Implantovaný číp do ruky
Ahojte pracujem v zahranici a zacina byt trendom namiesto cipovych kariet implantovat čip do ruky. Chcem sa spytat aky mate na to nazor? Mozno je to zaciatok plošneho čipovania ludi? Co ak coskoro cipi v ruke nahradia vsetky nase doklady,zdravotne karty,platobne.nebudeme potrebovat hotovost. Mozno je to super ale tym padom ak vam zablokuje exekutor ucet nekupite si ani rozok. Uz teraz v google ucte mozete najst zoznam vsetkych gps poloh od kedy do kedy kde ste sa kde nachadzali. s cipom v ruke sa uz veru neskryjeme. Vyzera to byt totalna kontrola? Ja by som nerada mala takyto cip ale co ak ho budu mat vsetci? Bez neho budem mimo. :( povedzte...
@larissa007 nie toto, by som si určite nedala, nainštalovať do ruky. Je to absolútne obmedzenie na slobode, teda ak to bude komplexný balík, občianka, zdravotná, kreditka a iné. Nedala by som si to, ani keby to bolo len čipová karta pre zamestnancov, čo sme nejaké plasty, alebo panely na reklamu ? Všetko budú kontrolovať a o vás vedieť. Ich najväčší chazarský sen, je zrušiť hotovosť, to by ešte len chodili vysmiaty. Toto je príprava na absolútne otroctvo. Už teraz je to cítiť. U nás sa ženy, naťahujú s ťažkými monitormi a lcd panelmi, 12 hodín aj nočné za 450 čistého, narobia sa ako otroci.
Ak vám zablokujú účet za exekúciu, tak vám banka dá na vyžiadanie 99 euro, viac nedostanete. A určite sa z toho nedá vyžiť, ako píše pani v prvom príspevku. Chodím do právnej poradne a tam sa to stále rieši, preto to viem. Mnohým berú rodičovské príspevky a na účte im neostane absolútne nič a ešte Exe nekomunikuje. Takže tak.
No baby, je to hnusna tema, az som si zacala nehty obhryzat 😨
Ak to raz pride, dufam ze uz nebudem na tomto svete ja ani moje deti. Ale nerealne to nie je. Uz teraz vedia o kazdom mojom pohybe. Ja hlupa mam v kazdom obchode zakaznicku kartu "vyhod", takze vedia kedy, kde a co som kupila, ake tampony pouzivam, ake kura kupujem, aku masaz mam rada... Ked idem do nakupneho centra, automaticky je nasnimana moja SPZ. Ked sa s autom "prechadzam" po republike, moju dialnicnu znamku zachyti kazdych X kilometrov radar. No hotove alibi 😀
O mobile a google ucte pomlcim, to radsej ani nechcem vediet.
Ale keby to aspon bolo na nieco dobre toto cele - teraz som strasne chora, tak pozeram co by mi pomohlo. Mr.gugl uz zaregistroval tak mi tie lieky ponuka v reklamach. Ale keby mi ich tak niekto priniesol... mmm to by bola sluzba.
A obmedzenie hotovosti? Velmi realne. Ved si len zoberte uz par rokov u nas plati zakon ze sa nesmie pouzivat hotovost na operacie nad urcitu sumu, ak ju chcete vlozit v banke, vola hned veduceho... Budu nam spievat o tom ake to bude super bez hotovosti. No ked system skrachuje, to len si potom nekupime ani ten rozok.
Tak.... a uz ma maju, za toto co som teraz napisala, mile zienky, ma zacinaju sledovat. Taketo poburovacie reci? To teda nie
A ked zacne 3 svetova vojna budeme sa bat kazdy o hole zivoty.ved uz teraz v cr chcu povinnu vojensku sluzbu uz aj pre zeny preco asi.alebo v tom nemecku kazda rodina ma mat zasoby jedla pitia nafty minimalne na 10dni.
@emilia25 no taka vojencina neni taka zla..myslim, ze veeeeeeeeeeela "syncikov" by si zasluzilo spoznat vojensky rezim. Ja som si presla v Nitre na 12 tyzdnovom skoleni a poviem vam, neni to na skodu naucit sa rezim a respekt voi autoritam.
ČIP?
...strata sukromia,
obmedzenie kazdeho jednotlivca,
sloboda a volnost skonci,
a ked ta bude chciet niekto najst, tak si ta najde, ci chces alebo nechces.....
@emilia25 ked zacne tretia svetova, tak ti ziadne zasoby na 10 dni nepomozu...... 😲
divne, mne neprislo ziadne vyrozumenie od uradu, ze sa mam zasobit na desat dni...
A kto by vas mal sledovat? Aka strata sukromia? Take sledovanie kazdeho jednotlivca stoji nemale peniaze. A predpokladam, ze sme tu vsetky nevyznamne osoby 😀 Az na tie, co pachaju trestnu cinnost.
