Implantovaný číp do ruky
Ahojte pracujem v zahranici a zacina byt trendom namiesto cipovych kariet implantovat čip do ruky. Chcem sa spytat aky mate na to nazor? Mozno je to zaciatok plošneho čipovania ludi? Co ak coskoro cipi v ruke nahradia vsetky nase doklady,zdravotne karty,platobne.nebudeme potrebovat hotovost. Mozno je to super ale tym padom ak vam zablokuje exekutor ucet nekupite si ani rozok. Uz teraz v google ucte mozete najst zoznam vsetkych gps poloh od kedy do kedy kde ste sa kde nachadzali. s cipom v ruke sa uz veru neskryjeme. Vyzera to byt totalna kontrola? Ja by som nerada mala takyto cip ale co ak ho budu mat vsetci? Bez neho budem mimo. :( povedzte...
@vroni
@larissa007 som sa tak s muzom na tom smiala aj ked sme boli v obchode ze si robime zasoby.ale je naozaj v biblii pisane ze vtedy treba utekat do hor nebrat nic len seba rodinu.ze tazke to budu mat tehotne a kojacie zeny a tak.
@larissa007 spolocnost sa meni. To nwzastavime. Pozri ja nevzlom. Ale jednoducho to nezastavis. Videla si film kde hral Justin Timberlake kde na ruke mal zivot v case? Nespomeniem si na nazov. No to je viac co nas caka ako cip v ruke. U nas na urade pri prichode sa zahlasuju scenom dlane, v Michalovciach scen retiny...cip by som dala, ale len takym co robia s hotovostou, v bankach. Tam sa kradne jedna radost.
@lubkavargova1 coo v banke sa da kradnut?? Ako hotovost?? Ci na uctoch? Ja myslela ze to nieje mozne
@emilia25 to som aj ja pocula v roznych predpovediach tych knazov ci prorokov ci ako ich nazvat ale stale dufam ze buducnost sa da ovplyvnit a zmenit alebo aspon to nechcem zazit. :///
@lubkavargova1 ten scan dlane alebo prsta sa praktikuje uz vo vela firiem, alebo obycajnych fabrikach .. napr . das do vyhladavaca fingera.. take mame u nas v praci . , ale pouzivame len cip co mame na klucenke .
@larissa007 ani ja by som to veru nechcela ale tak svet ako taky k tomu super rychlo speje.snad este nasa generacia a nasich deti a ich deti to nezazijeme.
@emilia25 ohooo tak to si uz daleko sekla.ked my to nezazijeme bude uspech.
@obsadenemeno tiež sa mi zdá, tak či tak, foto má stiahnutú, dnešný nick, je jasné, o čo tu ide
@moni244 neviem o com diskutujete vy ale asi nie o teme ocividne. Ja som na fore dlho nebola moj ucet som uz zabudla tak mam novy preco vas to tak vzrusuje nerozumiem.
@larissa007 u nas riaditelka OTP pobocky cmajzla klientom z uctov peniazky. Dostala vygadzov a cely personal pobocky. Reraz sa sudia...vidis, da sa 🙂
@larissa007 jasne, nebola si tu dlho a tak z nicoho nic ta napadlo sem zavitat a hodit tuto temu.....na mamickovske forum.... 🙄
no jo.... a teraz tu o dvanastich mesiacikoch.....
@larissa007 nevzrušuje, smejeme sa a to už je len logika, založiť nový nick a použiť fotku iného človeka 👍
Vas prosim ak vas tema nezaujima tak ju ignorujte. A problem je vyrieseny
@larissa007 prečo? sa ti nepáči, že sme na to došli, všakže? už tu nemáš len pritakávačky a už to nie je ono
podla mna by mali dostat nejaky komplexny cip s lokatorom pocetne uzivatelky bazara na konovi, aby prestali kradnut a podvadzat 😉
@moni244 ty tusim mas vlastnu temu v teme.no nevadi. Ja ta nebudem komentovat neviem co ti napisat na tieto mne nepochopitelne veci

@larissa007, to budeme riesit neskor. 😀 Ja tiez budem asi musiet urobit z mojho “ajtaka“ zalesaka. Len postup mi zatial nie je celkom jasny 😀