze som to sem dala. A ked to hladam, ani za ten svet 🙂
Celkom hore na skrini, v úložnom priestore postele.
Este mam jedno miesto - moja kancelaria - tu tiez drzim darceky, obzvlast, ked nechcem aby to niekto zbadal.
Pripomenula si mi detstvo... ked sa po sviatkoch prezliekali periny, mama nachadzala darceky, ktore nedala pod stromcek 🙂)
najvyssia policka v skrini, aj mate ulozny priestor v posteli tak aj tam alebo v pivnici/garazi.
My tiez skrina nejaka kabatova bundova dozadu a skryjes tak presne, ze nevies 😀😀😀
Ja si darceky supnem do skrine za veci v policke, mame take hlboke skrine, cize je tam miesto. Obcas si nepamatam, do ktorej police, tak presmatram rukou vsetky a najdem 🙂
Ahoj, nemôže byť normálne zasunutá medzi ostatnými knihami? Ak nebola zabalená, ja by som ju dala medzi ostatné. Moji by si to ani náhodou nevšimli. Alebo niekde v kufri, taške, kabelke, ktorú nepoužívaš, v krabici s malými vecami...

u mňa by to bola skriňa 😒 ale ešte dobre že si si na to spomenula. ja som kúpila v predstihu - a zabudla som na to ... našla som v skrini ...