@obsadenemeno keby clovek aj zasoby mal a mali mu pomoct nemusi v case zacatia byt prave pri nich ale v praci v obchode na navsteve...to je jedno ved sa pozrime na syriu su radi ze su radi. A my budme radi ze niesme tam a modlime sa nech to nepride k nam.
@stardust zasobit sa mali nemci pisali to u nich v novinach. A o akych strasnych peniazoch hovoris ked aj tvoj google ucet na android obsahuje kompletny zoznam tvojho pohybu min. Za dva roky. Myslis ze to platia nie staci im.internet a druzica... wake up!
@larissa007 a preco by ta mal niekto sledovat? Ako nakupujes handry v New Yorkeri? 😅 Ak mas pocit, ze ta niekto sleduje a nespadas do kategorie nejakym sposobom zaujimavych ludi, tak taketo stavy mysle riesia psychiatri 😉
@stardust mna trapi uplne nieco ine ako to ze budu vidiet kde nakupujem. To by si alemusela citat celu diskusiu nie iba posledne dva komenty
@obsadenemeno no nie asi to nebude pravda ked to pisali v nemeckych novinach nemcom...ja nehovorim o nasich aktuality.sk a podobne kde su vyplody fantazii konkretnych zulnalistov... a nehovorilo sa tam o ziadnej vojne iba o odporucaniach zasobit sa pre pripad neocakavanych okolnosti ci zivelnych pohrom. Nieco v tom zmysle.
@larissa007 neocakavanych udalosti? No neviem, ak da take nieco vlada do novim, tak uz nieco ocakavaju...... a nechapem ako zasoby na 10dni mozu pomoct pri zivelnej pohrome. Ak pride tornado, zoberie ta aj s tym cukrom a mukou. Ak zaplavy, rozpustia sa. Ak poziar, zhori to vsetko. Ak kobylky, zozeru to ony....... vybuch sopky? Ani neviem, ci v Nemecku vobec nejaku cinnu sopku maju. A ak ano, to by evakuovali ludi s najnutnejsimi vecami, a nie so zasobami na 10 dni a piatimi bandaskami nafty.
A btw, citala si to v tych nemeckych novinach, v originali? Ci to zas bol google preklad nasich uzasnych novinarov? Bohvie, o com v tom originalnom clanku pisali......
@larissa007 tvoje prispevky som citala a zistila, ze neplatis pokuty, riesia ta exekutori a mozno sa zivis trestnou cinnostou, lebo sa obavas, ze policia lahsie dolapi zlocinca, ak by boli ludia oznackovani.
@obsadenemeno pozerala som na googli. Naozaj o tom pisali vsetky nemecke denniky, ale len ako o navrhu, o ktorom sa malo hlasovat. Narobilo sa velke halo a neviem, ci sa to odhlasovalo, lebo o tom uz novinari nepisali.
@stardust myslela som si, ze to bude nieco take....... 😀
Na tomto priklade vidno, ako sa manipuluju spravy a verejna mienka....... a taktiez, ze o dva dni sa na vsetko zabudne...... ved sa aj hovorilo kedysi ( ked este ludia kupovali a citali noviny) ze dnesne noviny budu zajtra hajzlovy papier........
@obsadenemeno mna ten clanok moc nezaujima ja sa k tretej svetovej nechystam ani nic podobne.
@stardust a navyše este má aj profilovku stiahnutú z netu, z nejakej ruskej stránky
https://lady.mail.ru/article/481831-pevitsa-nju...
@stardust clovek povie ze vyhodou cipu bude ked väzni neutecu ani kriminalnici ze ich hned najdu..a vy tu uz urobite z cloveka kriminalnika? Sa mi snad snivaaa...a pokutu ty vies za co bola? Ani netusis...spolocnik z firmy nezaplatil nejaku elektriku v kancelarii .a exekutor spravil chybu ze mne zablokoval ucet a tiez firemny a riesi to pravnik aby to vracil co ukradol z mojho uctu.
@carodejnica mam tu fotku ktora sa mi pacila ja neviem kto to je nasla som ju. Je to moja povinnost dat si tu moj skaredy ksicht? Lebo pekna niesom tak sa moc nevystavujem. Ci tak tuzite na mna pozerat?? Ale diik aspon viem ze to je spevacka..
@larissa007 pokial viem, je to proti pravidlam....... mozes mat svoju foto alebo len tu kresbicku co maju vsetky, co tiez nechcu vystavovat ksicht/identitu
@larissa007 pri zadavaní fotky sú velkými neprehliadnutelnými písmenami napísané podmienky 🙂

@emilia25 ahaa ale to by nemusela byt az taka hlupost pride mercedes zistia kde byva a vedia kedy nieje doma. No neviem ci je to pravda..teoreticky