icon

Je 4 eurá za brigádu vo fitku primerané?

Dnes o 16:32

Ahojte sestra je na vš dennom a vo fitku jej ešte minulý tyždeň ponukli brigadu teda na brigadnicku zmluvu kde može mat max 80h mesačne, a teda praca zahrňa - obsluha zakaznikov ,predaj produktov, poradenie , upratovanie, inventury, dokonca maju aj balíkomat alebo teda zásielky tam riešia, finančna zodpovednost je tam, a ponukli ževraj 4 eurá v čistom je to v poriadku podla vas?

anonym_73be58
Dnes o 16:34

Mesto? Ja som za 4€ brigádovala xy rokov do zadu, dnes sa mi to zdá malo, ale však nech si porovná s inými ponukami vo svojom okoli a bude vedieť

anonym_811fdf
Dnes o 16:58

Podľa mňa je to málo

anonym_18be4d
Dnes o 17:07

Velmi malo

anonym_e7776e
Dnes o 17:11

Na jednu stranu málo, na druhú vo fitku sa fakt nenarobíš.

marsmykkok
Dnes o 17:14

Za mňa aspoň 5 eur v čistom a hlavne ak sú tam aj tie balíky a aj z nich má zamestnávateľ nejaký zisk...

zuzanka.zuzu
Dnes o 17:16

vo fitku nie sú veľké zárobky lebo tréneri majú prachy hlavne od klientov čiže brigádničke nedajú viac aj keď klientov nemá 🤷

anonym_5e99d9
Dnes o 17:18

@anonym_autor brigádovala som vo fitku za 6,50

zalka
Dnes o 17:43

@anonym_autor určite to nie je v poriadku, minimálna mzda v hrubom je 5,259e. Kedže je študentka môže si uplatniť oslobodenie od platenia odvodov v SP, a detto ak podpíše vyhlásenie na uplatnenie NCZD tak hrubá mzda = čistej mzde do 200e mesačne.

autor
Dnes o 20:08
@anonym_73be58

Mesto? Ja som za 4€ brigádovala xy rokov do zadu, dnes sa mi to zdá malo, ale však nech si porovná s inými ponukami vo svojom okoli a bude vedieť

@anonym_73be58 prave to ze pozerame obchody a rozne miesta maju tam 5 minimalne , a maju tam o dost menej prace, tu by robila podstate recepčnu, upratovačku, poradkyňu, predavačku, nápoje miešať robiť atď

autor
Dnes o 20:09
@anonym_e7776e

Na jednu stranu málo, na druhú vo fitku sa fakt nenarobíš.

@anonym_e7776e no praveže zas tak malo roboty tam nieje ked tam maju tu packetu baliky musia riesit triedit + maju svoje produkty a maju ich velmi vela + upratovanie kontrola + robit napoje atď, ale nejde aji tak o to, je jedno proste clovek tam stravi tu hodinu a za 4 eurá uz by clovek ani nevstal pomaly

autor
Dnes o 20:10
@anonym_5e99d9

@anonym_autor brigádovala som vo fitku za 6,50

@anonym_5e99d9 v čistom?

autor
Dnes o 20:10
@zalka

@anonym_autor určite to nie je v poriadku, minimálna mzda v hrubom je 5,259e. Kedže je študentka môže si uplatniť oslobodenie od platenia odvodov v SP, a detto ak podpíše vyhlásenie na uplatnenie NCZD tak hrubá mzda = čistej mzde do 200e mesačne.

@zalka no 4e v čistom ponukaju tuto

anonym_5e99d9
Dnes o 20:14
@anonym_autor

@anonym_5e99d9 v čistom?

@anonym_autor ano v čistom

anonym_e7776e
Dnes o 20:42
@anonym_autor

@anonym_e7776e no praveže zas tak malo roboty tam nieje ked tam maju tu packetu baliky musia riesit triedit + maju svoje produkty a maju ich velmi vela + upratovanie kontrola + robit napoje atď, ale nejde aji tak o to, je jedno proste clovek tam stravi tu hodinu a za 4 eurá uz by clovek ani nevstal pomaly

@anonym_autor som vo fitku takmer denne, nejde sa tam nik pretrhnúť od roboty, nik tam nekupuje produkty tak, že by tam stáli fronty, nie si v potravinách. Ani tá Packeta neni neviem ako náročná… za 4€/h by som nerobila dlhodobo, ak by som nemusela, avšak viem, že veľa báb na VŠ takúto pozíciu vzali, lebo sa stihli popri tom tam aj učiť. Takže potom im ostalo kopec voľného času a nie, žiadna neštudovali nejakú ľahkú školu.

tiezjedna
Dnes o 20:51
@anonym_autor

@zalka no 4e v čistom ponukaju tuto

@anonym_autor ak má k tomu nejaké benefity, typu cvičenie zadarmo a pod., a nemá inú ponuku, tak prečo nie... je síce málo, ale je to relatívne pohodlná brigáda s výhodami (teda ak ich má).

anonym_d77dfb
Dnes o 21:41
@anonym_autor

@anonym_73be58 prave to ze pozerame obchody a rozne miesta maju tam 5 minimalne , a maju tam o dost menej prace, tu by robila podstate recepčnu, upratovačku, poradkyňu, predavačku, nápoje miešať robiť atď

@anonym_autor ved potom fajn, ked ma na vyber aj ine a lepsie, tak sa nemusi ani len pozastavovat nad fitkom za 4e.