icon

Kedy prídu peniaze na účet, keď to vyjde na sobotu??

andika10
8. júl 2011

teraz dostane manžel tretí krát podporu v nezamestnanosti, stále nam prišla 16. v mesiaci, ale tento mesiac to vychádza na sobotu, viem že pre niekoho to je smiešna otázka ale mne to je momentálne dôležité, ďakujem za každú odpoveď

martinex
8. júl 2011

malo by to prist v piatok-15teho

jankac1986
8. júl 2011

no bud v piatok ak sa banka poponahla alebo az v pondelok,mojmu otcovi zvyknu peniaze chodit ked je ten datum v sobotu tak v piatok a ked je uz nedela tak v pondelok

myzma
8. júl 2011

@andika10 v piatok alebo v pondelok, zvacsa sa mi stalo, ze davka (napr. materske, nemocenske, rodicovsky) prisla v den vopred

ela2710
8. júl 2011

@andika10 ked ma moj priatel vyplatn den cez vikend dostane peniaze v piatok, ale statne davky sa tak neponahlaju a vzdy ked pripadne 15. na vikend, peniaze (rodicovsky prispevok) mi pride az v pondelok

annie13
8. júl 2011

aj ja predpokladam ze v pondelok

stanislavao
8. júl 2011

ked vyplatny termin vychadza na sobotu, pride to v piatok a ked na nedelu, tak to pride v pondelok. takto to minule vysvetlovala pani na poste jednej zakaznicke.

atreyu
8. júl 2011

peniažky by nemali nikdy prísť po termíne splatnosti...vždy pred alebo v deň splatnosti...to je zo zákona, ale ako to chodí pri takýchto dávkach neviem...

fomarik
8. júl 2011

nám to chodí den vopred, takže v piatok. aj ja čakám v piatok na 100% 😉

gubcikova
8. júl 2011

myslím si,že nieje určení presní deň vyplatenia,tak ako pri RD.mne vždy chodí 15teho,ale ked to je v sobotu tak v pondelok.ved majú čas do 20teho.