Kupovanie oblečenia v second hande: Kvalita a skúsenosti
Ahojte, začala som viac nakupovať v second handoch kvôli cenám aj ekologii ale niekedy natrafím na veci ktoré sa rýchlo zničia, kupujem hlavne v Textile House.
Neviem či som mala len smolu, alebo je tam teraz tovar horšej kvality? Nenakupujete tam tiež?
tie veci aj ked niektore vyzeraju fajn.. su zvacsa stare.. fakt stare.. rifle sa rozpadavaju, gumy tiez.. proste vec na jednu sezonu a cau
u nas sice v humane, ale nekvalitne veci a vela zo sheinu, gate a taketo znacky co nove kupite lacnejsie..ekologia neekologia, ja to podporovat nebudem..to asi fakt kupi niekto kto netusi ake lacne su tie veci nove
My rady nakupujeme v sekačich a charity shops. Máme odtiaľ topkové veci za smiešne ceny.
Teraz dost mladi na tom ficia, dcera ma 16 a cca uz 3-4 roky s kamoskami chodia do sekacov. Alebo aj na Vinted si kupi obcas. Ona si to potom aj popresiva, dotvori, namaluje farbami na textil... Obcas beru tie veci co su lacnejsie, obcas natrafi na lepsi kusok ako kabat, bunda, sako, tym ze dostava na narodky peniaze od starkej, od nas, alebo ak sa meni sezona a nechce nove veci - dam jej peniaze, nech si kupi co chce. Pride mi to dobre, ze takto ma aj zabavku na doma trosku, ked vselico preraba.
Tiez nakupujem v sekacoch ale vzdy len znackove kusky, z kvalitnych materialov alebo ak sa najdu nenosene...rozhodne nekupujem take, ktore pomaly vo vypredaji nove stoja menej ako v sekaci uz pouzite

@anonym_autor ja vždy nájdem super kúsok. Musíš ale často chodiť. Priznávam, že na ramienkach už vidím aj ja veci z Lidla, Tchiba, Sinsay