icon

Dobrovoľne žena v domácnosti - skúsenosti

ada99
13. mar 2017

Je tu niektorá, ktorá je doma a stara sa len o rodinu a dom?? skusenosti??

Strana
z9
celasapremenim
15. mar 2017

@alaguema tiez mam tuto peknu situaciu, rodicovsku na 6 r. som si uz tiez uzila, teraz dalsie tri roky, pomedzi to som pracovala a vraciam sa do prace a uvidiiime ako dalej
u nas je este jedna moznost, ze na slovensku neostaneme a podla toho by som sa potom zariadila, nemam problem byt doma, ale ani teraz, len potrebujem trochu zmenu uz

renata5
16. mar 2017

@m.i.r.i vies a najhorsie na tom je to ze som nikdy nepostrehla ze by pre nas spravila nieco viac ako to ze sme maly stravu a strechu nad hlavou do teraz mame vykrikovane co vsetko pre nas robila ja som mala dve prace aby som mohla malemu zaplatit anglictinu kvoli tomu teda jej lenivosti sme nikdy nic nemali ziadny vylet kamosky si kupovali veci chodili na vylety a my nic ja som svoj zivot zobrala uplne ina a ked sa mi narodili deti vtedy som pochopila ze co je to obeta pre deti nie je to len navarit oprat ale hlavne dat im lasku a vsetko to co som nemala ja a brat..a teraz ked vidi co vsetko maju deti normalne ju ide porazit..od zavisti ale co sa tyka jej na jej sminky sa naslo vzdy..a vaz si takeho cloveka mne sa hnusi co s nami robila

ada99
autor
16. mar 2017

este sa spytam ako to je s platenim odvodov poisteneho?? pol roka je uchadzac evidovany na urade prace, plati stat.. Po polroku tam moze byt dotycny stale ostat zaevidovany a stat bude dalej za neho platit? ci ako to je? aby to mal dotycny na poriadku poplatene..prosim poradte dakujem

dorottka
16. mar 2017

@ada99 stat za teba plati poistne, kym si na urade prace. Ale to znamena, ze nesmies nic odmietnut, co ti ponuknu, inak ta vyradia z evidencie a platis si poistne sama. Nie je to ziadna hruza, nieco cez 60e mesacne, si potom platis sama.

ada99
autor
16. mar 2017

@dorottka poistene a zdravotne potom ako?

dorottka
16. mar 2017

@ada99 zdravotne poistenie je tych 60+e, co na urade plati za teba stat a inak musis sama.

Strana
z9