icon

Dostanete Multisport kartu automaticky ako brigádnik?

vava_1994
7. máj 2024

Ahojte, ked som nedavno reagovala na pracovnu ponuku na brigadu cez profesiu a mali v benefitovh uvedenú aj multisport kartu, vztahuje sa to aj na brigádnika? Alebo to platí len pre TPP? Prípadne dostanem ju automaticky alebo si ju treba vypytat od zamestnavatela?

babovka2321
•
7. máj 2024

@vava_1994 a ty myslis, ze to vsade funguje rovnako?

vava_1994
autor
•
7. máj 2024

@babovka2321 preto sa pytam, nemala som s tym este ziadnu skusenost

babovka2321
•
7. máj 2024

@vava_1994 no tak to sa musis informovat priamo u konkretneho zamestnavatela

muchotrafka298
•
7. máj 2024

@vava_1994 pokial ju zamestnavatel ponuka ako benefit, tak sa v prvom rade informuj v praci. Su mozne 3 modely uhrady, ked ju zamestnavatel neplati celu, musis o nu poziadat a podpisat suhlas so zrazkami zo mzdy. Automaticky sa urcite kazdemu nedava. Okrem toho je mozne do systemu zadavat len do urciteho datumu, nie cely mesiac.

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
vanilkovazmrzka
•
7. máj 2024

Silno pochybujem ze ako brigadnik dostanes benefity tpp zamestnancov. Multisportku ti kazdopadne firma na poziadanie vyda, ale pravdepodobne si ju budes hradit v plnej vyske (aktualne je to uz cca 40-50€ mesacne)

jaroe
•
7. máj 2024

@vava_1994 zväčša to byva benefit len pre tpp zamestnancov. A zamestnanec vždy za to nieco platí, takže ti nemôžu bez tvojej žiadosti svojvoľne robiť zrážky zo mzdy.

lakebabe
•
7. máj 2024

@vava_1994 nedostaneš podľa mňa všade to bolo len pre tpp väčšinou až po skúšobnej dobe, ale opýtaj sa nadriadeneho

lucik194
•
7. máj 2024

u nas brigosi nedostavaju. vo vacsine firmach to tak je

romanovic
•
11. máj 2024

@vava_1994 u nas napr. mozu poziadat o Multisport iba TPP.