icon

Fyzická práca do vyčerpania organizmu

podvody
Dnes o 03:35

Existuje nejaký legálny doping, čo berú napr. aj vrcholový šporovci aby ich telo vládalo ísť nad svoje sily? Dali ma na takú pozíciu kde je to fyzická drina 12h s minimom prestávok, a telo proste išlo do vyčerpania a kolaboval som. Dopoval som sa paralenom, elektrolytmi, ale pomohlo to len nejako to pretrpieť a neskolabovať. Ale skončilo to svalovkou po celom tele, lezie na mňa aj horúčka. Na nohu neviem došlapovať, rozkrok taký vyštípaný že musím mráčak rozkročme. Je mi zle. Cítim sapśavený. To aj lekári pozvrdia že ak telo fyzicky zruinujete do totálneho vyčerpania, oslabí sa imunita a je to v háji. Keby nezačínal víkend tak lekár a PN-ka. Potreboval by som niečo čo by mi pomohlo ísť nad moje sily. Na pošte funguje robota na spôsob rotácie že máte rôzne druhy prác na rôznych oddeleniach a musíte rotovať. Nikto nemá výnimku. Len telá niektorých to zvládnu, to moje nie. Takže napr. darmo zvládnem 4 pozície z 5 keď nedávam tú jednu. Kapitalistu to nezaujíma, a tým pádom som nezamestnateľný u nich. Takže pravdepodobne skončí aj toto zamestnanie.

martinmmartin
Dnes o 03:55

@podvody mas nadvahu?

anonym_180180
Dnes o 04:29

A to je aka, ta praca na poste, co nedavas fyzicky?

anonym_3f2652
Dnes o 04:42

Bože ty si stratený pripad

anonym_67b4a0
Dnes o 04:45

@podvody a preco ta prelozili?

anonym_013cbc
Dnes o 04:48

Je to náročná práca
Postupne si môžeš zvyknúť
Ale...aj ked vieme aký máš problém s jedlom s váhou
Je to pravda, že sa to odráža na kondícii a na stave tela a energii
Veľmi je dôležitá vyvážená strava, kvôli minerálom, možno ti aj nejaké chýbajú, vitamíny,bielkoviny atď
Keď človek zanedbáva stravu, tak telo vypína a je jedno, že ješ iné ale nedodávas mu čo potrebuje
Tiež som to zazila na vlastnej koži a nemám ani zlú stravu ani problém s váhou.takze to nie sú len také reči ale je to pravda
A keď musíš veľa veľa makat,vtedy sa ukáže aký máš stav
Takže zacni o seba dbať a nie pre potešenie ale pre zdravie🍀

podvody
autor
Dnes o 05:01
@anonym_180180

A to je aka, ta praca na poste, co nedavas fyzicky?

@anonym_180180 manipulant, musím nosiť plne naložené vozíky 250/400kg, europalety, 12h vkuse v pohybe s bremenami. Proste telo vypovedalo. Tak nejaká droga alebo niečo čo by ma nakoplo ísť nad moje sily, zmiernilo bolesti, svalovku, vyčerpanosť.

podvody
autor
Dnes o 05:02
@martinmmartin

@podvody mas nadvahu?

podvody
autor
Dnes o 05:03
@anonym_3f2652

Bože ty si stratený pripad

@anonym_3f2652 už len agenda 2030 great reset pomôže. Tu je o tom téma:

https://www.modrykonik.sk/forum/politicke-spektrum/agenda-2030-kedy-uz-bude-great-reset/

podvody
autor
Dnes o 05:03
@anonym_67b4a0

@podvody a preco ta prelozili?

@anonym_67b4a0 lebo je tam systém rotácie zamestnancov.

podvody
autor
Dnes o 05:04
@anonym_013cbc

Je to náročná práca
Postupne si môžeš zvyknúť
Ale...aj ked vieme aký máš problém s jedlom s váhou
Je to pravda, že sa to odráža na kondícii a na stave tela a energii
Veľmi je dôležitá vyvážená strava, kvôli minerálom, možno ti aj nejaké chýbajú, vitamíny,bielkoviny atď
Keď človek zanedbáva stravu, tak telo vypína a je jedno, že ješ iné ale nedodávas mu čo potrebuje
Tiež som to zazila na vlastnej koži a nemám ani zlú stravu ani problém s váhou.takze to nie sú len také reči ale je to pravda
A keď musíš veľa veľa makat,vtedy sa ukáže aký máš stav
Takže zacni o seba dbať a nie pre potešenie ale pre zdravie🍀

@anonym_013cbc elektrolyt som dal do vody. Každý sme iný, každý má inde svoje limity. To že to zvládne Jano, Laco, neznamená že zvládnem ja o čom sa presvedčil. Totálne dokatovaný som prišiel.

sense
Dnes o 05:13

Zrejme si na takú prácu nie zvyknuty, preto svalovica Teraz je víkend daj si magnézium, teplý kúpeľ a strečing. A v práci podľa možnosti veľa tekutín , elektrolyty , kľudne aj iontovy nápoj. Pri 12 hod práci máš mať aspoň 2 prestávky.a samozrejme vyvážená strava každý deň , nielen keď si v práci. A dbat na pravidelný spanok

anonym_695d63
Dnes o 05:14

Verím, že je to tam ťažké, ale ty si nezvládal aj menej náročné práce . A nie jednu, či dve.

anonym_9e60b4
Dnes o 05:21

Že kapistalistu to nezaujíma 😀 No tak ty si jasný s tvojim mentálnym nastavením. Normalne takým ako ty doprajem robotu ako máš, viac si nezaslúžiš. Uži si to vo fabrike, nazdar

anonym_180180
Dnes o 05:25
@podvody

@anonym_180180 manipulant, musím nosiť plne naložené vozíky 250/400kg, europalety, 12h vkuse v pohybe s bremenami. Proste telo vypovedalo. Tak nejaká droga alebo niečo čo by ma nakoplo ísť nad moje sily, zmiernilo bolesti, svalovku, vyčerpanosť.

@podvody no ale tvoje telo je pomale, ty si tazky, pomaly, tebe treba vela jedla pri minime pohybu. Tu sa zvysil pohyb a vydaj rovnaky. Ale zvykol by si si, schudol by si... Treba vydrzat. Predpokladam, ze to hovoris po prvom dni.

anonym_fe7de0
Dnes o 05:27
@podvody

@anonym_013cbc elektrolyt som dal do vody. Každý sme iný, každý má inde svoje limity. To že to zvládne Jano, Laco, neznamená že zvládnem ja o čom sa presvedčil. Totálne dokatovaný som prišiel.

@podvody boze ty musis byt strasny luzer..toto je presne ten typ ludi, ktorych nechces mat doma, v praci, v skole, nikde.. Vsetko a vyetci su na vine.. poviem ti tajomstvo.. za vsetko si mozes len ty sam.. takze ak ti praca nevyhovuje.. zmen ju a nevyplakavaj.. ak by dake latky na podporu boli.. co su, ale dostupne pre teba.. ajtak by si na ne nemal peniaze.. a uz teraz tvoja chaba psychika a zdravie by sa ti nepodakovalo..