Je walking pad rušivý v zdieľanej kancelárii?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s walking padom v kancelárii, v ktorej je viacej ľudí. Je to rušivé pre ostatných? Samozrejme išlo by o nejaký tichý model.
JA stará korčuľa...nie ale úplne blbá...som si to najskôr vygooglila....
mňa by to rušilo, už len z princípu...sorry
Áno, je rušivý. Je to kancelária, nie gym
kokos to naozaj niekoho toto moze napadnut?
Co? Toto ako vobec niekomu moze napadnut? Jasne, ze je to rusive. Neviem si ani predstavit, ze by si toto niekto z kolegov doniesol do prace a tam to pouzival.
ja mam doma bezeckypas ale taky pomalsi co sa da pouziva ako walking pad a ano je to rusive, pocut aj dopady noh a aj tocenie pasu - hlavne v priesotroch kde je ticho.
Plus neviem ako u vas ale u nas by s tym bol celkovo problem lebo z hladiska bezpecnosti a poistky budovy a firmy nemozu byt v kancelarskych priestoroch a budovach elektricke zariadenia ktore nemaju reviziu - co znamena ze to musi schvalit aj nadriadeny.
Partner má chodiaci pás, kolegom to nevadí.
@anonym_autor je úplne irelevantné, či je to pre nejakých anonymov na MK rušivé. V prvom rade sa treba spýtať zamestnávateľa, či mu nebude vadiť, že si v jeho priestoroch zriadiš gym ( dobrý postreh aj so zapájaním vlastných elektrických spotrebičov, u nás sa niečo také netoleruje) a v druhom rade kolegov, či im to nebude vadiť a rušiť pri práci.
Ale keď potrebuješ poznať môj anonymný názor, tak áno, vadilo by mi to.
Ľudia už fakt nevedia čo so sebou. Ja chodím do práce robiť, nie sa zabávať inými aktivitami. Jedna chce robiť z domu na 100% home office popri 2 ročnom dieťati, druhá popri robote behať, ďalšia sa sťažuje, že už 2 týždne chodi do roboty len robiť…začínam si myslieť, že mám nejakeho vadného zamestnávateľa, ktorý odo mňa očakáva v práci výkon a nie, že mám prácu ako nejakú bočnú aktivitu, keď mám chvíľu čas a náladu.
mne by to nevadilo, ak by to bol taký kancel ako sme mali my, bol tam hukot, nebolo ticho ... 😒
ale keď som bola v kancli s kolegyňou, tej vadilo aj keď som sa zasmiala alebo som niečo zahudrala keď sa mi nedarilo ... 😒
JA stará korčuľa...nie ale úplne blbá...som si to najskôr vygooglila....
mňa by to rušilo, už len z princípu...sorry
@anonym_df7843 Ja tiež. Nemohla to madam predsa napísať po slovensky, lebo by vyzerala hlúpo🙈
@anonym_49d13c chodiť pri kancelárskej práci nie je nijak rušivé a dokonca to má aj benefity - človeka nebolí chrbát a krk a okysličuje sa mozog ...
-bude to rusive, hlavne ked je to velky office.
- inak podla mna si podpisovala BOZP a tam je vyslovene napisane ze zakaz pouzivania svojich elektrickych zariadeni, takze ked kvoli tvojmu pasu vyhori pol kancelarie, rataj s tym, ze to budes platit.
- dalej , ked budes chodit, ako budes robit? zamestnavatel Ti donesie aj novy stol? a s myškou?
no u nas toto nie je mozne, hlavne kvoli bezpecnosti.
detto mozes nestastne padnut, tvojou vinou a budes pozadovat nahradu skody, poistku, proste pracovny uraz, lebo si v praci.....
u nas sa taketo nieco nepovoluje, presne kvoli tomuto......
No neviem, v praci mas pracovat a nie sportovat. Jedna si donesie stepper a bude tam hekat a vzdychat pri zdolavani schodov. Dalsia beziaci pas. Kolega si donesie dve male cinky, dalsi asi bongo s marihuanou... Toto je mozne este tak niekde v kreativnych startupoch, ci niekde v Google, ale nie v beznej firme ...
Hrozný nápad.
Ďakujem za vaše postrehy dievčatá. Škoda, že reálnych skúsenosti je tu ozaj málo, väčšinou ide iba o názory bez empirickej skúsenosti.
Pri rýchlosti od 0,5 km/h sa určite nejedná o žiadne cvičenie ktoré by sprevádzalo vzdychanie. Dá sa pritom v poriadku pracovať, bežne to praktikujem doma, je to veľmi prospešné pre prácu vykonávanú hlavou.
Jedná sa o kanceláriu v ktorej nie je ticho, neustále sa tu vybavujú telefonáty, chodí sa tlačiť, skenovať, čokoľvek vyberať zo skriniek.
Otázka bezpečnosti a zapojenia vlastného spotrebiča je vykomunikovaná s nadriadeným.
Walking pad - chodiaci pás, mrzí ma, že toto slovo nemáte v slovníku. Tiež považujete niekoho za ,,madam" ak používa slovné spojenia typu home office miesto práca z domu? Miesto smoothie pomixované ovocie?
Taktiež by som rada dodala, že by sa jednalo možno o hodinku denne, nie o plných 8 hodín.
