Hľadanie si práce v mojom zlom zdravotnom stave
Ahojte,,poprosím baby poradte len také ktoré máte s takýto alebo podobným problémom skusenosti ,,od vás alebo okolia..mala mi pojde do školky okolo 15 novembra,,ja teda by som mala íst do roboty,,,problém je však ten,,že z dovodu tažkého ochorenia nevládzem pracovat,,teda hlavne nie každý den,,,rozmýšlala som bud nad brigádou alebo mi bolo poradene na pn,,som na rodičovskom a nepracovala som pred rodičovským,,mam tažku artritídu,,mam ju vyše 8 rokov,,raz som si už bola podat žiadost na ZTP ale nebol mi schválený pretože som mala len niakych 40percent práceneschoposti,,tak teraz neviem,,nevládzem pracovat,,mam deformovane klbiky na dlaniakch a z toho plynu hrozne bolesti,,momentálne si vybavujem liečenie v NURCH (pieštany)(národný ustav reumatických chorob).. neviem teda čo s uradom práce,,,moja otázka znie ak mi mala pojde do školky toho 15teho novembra kedy mam íst na urad práce?...mam ich hned oboznámit s tým že nemožem si teda hladat prácu zo zdr dovodov?...potrebujem niaky papier aj od reumatologa?..rozmýšlam znova o ZTP ale viete ako to je...ked pojdem niekde na brigádu uvidia že ZTP a hned bude problem,,som mlada mam 23 rokov a je mi tažko že už teraz by som mala ZTP ☹ ... celkovo som z toho dost zničená,,,pretože mam velku chut racovat ale zaroven fyzicky to nieje možne,,beriem silne lieky,,mam každodenné bolesti ale na ZTP som nemala narok pretože vysledky z krvy som mala dobré ☹ ..ak viete alebo ste v takej podobnej situacii budem rada ak poradíte dakujem pekne
vladzes sa starat o svoje deita kazdy den? mozno by si zvladnut starat sa o ine deti, o dochodcu, o zvierata, robit straznicku
@kachorratt v prvom rade dakujem že si mi to podrobne rozpísala..ide o to že ani neviem či by mi aj ten polovičný dali,,bola som tam velmi dávno ked mi ten prvý zamietli,,síce reumatologička by mi mohla napísat že mam nepriaznivý zdr.stav na vykonávanie práce ..ale nevie presne podla čoho tej žiadosti vyhoveju,,ja mam evidentné deformity na dlaniach pod ukazovákmi mam vysunuté klbiky...avšak stále mam dobru krv..som zufala z toho..moj síce celkom dobre zarobí..avšak aj ja chcem prispieť peniažkami,,asi to vyskušam s tým ivalidným,,lebo nevidím iné vychodisko,,velmi chcem pracovat ale asi by niaky zamestnávatel nebol spokojný keby som mu po týždni povedala že mam bolesti ☹ moja mamina mala druhý krát rakovinu,,prvýk krát mala schválený invalidný a popri tom prcovala na 4 hodiny,,chcela by som niečo podbné...pani však v socialnej poistovni mi povedala že nemam taku "važnu chorobu" ako raovina tak nemám narok(vtedy som nemala deformity) ☹
Chcete si privyrobiť a zlepšiť si finančnú situáciu? Kliknite na www.dedra.estranky.sk , dozviete sa viac.
@lady511 ako tej mudrej pani na sociálke by som povedala, že dobre nemáš rakovinou ale toto ochorenie tak isto obmedzuje v práci, tak isto pociťuješ bolesť, únavu a ktomu tie deformity,to akože- nemáš rakovinu-si zdravá?!!t o je tu na hlavu postavené, podľa máš nárok aspoň na popolovičný, daj si ešte žiadať, skús popripade reumatoga zmeniť a sťažovať sa na bolesti!
A maminy je mi ľúto ☹
Jaaj, to som ešte chcela, ty budeš na úrade vypisovať o aký post sa uchádzaš, musíš konkrétne uviesť- predavačka, upratovacka atd. Neviem čo si vyucena.
Ja som tak uviedla a tá panicka sa ma pytala, či zdravotne ok, spôsobila na to, tak snáď tam už ti viac pomôžu, poprip ponúknu sedave zamestnanie aspoň na 4 hodky
Pozor na prácu z domu.
Konkrétne čomu sa vyhnuť som napísal v e-booku: Ako zarábať viac?
A tak isto aj konkrétne tipy ako to ide a cez ktoré web stránky si viete vytvoriť druhý príjem, alebo príjem na meterskej.
Momentálne je tento e-book ešte ZADARMO na webe: http://www.suvko.sk/e-book/stiahni-e-book

Na upsvare sa hlas v deň dovŕšenia 3rokov tvojej dcérky predtým choď -na inom poschodí ti dajú-potrdenie o ukončení rodicaku+ vypises papier že malá chodí do škôlky.
A ak sa budeš uchádzať o zamestnanie, pani čo ta bude evidovať sa ta spýta na zdravotny stav, aspoň u mňa to tak bolo.... A nemáš známeho lekára, kt.by ti mohol pomôcť? Podrobne preštudovať tvoj stav?
Je to nespravodlivé v tomto štáte, keby ti dali polovičný invalidný a muž keby zarobil dobre, poprip. si privyrobil, hneď by sa lepšie žilo