icon

Koľko zarábajú sestry v nemocniciach a ambulanciách?

Dnes o 11:26

Ahojte baby
Prosím Vás chcem sa spýtať
Čítala som tu príspevok o príspevku pre sestry…
A zaujíma ma len tak zo zvedavosti aj ja pracujem ako sestra ,že koľko zarobíte v nemocniciach pri lôžku a aj keď pracujete napr v ambulancii na poliklinike …lebo vieme že odchádzate skôr kludne aj o pol jednej alebo o pol druhej odtiaľ …ale pracovný cas uvedený na amb hodinách je do 15:30 napr
Že ako máte nastavenú zmluvu …či vám platí zamestnávateľ 8 hodin pracovného času normálne aj keď tam v skutočnosti nie ste prítomné všetky tie hodiny … plus asi dostávate aj stravné lístky … prosím odpíšte mi normálne …že či to máte 100 úväzky a koľko dostávate za to alebo to máte znížené úväzky …
Veľmi veľmi vám ďakujem môžete aj anonymne ….
Chcem vedieť ako som na tom ja … lebo taktovací každá môžeme myslieť ako dobe máme a pri tom nemusíme mať dobre …

anonym_1741a5
Dnes o 12:15

@anonym_autor ta a Ty máš koľko?

janinah
Dnes o 13:06

Naco ti taka info bude? Ak nie si spokojna s platom hľadaj prácu inde.Nemôžeš mať všetko,aj odísť domov o 13 tej ( toto sa deje možno tak niekde u súkr.lekára v hornej dolnej) aj mať slušný plat.

anonym_03a95c
Dnes o 13:09

Ja cca 1300 pri lôžku, Mgr bez špecky, 6rokov praxe. S príplatkami za víkendy, nočné, nepretržitú pracu, osobne atd mam v čistom ešte o dosť menej ako základ uvádzaný v médiách. U nás v nemocnici by som mala okolo 950e v nemocničnej amb. a nedalo by sa mi chodiť skôr ako po 8 hodinách.
Ambulancie záležia aj od lokality. Kamoške v Bratislave núkali 1600e v čistom na ambulancii a ešte sa jej zdalo málo. Mne v našom ,,regióne" nukal sukromnik. Ďalšia kamoška chodila za 1150 do ambulancie na 130h mesačne a ďalšia robí u zubára každý den PO-PIA 7-16 a zarobí do 1000 a je to v tom istom meste. Žiaľ záleží aj od lekára. Všetko myslím v čistom tieto platy a kamošky sú spolužiačky z výšky, takže majú tiež okolo 6 r praxe.

anonym_e43eab
Dnes o 13:36

Ked sa ti mali sprav skusky a rec, Australia berie v preratani cez 3000€ mesacne nastupny zo skoly

anonym_df2773
Dnes o 13:41
@anonym_e43eab

Ked sa ti mali sprav skusky a rec, Australia berie v preratani cez 3000€ mesacne nastupny zo skoly

@anonym_e43eab Australia? nieco blizsie by nebolo? 🙂

autor
Dnes o 13:44
@janinah

Naco ti taka info bude? Ak nie si spokojna s platom hľadaj prácu inde.Nemôžeš mať všetko,aj odísť domov o 13 tej ( toto sa deje možno tak niekde u súkr.lekára v hornej dolnej) aj mať slušný plat.

@janinah ďakujem ti za tvoju milú a láskavu odpoved …
Je mi to na to na čo som sa pýtala … a keď nechceš odpovedať k veci kludne chod o diskusiu ďalej 🤚🏻

autor
Dnes o 13:45
@anonym_03a95c

Ja cca 1300 pri lôžku, Mgr bez špecky, 6rokov praxe. S príplatkami za víkendy, nočné, nepretržitú pracu, osobne atd mam v čistom ešte o dosť menej ako základ uvádzaný v médiách. U nás v nemocnici by som mala okolo 950e v nemocničnej amb. a nedalo by sa mi chodiť skôr ako po 8 hodinách.
Ambulancie záležia aj od lokality. Kamoške v Bratislave núkali 1600e v čistom na ambulancii a ešte sa jej zdalo málo. Mne v našom ,,regióne" nukal sukromnik. Ďalšia kamoška chodila za 1150 do ambulancie na 130h mesačne a ďalšia robí u zubára každý den PO-PIA 7-16 a zarobí do 1000 a je to v tom istom meste. Žiaľ záleží aj od lekára. Všetko myslím v čistom tieto platy a kamošky sú spolužiačky z výšky, takže majú tiež okolo 6 r praxe.

@anonym_03a95c ďakujem presne som chcela vedieť toto že ako to je veď v podstate pre rozumných ktorú chápu som to vyššie vysvetlila