icon

Informátorka a upratovačka v škole - výhody a nevýhody práce

poleva
12. jún 2021

Ahojte žienky, poprosím info, resp.výhody či nevýhody tejto práce, ďakujem.

Strana
z2
klip0
12. jún 2021

@poleva no informatorka a upratovačka sú rozdielne pozície, či by si robila aj aj ?

poleva
autor
12. jún 2021

@klip0 pytam sa informačne..je to aj aj..bežne je to takto na školách.preto hľadam niekoho, kto ma realne skúsenosti..vyhody, nevyhody , ako je to s prazdninami a podobne

klip0
12. jún 2021

@poleva ja síce robím v MŠ tam takúto funkciu nemáme, ale kamoška robí kvázi informatorka na gymnáziu a sedí pri vchode na akoby recepcii, otvára zatvára školu, informuje, potvrdzuje jednoduché tlačivá a sem tam aj zametie okolo seba ale upratovať neupratuje, väčšina škôl je obrovská nato aby toto robila jedna osoba. Čo sa týka dovolenky nemá ju tak ako pedagógovia, má klasickú akoby robila kdekoľvek inde plus 7 dní ale to ma ako bonus od vedenia nie povinnosť. Nakoľko ako informatorka tam je často aj cez prázdniny

poleva
autor
12. jún 2021

@klip0 ďakujem😉a je spokojna?

klip0
12. jún 2021

@poleva áno je robí tam už veľa rokov

poleva
autor
12. jún 2021

@klip0 dakujem😉

martinkatinka
12. jún 2021

To mas nieco ako vratnicka alebo recepcna a plus udrzujes poriadok. Alebo teda nieco ako skolnicka

poleva
autor
12. jún 2021

@martinkatinka to chapem😉ja hĺadam niekoho kto to realne robí..povie mi výhody práce v školstve, sko su riešene prazdniny a tak..

luccija
12. jún 2021

@poleva budes dievca pre vsetko.To je mala skola?lebo si neviem predstavit este upratovat po praci informatorky.prazdniny ma iba pedagogicky zamestnanec, ale podla mna fajn praca ziadny jazyk, tabulky, reporty...hlavne si zisti ci budes ak odhrnat sneh, polievat kvety pred skolou, hrabat listy ...u nas taka v skolke kde byvam este aj utiera po detoch, ked vonku prsi a tak....ja osobne nemam rada tieto kumulovane funkcie

martinkatinka
12. jún 2021

@poleva to bude na kazdej skole inak. My sme mali za mojich cias dokonca skolnicku, co tam mala aj sluzobny byt. Mavala aj normalne dovolenku, ze proste tam nebola, inak bola normalne v praci na tzv. recepcii. Cez hodiny chodila kontrolovat satne, ci su zamknute, ci je cisto na wc, ci sa nieco nepokazilo ....

letfenixa
12. jún 2021

@poleva Prázdniny majú žiaci. Ty by si mala bežný počet dní dovolenky ako nepedagogický zamestnanec, čo je tuším 25 dní (?). Predpokladám, že je to malá škola, keď by si mala dve pozície.

poleva
autor
12. jún 2021

@luccija ďakukem za odpoveď..je to rozdelene na dni..čiže informatorka jeden deň, upratovačka druhý

poleva
autor
12. jún 2021

@letfenixa klasická základka . Sú tam 4 čiže je to podelené na dni..

letfenixa
12. jún 2021

@poleva aha, čiže jeden deň informácie, druhý deň upratovačka? To budeš mať dve zmluvy?

poleva
autor
12. jún 2021

@letfenixa nie to bude tak rozvrhnute..tam su štyria zamestnanci...cize ratam..ze sa to podelí..este som tam nebola..vaham..aj kvóli tomu ze od 1,7 su prazdniny..tiez mam deti..mam zaplatwny len jeden tabor..asi najlepsie sa tam popytat..ci treba cele leto ..pracuje sa od 11.30 - 17.hod...ak na informacie tak od 7-17..hod

letfenixa
12. jún 2021

@poleva v prác.zmluve aby si mala presne prác.napln uvedenú. A áno, aj cez prázdniny sa chodí na 8h.

poleva
autor
12. jún 2021

@letfenixa od 11,30 - 17 hod...su zmeny..
Len informatorka je od 7 - 17..hod

letfenixa
12. jún 2021

@poleva čiže informator 10h plus upratovačka 5,5 hodiny, za týždeň to dáva potrebný sumár odpracovaných hodín. Takto, práca informátora nie je náročná, ale plat je nízky v oboch profesiách, je to školstvo.

poleva
autor
12. jún 2021

@letfenixa presne ako píšete..ale víkendy voľnè..myslim že lepšie ako u súkromníka...

letfenixa
12. jún 2021

@poleva tak z tohto pohľadu určite. O mzde si už informovaná?

luccija
12. jún 2021

@poleva nemusi to byt zle, ked to budes mat rozdelene na dni...ale neviem kde si robila predtym len ci Ti bude vyhovovat, ze vzdy prides domov po 17 neviem ako daleko byvas od skoly...a tyzden odchadzad skor ako deti treba to premysliet kvoli detom ci ich ty vyberavas ci nie...kruzky, ucenie...toto byvaju vacsinou zamestnania na roky a mas ako taku istotu

s_a
12. jún 2021

Svokor robí skolnika a cez prázdniny je tam len pár hodín denne a tuším je mesiac doma cez prázdniny

dominikac321
12. jún 2021

@luccija ziadny jazyk tabulky reporty ale plat adekvatny k zodpovednosti a pracovnej naplni...

dominikac321
12. jún 2021

@poleva ide aj o to, ci ma kto byt s detmi do 17 a odviezt ich do skoly ked budes o 7 zacinat...

nelca0510
12. jún 2021

@poleva ok práca, u nás sa sťažuje upratovačka len na vykladanie stoliciek

poleva
autor
12. jún 2021

@nelca0510 ma menšiu posilku😉

poleva
autor
12. jún 2021

@dominikac321 premyšľam nad všetkym samozrejme😉

poleva