Koľko peňazí potrebujem na otvorenie predajne s detským textilom?
Ahojte má niekto skúsenosť s detským textilom?Ak áno potrebujem vedieť či sa zmestím do sumy 3000 euro na zakupenie vecičiek do novootvorenej predajne.Nemam ani predstavu kolko tovaru za tu sumu nakúpim.Chcem nakupovať tovar v PL.
no ja myslim že na otvorenie predajne s textilom tak okolo 10 000 e - zaplatenie najmu dopredu a tak ... a naozaj porozmyšlaj nad tou polohou, možno by sa ti oplatil vyskúšať neaký e-shop, kde nebudeš tovar skladovať doma ale podla objednavok budeš nakupovať
to sa nevopcháš...jedine keby si predávala cez stránku a doobjednávala ako ti píše Luci a ešte u vás ak chceš otvárať..to je fakt odvážny plán
Ahoj, ja by som sa tak moc nestrachovala kvoli polohe, ja byvam kusok od ZA, v PL by som bola do 50 min. a tiez mam podobny plan s textil. obchodom. Aj ked si blizsie k hraniciam, nemyslim si, ze Namestovcania chodia hufne nakupovat do PL, to by sa u vas neuzivila ani trafika. Ked si das rozumnu marzu, tak do straty nepojdes a este ked ponuknes aj tovar na objednavku (so zlozenim zalohy min. 30%, aby si mala istotu, ze klient si po tovar aj pride), tak to pojde v pohode. Ale uvazovala by som na Tvojom mieste pridruzit k tomu aj ten eshop a nebudes okliestena len domacou klientelou. Hlavu vzhuru, bude hur 🙂

no, skor ako na to, kolko potrebujes na tovar, by som sa zamerala na to, ze ci vzhladom k polohe tvojho byvania (namestovo) je ideal nakupovat v polsku a otvarat si detsky textil... ze ci budes mat odbyt a ze ak ano, tak ci bude dostatocny na to, aby si mala na to, aby ta to aspon uzivilo...
to, ze nezbohatnes, to je bez debaty.