Dáva sa mužovi pri odchode do dôchodku kytica?
Dobrý deň. Idem si k vám po radu.
Kolega končí po rokoch v práci a skladáme sa mu na dar. Baby ešte navrhli aj veľkú kyticu, len mne napadlo, či sa to vôbec dáva aj chlapovi. Pri kolegyni by som nad tým nerozmýšľala, ale tu si nie som istá.
Skôr kvety, fľaša alebo len ten spoločný dar? Ďakujem.
aj kyticu - nejakej oranžovej farby
Ak ide do dôchodku v takom stave a veku že mu nezvedne dokiaľ ho nepochovaju do zeme... Tak prečo nie ? 🫠🫠
nie, az potom na hrob ... Vynimkou je kvetinac s marihuanou.
Jeden kolega keď odchádzal, tak dostal jedlú kyticu. Ale on bol presne taký, dobrá klobása, cibuľka, kus syra a chlebík, malý zavalitý, jeho zaujímali hlavne autá, motorky, technika... Ale bol veľmi milý.
Naopak druhý kolega dostal klasickú kyticu. Bol to taký elegantný, veľmi uhladený pán, s manželkou veľa riešili rôzne podujatia, výstavy. Ona milovala záhradu a rastliny, on to riešil s ňou alebo to mali ako spoločný koníček.
Každý sa tešil z toho čo dostal. Kolega, ktorý dostal kvety sa potešil a povedal, že celý pracovný život gratuloval kolegyniam s kvetmi a nikdy kvety nedostal.
Kolega, ktorý dostal klobásky, sa nevedel dočkať kedy ochutná a poznamenal, že sa chvíľu naozaj bal, že dostal kvetiny, lebo on šalát nejedáva 🤣🤣🤣
Super boli obaja ❤️
Pripájam sa ku tomu, čo je napísané vyššie, tiež poznám mužov, ktorým by som kvety rozhodne nedala a aj takých, ktorým áno a už som vlastne aj dala... nešla by som ale do nejakej obrovskej kytice, v dobrom kvetinárstve určite poradia a vedia spraviť aj pánsku kyticu, napríklad strelície sa zvyknú dávať... naozaj záleží od toho aký je typ, či ho to poteší... aj do tej jedlej sa dá ísť, aj ak nie je na klobásky a podobne, tak napríklad ovocnú 🙂
Ja osobne teda nepoznam chlapa, ktory by chcel kyticu.
@mandzula kytice a bonboniery nepijem 🙂 🙂

Kľudne aj kyticu