Je pri spolupráci s firmou Minit potrebná počiatočná investícia?
Ahojte zeny. Napadlo ma, ze ci ste tu niektore, ktore zacali spolupracovat s firmou Minit, ze vam vlastne zariadili predajnu a vy ste zacali takto pracovat. V nasom meste su tusim dve, aj to celkom malo dostupne, ze lokalita, ktora nie je velmi frekventovana. Keby som nasla priestor na "hlavnej ulici" a zacalas nimi spolupracovat.
Je tam potrebna investicia?
Akoze celkom by ma to bavilo.
Samozrejme, že je potrebná investícia. Potrebuješ prostriedky na nájom miesta. Potrebuješ prostriedky na komplet zariadenie prevádzky (áno, oni ti prevádzku zariadia, ale platíš ty). Potrebuješ prostriedky na marketing (áno, oni ti ho navrhnú, ale platíš ty). Potrebuješ mať neustále financie v tovare. Máš urobený podnikateľský plán? Predpokladám, že nie. Tak začni tým. Vypočítaj si, koľko potrebuješ na zariadenie, koľko na nájom (ten platíš aj keď nebudeš mať zisk), koľko na odvody (ako podnikateľ SZČO ich platíš aj keď nemáš zisk), koľko je odhad na mesačný predaj a aký je z toho čistý zisk. A tiež zohľadni to, či bude pre teba v poriadku finančná strata, ak by to nešlo a zavrela by si (čiže či tie vynaložené financie ti nebudú existenčne chýbať).
@anonym_autor ano, samozřejmě, přímo na webu píší - namodelujeme finanční návratnost... https://www.minitbakery.sk/spolupraca.
@berenika39 z toho som velmi nerozumela, ze ako to bude fungovat z hladiska investicii.
@berenika39 z toho som velmi nerozumela, ze ako to bude fungovat z hladiska investicii.
Za mna to mozno moze ist niekde, kde je velka koncentracia ludi, autobusove alebo vlakove stanice, blizkost skol, nemocnice alebo vacsie zdravotne strediska. Urcite nie vsade a dobre si treba zvazit, co to vsetko obnasa a ci bude OK to, ked nebudes zarabat a ci Ti nebudu chybat peniaze, ktore do toho vlozis (radovo su to tisice EUR) a aka je tam navratnost (asi desatrocia pri cenach vsetkeho dnes, co treba poplatit a kolko peciva je treba predat)

@anonym_autor ano, samozřejmě, přímo na webu píší - namodelujeme finanční návratnost... https://www.minitbakery.sk/spolupraca.