icon

Kedy príde podpora v nezamestnanosti na účet?

peter_dira
Dnes o 12:30

Kedy chodí podpora na učet?? Prvy krát čakám a na nete je pisane všelijako..tak či niekomu už prišla dneska..hm? Diiks

rachel36a
Dnes o 12:31

Od dnes chodia davky z UP

peter_dira
autor
Dnes o 12:31
@rachel36a

Od dnes chodia davky z UP

@rachel36a ale už je pol 3 ..tak neviem kedy posielaju..zvyknu aj takto poobede?

anonym_9951ed
Dnes o 12:33

Ze "podpora nezamestnanosti". Snad "podpora v nezamestnanosti", panenka skakava 😄

peter_dira
autor
Dnes o 12:43
@anonym_9951ed

Ze "podpora nezamestnanosti". Snad "podpora v nezamestnanosti", panenka skakava 😄

@anonym_9951ed no strašne ftipné to je...waaau...je to uplne jedno každy chápe o čo sa jedná...

anonym_44ceca
Dnes o 12:45
@peter_dira

@anonym_9951ed no strašne ftipné to je...waaau...je to uplne jedno každy chápe o čo sa jedná...

Čo už ťa trase kedy príde a hybaj do krčmi či do kasína? Ser na to, chod von do prírody a uživaj si deň. Či príde dnes o 15 alebo zajtra či pozajtra...nie je to jedno? Si na tom až tak zle??
@peter_dira

peter_dira
autor
Autor odpoveď zmazal
rachel36a
Dnes o 12:49
@peter_dira

@rachel36a ale už je pol 3 ..tak neviem kedy posielaju..zvyknu aj takto poobede?

@peter_dira dnes už chodila....ja mam inú davku z UP a uz mi prišli dopoludnia...s už mám schválenú a prešiel čas na odvolanie?

peter_dira
autor
Dnes o 12:53
@rachel36a

@peter_dira dnes už chodila....ja mam inú davku z UP a uz mi prišli dopoludnia...s už mám schválenú a prešiel čas na odvolanie?

@rachel36a aha tak chodila? Tak asi zajtra možno príde..no uvidim ..dakujem za odpoveď

anonym_9a179f
Dnes o 12:55
@peter_dira

@peter_dira píše ti, že OD dnes. To neznamená, že ti musí prísť práve dnes. Môže prísť hocikedy v najbližších dňoch

anonym_b6e726
Dnes o 13:03

dnes, najneskor zajtra mas na ucte, mne uz skoncila tento mesiac podpora tak ti neviem napisat, ci by som ju uz mala

anonym_18747a
Dnes o 13:48

verim ze pockas kludne do 15 :D a ze mas co jest

anonym_c23c0e
Dnes o 15:17

Ano, dnes mi prisla