Implantovaný číp do ruky
Ahojte pracujem v zahranici a zacina byt trendom namiesto cipovych kariet implantovat čip do ruky. Chcem sa spytat aky mate na to nazor? Mozno je to zaciatok plošneho čipovania ludi? Co ak coskoro cipi v ruke nahradia vsetky nase doklady,zdravotne karty,platobne.nebudeme potrebovat hotovost. Mozno je to super ale tym padom ak vam zablokuje exekutor ucet nekupite si ani rozok. Uz teraz v google ucte mozete najst zoznam vsetkych gps poloh od kedy do kedy kde ste sa kde nachadzali. s cipom v ruke sa uz veru neskryjeme. Vyzera to byt totalna kontrola? Ja by som nerada mala takyto cip ale co ak ho budu mat vsetci? Bez neho budem mimo. :( povedzte...
@evittam
to že sa Ty s tým nestotožňuješ, to je Tvoja osobná vec..
ja som napísala ako to je z biblického hľadiska, lebo o tom niečo viem, možno to niekomu pomôže, alebo niekoho niekam nasmeruje
Zjavenia Jána je posledná kniha Nového zákona, je to prorocká kniha, vo všetkých ostatných biblických knijách sa opisuje to čo sa stalo, iba Zjavenie Jána opisuje to čo sa ešte len stane..
@fiffinkaa no ono by nezaskodilo niekedy si precitat aj ine (nie prave Evu, no) nie len bibliu....a nie, nedava odpoved na vsetky otazky....napriklad o tom vajci a sliepke, co bolo skor??? A viem, ze mi odpovies, lebo mas bibliu prelusknutu....a inak, vsetko v biblii sa da vylozit minimalne dvoma sposobmi....cize aj ten tvoj citat co tvrdis, ze je o cipovani moze byt o niecom uplne inom....
kazdopadne treba citat aj ine periodika, nielen bibliu.
@fiffinkaa No vidis a ja viem presne co sa stane -proste aj keby k niecomu podobnemu doslo,ze chcu cipovat ludi tak odmietnem.
Ja nenarazam na ten tvoj uryvok z biblie, skor na ten tvoj komentar-si to skus po sebe precitat a ak si naozaj len obycajna matka tak pochopis co tym myslim....
A btw.fakta nic ine nezaujima ako nejake cipovanie.....Mat tak niekoho problemy.....😀
@obsadenemeno
určite s Tebou súhlasím, áno p. Ježíš hovoril v podobenstvách, už vtedy to vela kresťanov nechápalo, Biblia sa preto nedá len čítať ale doslova študovať..ale čo sa týka Zjavenie Jána, je tak náročná kniha, to je pravda že moje vedomosti sú naozaj minimálne..ale čo sa týka pasáže šelmy tak tomuto som sa podrobne venovala v konfrontavala s výkladom písma veľkých božích služobníkov..
Vôbec nechcem mudrovať, len šíriť , nech si ludia nedávajú ten číp..lebo raz to príde aj k nám..a už to nebude dlho ..
@evittam
@evittam
ano možno som to napísala príliž otvorene..ja mám v tom jasno, ale zas pre niekoho kto nevie, Stvoriteľom je Boh..ale pánom sveta je ten druhý, ktorý bol vyhodený z nebies sem dole, nebudem písať meno, lebo to niekoho môže vystrašiť..
ale ludia by sa mali trošku informovať o tom ako ,prečo, načo sme tu..ako vznikol svet, kto ho stvoril..
naozaj nič nie je myslené v zlom..
@fiffinkaa No,zatial sa nikto nenašiel. Ty si ma vobec nepochopila-ten tvoj koment je rovno na psychiatriu ako fanaticka. Ber to ako uprimnu radu. Lebo to co pises nema nic spolocne le s citanim biblie. Panom sveta nie je ani jeden a ani druhy. A poviem ti otvorene po smrti ma mozu vsetci....a ti tvoji obaja.😉
Necitala som vsetky prispevky, iba zopar prvych. Nechapem, preco by mali zlozito cez cipy o ludoch zistovat informacie, ked staci ist na Facebook. Tam ludia o sebe dobrovolne prezradia vsetko.. Od toho, co mali na obed, ukazu fotky domacnosti, deti (obcas aj nahych - raj pre pedofilov), znamych, az po terminy kedy budu mimo domov na dovolenke... A potom budu panikarit z nejakeho sledovania cez cipy, ked vsetky info o sebe davaju do sveta dobrovolne. A naburat sa do uctu na FB nebude zas tak tazke. Moj manzel je IT a co sa tyka internetu a zdielania informacii o sebe je velmi opatrny a vyzaduje to aj odomna. S cim ja samozrejme suhlasim. Takze mrknite na to, ake udaje o sebe zadavate na internet a zistite, ze cipy naozaj nie su niecim, coho by ste sa aktualne museli bat..
@najk presne. Sa stavim ze nejaky stary estebak si dnes doma bije hlavou o mur, ze ten internet nedosiel skor..... 👏

@fiffinkaa A ja žijem podla seba, tak ako mi to vyhovuje, ako to citim, ako to citi moj partner,moje deti. Nepotrebujem k tomu ziadnu knihu. Našťastie. Riadim sa vlastnymi pocitmi,srdcom a urcite rozumom.
Fanatici tvojho typu su pre mna cudzi ludia.