Informátorka a upratovačka v škole - výhody a nevýhody práce
Ahojte žienky, poprosím info, resp.výhody či nevýhody tejto práce, ďakujem.
@poleva ja síce robím v MŠ tam takúto funkciu nemáme, ale kamoška robí kvázi informatorka na gymnáziu a sedí pri vchode na akoby recepcii, otvára zatvára školu, informuje, potvrdzuje jednoduché tlačivá a sem tam aj zametie okolo seba ale upratovať neupratuje, väčšina škôl je obrovská nato aby toto robila jedna osoba. Čo sa týka dovolenky nemá ju tak ako pedagógovia, má klasickú akoby robila kdekoľvek inde plus 7 dní ale to ma ako bonus od vedenia nie povinnosť. Nakoľko ako informatorka tam je často aj cez prázdniny
To mas nieco ako vratnicka alebo recepcna a plus udrzujes poriadok. Alebo teda nieco ako skolnicka
@martinkatinka to chapem😉ja hĺadam niekoho kto to realne robí..povie mi výhody práce v školstve, sko su riešene prazdniny a tak..
@poleva budes dievca pre vsetko.To je mala skola?lebo si neviem predstavit este upratovat po praci informatorky.prazdniny ma iba pedagogicky zamestnanec, ale podla mna fajn praca ziadny jazyk, tabulky, reporty...hlavne si zisti ci budes ak odhrnat sneh, polievat kvety pred skolou, hrabat listy ...u nas taka v skolke kde byvam este aj utiera po detoch, ked vonku prsi a tak....ja osobne nemam rada tieto kumulovane funkcie
@poleva to bude na kazdej skole inak. My sme mali za mojich cias dokonca skolnicku, co tam mala aj sluzobny byt. Mavala aj normalne dovolenku, ze proste tam nebola, inak bola normalne v praci na tzv. recepcii. Cez hodiny chodila kontrolovat satne, ci su zamknute, ci je cisto na wc, ci sa nieco nepokazilo ....
@letfenixa nie to bude tak rozvrhnute..tam su štyria zamestnanci...cize ratam..ze sa to podelí..este som tam nebola..vaham..aj kvóli tomu ze od 1,7 su prazdniny..tiez mam deti..mam zaplatwny len jeden tabor..asi najlepsie sa tam popytat..ci treba cele leto ..pracuje sa od 11.30 - 17.hod...ak na informacie tak od 7-17..hod
@poleva nemusi to byt zle, ked to budes mat rozdelene na dni...ale neviem kde si robila predtym len ci Ti bude vyhovovat, ze vzdy prides domov po 17 neviem ako daleko byvas od skoly...a tyzden odchadzad skor ako deti treba to premysliet kvoli detom ci ich ty vyberavas ci nie...kruzky, ucenie...toto byvaju vacsinou zamestnania na roky a mas ako taku istotu
Svokor robí skolnika a cez prázdniny je tam len pár hodín denne a tuším je mesiac doma cez prázdniny
@luccija ziadny jazyk tabulky reporty ale plat adekvatny k zodpovednosti a pracovnej naplni...
@poleva ide aj o to, ci ma kto byt s detmi do 17 a odviezt ich do skoly ked budes o 7 zacinat...

@poleva no informatorka a upratovačka sú rozdielne pozície, či by si robila aj aj ?