icon

Dáva sa mužovi pri odchode do dôchodku kytica?

26. aug 2026

Dobrý deň. Idem si k vám po radu.
Kolega končí po rokoch v práci a skladáme sa mu na dar. Baby ešte navrhli aj veľkú kyticu, len mne napadlo, či sa to vôbec dáva aj chlapovi. Pri kolegyni by som nad tým nerozmýšľala, ale tu si nie som istá.
Skôr kvety, fľaša alebo len ten spoločný dar? Ďakujem.

anonym_49ff36
26. aug 2026

Kľudne aj kyticu

anonym_82ef41
26. aug 2026

aj kyticu - nejakej oranžovej farby

mandzula
26. aug 2026

Ja osobne teda nepoznam chlapa, ktory by chcel kyticu.

oceanahory
26. aug 2026

Za mna kyticu chlapovi naozaj nie...

anonym_835367
26. aug 2026

Viem prípady, kde túto dilemu vyriešili darovaním jedlej kytice

jblheart
26. aug 2026

Ak ide do dôchodku v takom stave a veku že mu nezvedne dokiaľ ho nepochovaju do zeme... Tak prečo nie ? 🫠🫠

minenkaa
26. aug 2026

Prečo nie aj chlapovi kyticu ,aj chlapi majú radi kvety

anonym_279e1f
26. aug 2026

nie, az potom na hrob ... Vynimkou je kvetinac s marihuanou.

anonym_64061e
26. aug 2026

Jeden kolega keď odchádzal, tak dostal jedlú kyticu. Ale on bol presne taký, dobrá klobása, cibuľka, kus syra a chlebík, malý zavalitý, jeho zaujímali hlavne autá, motorky, technika... Ale bol veľmi milý.
Naopak druhý kolega dostal klasickú kyticu. Bol to taký elegantný, veľmi uhladený pán, s manželkou veľa riešili rôzne podujatia, výstavy. Ona milovala záhradu a rastliny, on to riešil s ňou alebo to mali ako spoločný koníček.
Každý sa tešil z toho čo dostal. Kolega, ktorý dostal kvety sa potešil a povedal, že celý pracovný život gratuloval kolegyniam s kvetmi a nikdy kvety nedostal.
Kolega, ktorý dostal klobásky, sa nevedel dočkať kedy ochutná a poznamenal, že sa chvíľu naozaj bal, že dostal kvetiny, lebo on šalát nejedáva 🤣🤣🤣
Super boli obaja ❤️

anonym_b16461
26. aug 2026

Pripájam sa ku tomu, čo je napísané vyššie, tiež poznám mužov, ktorým by som kvety rozhodne nedala a aj takých, ktorým áno a už som vlastne aj dala... nešla by som ale do nejakej obrovskej kytice, v dobrom kvetinárstve určite poradia a vedia spraviť aj pánsku kyticu, napríklad strelície sa zvyknú dávať... naozaj záleží od toho aký je typ, či ho to poteší... aj do tej jedlej sa dá ísť, aj ak nie je na klobásky a podobne, tak napríklad ovocnú 🙂

anonym_830b1d
26. aug 2026
@mandzula

Ja osobne teda nepoznam chlapa, ktory by chcel kyticu.

@mandzula kytice a bonboniery nepijem 🙂 🙂