Koľko by mala žena zarábať?
Koľko asi musi žena zarábať, aby nemal muž pocit že ju musi živiť, koľko je taký priemerný plat pre ženu, ale myslím v takej ženskej práci, nie prácu, čo vykonávajú muži
popozeraj portály kde hľadajú ženy na prácu. Je rozdiel zamestnanie a zamestnanie. Ráno som videla inzerát že hľadajú lekárku - mzda 3800 e. 😉
Ked ma muz pocit, ze zivi zenu, tak chyba nie je v sume, ktoru zena zaraba ale v nom. Ked nechce nikoho zivit, nech si nezaklada rodinu.
Je to jednoduché, jej príjem by mal byť vyšší, alebo aspoň rovný jej výdavkom 😁
dnes este existuje zenska a muzska praca?? Dobry plat je taky s ktoreho si moze dovolit standard na aky je zvyknutaa este si vie trochu odlozit. Pre kazdu je tato hranica niekde inde
@anonym_autor a toto sa pýtaš prečo? Máš debila chlapa, alebo si ešte nikdy nepracovala, neotvorila si profesiu, keď sa musíš pýtať takého idiotiny?
No tak podla mna min.5000eur v cistom,nech nezerem,mozno aj viac.
Ale nie,pocas rodicaku je muz jediny zivitel rodiny,po rodicaku aj tak je muz hlavny zivitel rodiny,hoci by zarabali uplne rovnako.
Ked ma muz pocit, ze zivi zenu, tak chyba nie je v sume, ktoru zena zaraba ale v nom. Ked nechce nikoho zivit, nech si nezaklada rodinu.
@anonym_a8da66 To automaticky musí ženu a deti živiť muž? Žena nemusí zarábať?
Zena je minimalne rovnako inteligentna ako muz, ma jednu hlavu, dve ruky a praca hlavou je casto platena lepsie ako praca rukami. Zvysok zavisi na pocte deti, ako si podelia starostlivost o deti a domacnost a jej chuti pracovat.
Jednej zene sa nechce pracovat ani s 1 dietatom, druha to zvladne s vysokym platom aj s 3-5 detmi.
@anonym_autor toľko aby nepotrebovala chlapa
@anonym_autor je to o muzovi, pri niektorych mozes zarabat aj viac a stale budu mat ten pocit.
Taký aby sa sama uživila, keď konečne dostane rozum a vyserie sa na chlapa, čo všetko prepočítava
@anonym_autor s takym chlapom by som uz davno nebola, ktory by na mna tlacil ze malo zarabam a ze ma musi zivit. My mame financie spolocne a neriesime, kto kolko zaraba
Ja zarobim 2500 v cistom, manzel 1200 v cistom, co myslis, zivi ma,
ono. kazda laska sa skor ci neskor minie, ak jeden pada na hubu a druhy ma leharo. Je jedno, ci padas sama na hubu pri zarabani penazi, alebo padas na hubu bez pomoci pri starosti o deti a domacnost. Este sa to da, ak sa niekto nenarobi na tie peniaze, ze ma firmu a makaju zamestnanci, ale nie ak ta praca vyzaduje vela osobneho casu, namahy a energie. Ked pridu v pare dalsie problem a tie zakonite pridu, ten padajuci na hubu vyhodnoti, ze samemu, alebo s niekym rozumnejsim, mu/jej bude lepsie.
@anonym_a8da66 To automaticky musí ženu a deti živiť muž? Žena nemusí zarábať?
@anonym_4bfc40 nie, nemusi. Zena moze prispievat do chodu domacnosti aj financne. Kazdy podla svojich moznosti. V manzelstve su peniaze spolocne, takze nikto nikoho nezivi, obidvaja spolocne zivia deti, kym tie nebudu schopne zarabat si same. Ked ma chlap pocit, ze zivi svoju manzelku, matku svojich deti, tak chyba je v nom.
Ja mam pracu, ktoru moze vykonavat zena aj muz. Zarabam 3400 v hrubom. Ale mam dve deti, na ktore mi ex posiela vyzivne (jeho nazor je, ze ja si z jeho penazi uzivam a on kvoli mne trie biedu)... vyser sa na chlapa, co ti vycita peniaze. Najdi si pracu, kde sa uzivis a od toho tlka vyzaduj len vyzivne na deti.
@anonym_a8da66 rovnako by to malo platit aj opacne, nie? Ak zena nedokaze uzivit rodinu, nech si ju nezaklada.
@anonym_autor tolko, aby vedela v pohode utiahnut vsetky vydavky aj keby muz zrazu ostal bez prijmu, alebo by zrazu z jej zivota odisiel. Lebo vselico sa stava.
To je iný meter na ženu vydatú a slobodnú? Mala by zarábať tak, aby sa vedela postarať o seba a svoju rodinu a nebola odkázaná na muža, ak sa niečo stane.
Ja mam pracu, ktoru moze vykonavat zena aj muz. Zarabam 3400 v hrubom. Ale mam dve deti, na ktore mi ex posiela vyzivne (jeho nazor je, ze ja si z jeho penazi uzivam a on kvoli mne trie biedu)... vyser sa na chlapa, co ti vycita peniaze. Najdi si pracu, kde sa uzivis a od toho tlka vyzaduj len vyzivne na deti.
@anonym_4a39a2 zaujímavý plat, oblasť IT?
@anonym_4a39a2 zaujímavý plat, oblasť IT?
@anonym_0d0f47 Nie, IT to nie je, mam vystudovany marketing a pracujem v trochu blizkej oblasti
@anonym_a8da66 rovnako by to malo platit aj opacne, nie? Ak zena nedokaze uzivit rodinu, nech si ju nezaklada.
@sissy27 ano
mňa by strašne zaujímalo, koľko zarábajú tí borci, ktorí ženám na materskej/rodičovskej, vykrikujú, že ich živia...😎
Zaujímavé, ani jedna tu nenapísala presnú sumu, čiže odpoveď na otázku autorky.
A mudrovanie autorke nijak nepomôže.
@anonym_733d61 pretože presná suma neexistuje
@anonym_733d61 tak napíš ty, keď nechceš mudrovať, ale písať k veci
@anonym_733d61 pretože je to veľmi hlúpo formulovaná otázka...

aby muž nemal pocit že musí ženu živiť záleží od muža a nie od toho koľko žena zarába ...