icon

Koľko pýtať za upratovanie a stráženie detí?

13. dec 2024

Ahojte. Konči mi RD, a chcela by som sa zatiaľ trochu dostať do toto pracovného kolobehu. Premýšľala som nad tým, že by som začala upratovať byty, domy, pripadne aj strážiť detičky. Koľko € vám príde rozumne pýtať či už za upratovanie alebo stráženie deti ? Oblasť stredne Slovensko. Skúsenosti mám len osobne, nemám pedagicku ani nič podobne.

martinka13
•
13. dec 2024

Ja platím 30 eur za upratanie domu. Cca 5 hodin jej to trva. Dopravu riesim na svoje náklady, rovnako aj čistiace prostriedky. K Vianociam dávam premie podľa môjho uváženia. Minulý rok 100 eur k jednej "vyplate" a kávovar. Ale to je mimo dohody.

frflos_nespokojny
•
13. dec 2024

jedna znama berie 6€/h za upratovanie. doprava na vlastne naklady, ale byva na uplnom vychode vo velkom meste

michaelajednorozec
•
13. dec 2024

Ja platim pani co k nam chodi upratovat 10€/h

simca06022011
•
13. dec 2024

nam chodi cez firmu upratovat zena, 10-12EUR/hodina ale urobilo sa to tak, ze sa urcilo, za kolko to ja upracem a stanovila som si cas. ZE pride a uprace. Neplatim za to ze tam cely den chodi dokola... a strazenie je zase samostatnna vec. Ja by som asi ak to ide sukromne, bez firmy dohodla tak na 8EUR=hodina, ak to ide na ruku.. ale zalezi aj na vzdialenosti, urcite by som cestu zohladnila, zalezi aj na tom co sa kedy a kolko robi.. ja som na to mala rozpis.

marsmykkok
•
13. dec 2024

Veľa robí aj majetnosť toho druhého, či budeš upratovať starej pani s dôchodkom 400 eur čo ledva vychádza z toho a musí si dať, lebo už sama nevie alebo nejakému podnikateľovi, pre ktorého 100vka nie je nič. Teda vždy by som sadzby skúsila dohodou. A treba aj zohľadniť čas čo ti zaberie cesta na miesto a späť, lebo ak hodinu robíš a hodinu cestuješ je to iné ako ked si tam 10 hodín. A rovnako je iné pravidelné upratovanie každý týždeň a iné upratovanie po prerábke jednorázové. Iné je stráženie 10 ročného samostatného dieťaťa, čo by mohlo byť aj samé, ale rodičia sa boja a stráženie troch detí vo veku 2, 4 a 7 rokov napríklad.

svetlonos
•
13. dec 2024

Na opatrovanie detí si vieš urobiť kurz. Za upratovanie si to rozmysli. Tých 6 e je malo, to ani nerieš. Pokial nie si na to odkázaná, daj si sumu min 12 e

majlo1234
•
13. dec 2024

@simca06022011 ja teda platim za strazenie deti nasobne viac ako za upratovanie(BA okres)

procrastique
•
13. dec 2024

My platíme 10€/h za upratovanie.

rivini
•
13. dec 2024

Pani na upratovanie platim 20 eur za tri hodiny, babysitterke (studentka) 10 Eur na hodinu.

joannita
•
13. dec 2024

V Ba je bezna suma cca 10e/h. Na strednom slovensku asi menej, mozno 8e.
12e ako tu niekto radil je dost, musis nejak zacat a za 12e nebude vela zaujemcov.

simca06022011
•
13. dec 2024

@majlo1234 tak to je mozne. Ja s opatrovanim nemam skusenost vobec, takze neviem. Preto pisem, ze to je "samostatna vec" 🙂

svetlonos
•
13. dec 2024

@joannita
ale presne o tom to je. Za 12 e nebude veľa záujemcov, ale radšej menej a vedia si to dovoliť.

evansova
•
14. dec 2024

Upratovacka chodí raz tyzdenne na 3-3,5 hodiny. Za jedno tyzdenne upratanie platím 30 EUR. Vela? Malo? Neviem, myslim ze si to zasluzi, upratuje naozaj dokladne, som spokojná.

andrea2667
•
15. dec 2024

Záleží na tom, či to chceš robiť len dočasne popri MD, alebo aj neskôr na živnosť. V prvom prípade je v meste priemer 8 eur. Záleží aj na náročnosti práce a majetnosti klienta. V druhom prípade je aj 12€ málo, ak máš prežiť.