Kedy príde podpora v nezamestnanosti na účet?
Kedy chodí podpora na učet?? Prvy krát čakám a na nete je pisane všelijako..tak či niekomu už prišla dneska..hm? Diiks
Od dnes chodia davky z UP
@rachel36a ale už je pol 3 ..tak neviem kedy posielaju..zvyknu aj takto poobede?
Ze "podpora nezamestnanosti". Snad "podpora v nezamestnanosti", panenka skakava 😄
Ze "podpora nezamestnanosti". Snad "podpora v nezamestnanosti", panenka skakava 😄
@anonym_9951ed no strašne ftipné to je...waaau...je to uplne jedno každy chápe o čo sa jedná...
@anonym_9951ed no strašne ftipné to je...waaau...je to uplne jedno každy chápe o čo sa jedná...
Čo už ťa trase kedy príde a hybaj do krčmi či do kasína? Ser na to, chod von do prírody a uživaj si deň. Či príde dnes o 15 alebo zajtra či pozajtra...nie je to jedno? Si na tom až tak zle??
@peter_dira
@rachel36a ale už je pol 3 ..tak neviem kedy posielaju..zvyknu aj takto poobede?
@peter_dira dnes už chodila....ja mam inú davku z UP a uz mi prišli dopoludnia...s už mám schválenú a prešiel čas na odvolanie?
@peter_dira dnes už chodila....ja mam inú davku z UP a uz mi prišli dopoludnia...s už mám schválenú a prešiel čas na odvolanie?
@rachel36a aha tak chodila? Tak asi zajtra možno príde..no uvidim ..dakujem za odpoveď
@peter_dira píše ti, že OD dnes. To neznamená, že ti musí prísť práve dnes. Môže prísť hocikedy v najbližších dňoch
dnes, najneskor zajtra mas na ucte, mne uz skoncila tento mesiac podpora tak ti neviem napisat, ci by som ju uz mala
verim ze pockas kludne do 15 :D a ze mas co jest
Ano, dnes mi prisla

Od dnes chodia davky z UP