@anonym_autor je to rusive aj keby to nevydavalo absolutne ziaden zvuk... niekoho rusi aj zbytocny pohyb druheho... a to si daj doma k telke alebo pocas HO . my sme mali fitstolicky a islo to kazdemu na nervy ako sa druhy pohupaval ... ale je to vec nazoru... mne idu na nervy rozne veci, zvuky, mna by ohlo urcite
Ak to nevadí zamestnávateľovi tak v pohode. Milujem tieto múdre reči o tom ze v práci musíš driet ako somár. Pokiaľ je na to priestor, tieto veci iba zvýšia produktivitu. Kolegovia maju na stene v kancelárii šípky, ja mam hrazdu. Ked dlho sedim na chvilu sa idem natiahnuť a uvoľniť chrbát. Alebo urobiť par zhybov. Určite to pomaha
Ak to nevadí zamestnávateľovi tak v pohode. Milujem tieto múdre reči o tom ze v práci musíš driet ako somár. Pokiaľ je na to priestor, tieto veci iba zvýšia produktivitu. Kolegovia maju na stene v kancelárii šípky, ja mam hrazdu. Ked dlho sedim na chvilu sa idem natiahnuť a uvoľniť chrbát. Alebo urobiť par zhybov. Určite to pomaha
@nicicka Je pravdou, že niečo takéto je skôr trendom v zahraničí. Do založenia tejto diskusie som si však neuvedomovala, že Slovensko ešte nedospelo do progresívneho pozerania sa na pracovný výkon :D a to som vlastne ešte nedodala, že si sem pravidelne vodím psa.
Ďakujem za vaše postrehy dievčatá. Škoda, že reálnych skúsenosti je tu ozaj málo, väčšinou ide iba o názory bez empirickej skúsenosti.
Pri rýchlosti od 0,5 km/h sa určite nejedná o žiadne cvičenie ktoré by sprevádzalo vzdychanie. Dá sa pritom v poriadku pracovať, bežne to praktikujem doma, je to veľmi prospešné pre prácu vykonávanú hlavou.
Jedná sa o kanceláriu v ktorej nie je ticho, neustále sa tu vybavujú telefonáty, chodí sa tlačiť, skenovať, čokoľvek vyberať zo skriniek.
Otázka bezpečnosti a zapojenia vlastného spotrebiča je vykomunikovaná s nadriadeným.
Walking pad - chodiaci pás, mrzí ma, že toto slovo nemáte v slovníku. Tiež považujete niekoho za ,,madam" ak používa slovné spojenia typu home office miesto práca z domu? Miesto smoothie pomixované ovocie?
Taktiež by som rada dodala, že by sa jednalo možno o hodinku denne, nie o plných 8 hodín.
@anonym_autor preco sa pytas tu a nespytas sa kolegov? Moze ti xy ludi napisat, ze by im to nevadilo, tvojim kolegom to vadit moze. A ked to bude vadit jednamu z 25 ako sa to bude riesit? Alebo ak tesnej vacsine to vadit nebude?
@anonym_autor preco sa pytas tu a nespytas sa kolegov? Moze ti xy ludi napisat, ze by im to nevadilo, tvojim kolegom to vadit moze. A ked to bude vadit jednamu z 25 ako sa to bude riesit? Alebo ak tesnej vacsine to vadit nebude?
@viestta Kolegov sa na to samozrejme opýtam, ale chcela by som osobne a to bude najskôr až o týždeň. Dovtedy som chcela počuť skúsenosti iných ľudí.
@viestta Kolegov sa na to samozrejme opýtam, ale chcela by som osobne a to bude najskôr až o týždeň. Dovtedy som chcela počuť skúsenosti iných ľudí.
@anonym_autor Sú presne dvaja, čiže ak by to prekážalo minimálne jednému, tak by som to nerobila
Kolegyna to ma, hodene v rohu kancelarie, chodila na tom mozno 2-3 x. Ona povodne chcela, aby jej to kupila firma, ako niekomu fitloptu. Ked to nepreslo, tak si to kupila sama a ano, je to pocut, je to hlucne, hlavne ak mas presklene priestory. Lebo ten mechanizmus proste pocut.
@nicicka Je pravdou, že niečo takéto je skôr trendom v zahraničí. Do založenia tejto diskusie som si však neuvedomovala, že Slovensko ešte nedospelo do progresívneho pozerania sa na pracovný výkon :D a to som vlastne ešte nedodala, že si sem pravidelne vodím psa.
@anonym_autor ooch to som vzdy chcela aby som mohla bravat psa so sebou. Ale šéf protestoval...no musím byt vďačná aspoň za hrazdu 🤣 Inak so slovom progresívna by som tu bola velmi opatrná 🙈
@anonym_autor ked chces chodit hodinku denne, preco sa nejdes prejst von na cerstvy vzduch? Kludne aj cestou do prace/z prace.
@anonym_autor ked chces chodit hodinku denne, preco sa nejdes prejst von na cerstvy vzduch? Kludne aj cestou do prace/z prace.
@kp7333 po práci idem do fitka a z neho peši domov, chcem efektívne využiť čas aj v práci, predsa len to je viac ako 8 hodín z celého dňa
A nemozes si radsej dat HO a robit to doma?
Minule som sa v kancelarii spytala, ze co je to za zvuk, ci niekto vedla vrta? A kolegyna, ze ma odsavacku mlieka pod satami 🙈 Jasne, ze mi to nevadi, ale kedze ma tiez caka pracovanie s babom, vtedy mi bolo jasne, ze za seba budem volit inu strategiu
@anonym_autor empirická skúsenosť 😅 neznamych ľudi je absolútne irelevantná, tí tam s tebou nebudú zavretí. Čo tak kontaktovať tých AŽ 2 ľudí a spýtať sa ich?
@anonym_autor mas to vykomunikovane so zamestnavatelom tak co chces od nas pocut?
Chodit doma ti nestaci?
Porovnaj si benefity chodit v int. A v ext.

Skúsenosť nemám, ale v tu mňa by vadilo.