icon

Kde nájsť stratený darček v byte?

24. jún 2026

Kúpila som darček s veľkým predstihom, aby som mala pokoj. Teraz sú narodeniny za dverami a netuším, kam som ho schovala. 😨
Keby ste boli darček - kniha a spoločenská hra - kde by ste sa v byte schovali? 🙂
Vopred ďakujem za inšpiratívne nápady ❤

biba_18
24. jún 2026

u mňa by to bola skriňa 😒 ale ešte dobre že si si na to spomenula. ja som kúpila v predstihu - a zabudla som na to ... našla som v skrini ...

katarinaba
24. jún 2026

Ja si odkladam taketo veci do satnika, ale urcite by som hladala aj v komode pri posteli.
No priznavam, ze ked nieco odkladam, casto si poviem: toto si budem pamatat, ze som to sem dala. A ked to hladam, ani za ten svet 🙂

minesasubu
24. jún 2026

ja dávam veci do skrine uplne hore , do postele alebo do gauča

sendy1977
Autor odpoveď zmazal
anonym_24c95a
24. jún 2026

Celkom hore na skrini, v úložnom priestore postele.

sendy1977
24. jún 2026

@anonym_autor perinák

katarinaba
24. jún 2026

Este mam jedno miesto - moja kancelaria - tu tiez drzim darceky, obzvlast, ked nechcem aby to niekto zbadal.

la_dolce_vita
24. jún 2026

Pripomenula si mi detstvo... ked sa po sviatkoch prezliekali periny, mama nachadzala darceky, ktore nedala pod stromcek 🙂)

anonym_9c08c7
24. jún 2026

najvyssia policka v skrini, aj mate ulozny priestor v posteli tak aj tam alebo v pivnici/garazi.

jeennyv
24. jún 2026

My tiez skrina nejaka kabatova bundova dozadu a skryjes tak presne, ze nevies 😀😀😀

jumama
24. jún 2026

Ja si darceky supnem do skrine za veci v policke, mame take hlboke skrine, cize je tam miesto. Obcas si nepamatam, do ktorej police, tak presmatram rukou vsetky a najdem 🙂

patka06
24. jún 2026

Do skrine medzi posteľné prádlo

belllinka
24. jún 2026

Dozadu za knihy v kniznici

ika02
24. jún 2026

Ahoj, nemôže byť normálne zasunutá medzi ostatnými knihami? Ak nebola zabalená, ja by som ju dala medzi ostatné. Moji by si to ani náhodou nevšimli. Alebo niekde v kufri, taške, kabelke, ktorú nepoužívaš, v krabici s malými vecami...

januska12323
24. jún 2026

V skrini pod svetrami alebo dekami.