Divné požiadavky na pohovore - odovzdávanie mobilov v práci
Ahojte,
bola som na pohovore do prace, ktora podla popisu znela fajn a bavila by ma, co ma vsak sokovalo, ze na pohovore mi povedali, ze sa im osvedčilo, ze sa rano odovzdavaju mobily a zamykaju do nejakej skrinky, akoze si robia srandu v dnesnej dobe? Chcela by som sa uz zaradit do pracovneho zivota, ale toto je na mna privelke prekracovanie mojich hranic. Mali na vas taku poziadavku niekedy? Vzali by ste taku pracu? Je logicke, ze ked pracujem venujem sa praci, ale kazdy moze mat mikro oddych minutu dve medzi pracou, ci potrebuje kontakt s rodinou
@anonym_autor nie, nestretla som sa s tým. A či by som nastúpila? Ak by to bola nejaká moja vysnívaná/vytúžená, tak asi áno, veď vždy môžem v skúšobnej lehote oznámiť, že zajtra už neprídem...
@mikadooo vo vytuzenej praci by toto nepozadovali, som sklamana, ale aj pracovna doba nebola dobra, zacinalo sa velmi skoro a mne to nevyhovuje, tak hladam dalej

@anonym_autor v bývalej práci sme mali toto. Keď bol problém volali do práce a bolo nás v práci veľa a nikdy nebol problém. Veľa krát volali počas covidu rodičom malých detí a v kľude odišli.