Implantovaný číp do ruky
Ahojte pracujem v zahranici a zacina byt trendom namiesto cipovych kariet implantovat čip do ruky. Chcem sa spytat aky mate na to nazor? Mozno je to zaciatok plošneho čipovania ludi? Co ak coskoro cipi v ruke nahradia vsetky nase doklady,zdravotne karty,platobne.nebudeme potrebovat hotovost. Mozno je to super ale tym padom ak vam zablokuje exekutor ucet nekupite si ani rozok. Uz teraz v google ucte mozete najst zoznam vsetkych gps poloh od kedy do kedy kde ste sa kde nachadzali. s cipom v ruke sa uz veru neskryjeme. Vyzera to byt totalna kontrola? Ja by som nerada mala takyto cip ale co ak ho budu mat vsetci? Bez neho budem mimo. :( povedzte...
co sa tyka praci, videla som v spravach a zevraj vsetci zamestnanci suhlasili.... Je to vyhodnejsie, ked sa to tak vezme ale co sa tyka platobnych kariet dokladov a pod. urcite by som na to nepristupila.... Je to velka kontrola nad ludmi a to mi pride ako v hre The Sims :D Budeme len babky co ovladaju ti ,,vyssi,, .....
ak by nedajboh to došlo aj sem, tak sa budem tomu brániť , príde mi to totálna kontrola , už teraz nás majú vysledovaných a čo potom ........ ale tento svet k tomu speje
@larissa007 tohto by som sa na Slovensku zatial neobavala. To skor zacne 3.svetova :-/
Keď vtáčika lapaju, pekne mu spievajú.... same výhody, lacnejšie, jednoduchšie, jednoducho budete sa mať fajn, ziadna hotovost, jedna karta pod kozu, ale ze je za tým brutal možnosť zneužitia, to vacsina neuvidí... kontrola, big brother....
Čo teraz napisem bude znieť fanaticky, ale verím tomu.... ze pride cas, kedy nebudeme môcť bez "znamenia na ruke alebo čele" nakúpiť, ani predať, ľudia, ktorí sa tomu vzopru budú sociálne izolovaní , môžeme sa smiať, ale celé to k tomu sleduje...to znamenie je znamenie šelmy...
A hahaha nie som žiadny sektar, len citam bibliu, ktorá má vystríha, aby som to nerobila
@myzma presne ... ja vam poviem ze ked vznikala EU mi jedna pani povedala ze Eu sa rozpadne a nam potom budu davat vsetkym do ruky cip a len tym budeme platit. Teraz preslo x rokov a fantastika to nieje az potom som zistila ze to mala z bibile
Nasilim s tym nepochodia preto je to pod vlajkou super vyhod. Aby sme sa ochotne ponukli ze to chceme
@myzma biblia vystriha ale ak nebudes mat moznost bez cipu pracovat platit jest? Ako sa tomu vyhnes?
kam do ruky implantovat cip? nepocula som este o tom. kde v zahranici? bud konkretna
čipujú sa psíkovia, možno na rad prídu deti a seniori, aby sme vedeli kde sa nachádzajú,
GPS v mobiloch, v autách vieme zistiť, kde sa naši blízky, kamaráti ,zamestnanci nachádzajú,
všade kamery i v domoch pre naše bezpečie, i pre ďalšie výhody úplne stratíme súkromie.... a to každý k tomu prispieva a dobrovoľne.
@larissa007 takze ty si sa tu práve čerstvo zaregistrovala a prvé čo ta napadlo je dávať článok z minulého roka typu jedna pani povedala že niekde v Svedsku cipuju zamestnancov. Prečo šíris paniku keď sa ta to vôbec netýka?
@lubkavargova1 to neviem presne tusim v zajveni jana. Napisane je tam o znaku selmy.
@warholette to som dala ako priklad tej co sa pytala lebo o tom nic nepocula skopirovala som to co mi prve vyhodil google aby videla o com je rec. Kedze o tom pocuje prvy raz
@warholette respektive si pozri predvcerasne tv noviny na markize ked jedna pani povedala. Ta pani redaktorka napriklad.
@alenah31 no jedna z vyhod samozrejme. Ale co ak ten cip nahradi nie iba pricho odchod ale cely tvoj zivot?
Chcela by som vidieť toho debila ktorý by pristúpil na takúto kolosálnu hovadinu gigantických rozmerov !!! Dúfam ze aspon tu na SVK majú ludia trochu rozum.
@tutu_1 bohuzial najde sa takych mraky
...lebo to je postupne...obciansky preukaz....cipovy obciansky preukaz...a teraz zavadzaju elektronicke ziacke knizky do ktorych je pristup cez cipovy preukaz...bezkontaktne platobne karty a tak dalej a slucka sa bude zuzovat zuzovat az ti vsetky cipove karty bez ktorych nemozes existovat vymenia za cip lebo karty zrusia... to nieje vec vyberu...ako prislo euro... ty si nemohla dalej platit korunami lebo nesuhlasis s eurom.. mozes nesuhlasit to ti nik nevezme ale rozku v korunach nekupis... chapes?
@larissa007 občiansky ma neznervózňujte mam ho aj ja na čip, bežne nevyjdem z domu bez mobilu a peňaženky, takze to je tak jedno ci ma moj OP čip, veď keď budú chcieť podľa mobilu ma nájdu. Moja banka ma zo mna mindraky lebo nie som taká blbá a platím všetko cash. Uz mi posielali aj kupóny ma neviemake zľavy aby som platila kartou aby mohli mat o mojom míňaní prehľad, ale tak smola no.
Niekto sa nudi? Novy nick, takato tema, zase dalsi troll, co chce rozputat vasne
Je to chore..kedysi sa kruzkovali holuby ci sliepky ci dobytok...teraz uz aj my ludia sme klesli len na "cislo", o ktorom je nutne vediet vsetko...
Cudujem sa tym, ktori s tym suhlasili...
@tutu_1 ved to ..ja ti dam zjest tabletku o ktorej poviem ze je to vitamin. Ako ty vies co som ti dala? Mozes slepo verit a otravit sa. To bol len cisto priklad. Su nam veci podsuvane pod supervyhodnimi zamienkami. Daj si cip nestratis ho. A v konecnom dosledku je to iba nastroj totalnej kontroly manipulacie. Nemame predstavu kolko informacii ci funkcii sa v nom bude skryvat aj keby si ho vyberies a rozoberes na atomy to nezistis... ake super vyhody uz ziaden vazen neujde..ziaden nasilnik staci ho len udat a v gps sa policii hned zobrazi kde je...vybrat ho nemoze bez neho bude existencia mozna asi len v pralese.
@larissa007 no vidis ľudská blbosť nema hraníc sam itckar si dal pichnúť čip, normálne ze čierny humor

toto je trochu off topic, ale ked ti exekutor zablokuje ucet, tak ti banka malu sumicku vyda 🙂 to aby si prezila a mohla dalej splacat svoje dlhy