Kontrolujete OP?
Šéfka mi povedala,že to kontrolovať nemám. V podstate mi to je jedno, ja ľudí neseparujem. No chcem sa spýtať, ak by som to neodkontrolovala a prišla by kontrola, mala by som zle ja, alebo podnik? Toto som sa pýtala šéfky, povedala,že sa mám odvolať na ňu. Ako to je? Díki
@viestta teraz mi jeden prišiel, a že včera tu bola šéfka a pustila ho, volala som jej,že ho má pustiť. Že on to potvrdenie ani nemá pri sebe :(
Ako...nepáči sa mi takýto prístup. Keby je to na mne pustím každého, mne je to jedno. Ale keď viem,že sú za to pokuty :(
A potom ma šéfka takýto prístup k tomu :/
Písala by som sms...pani Nováková,/meno šefky/mám kontrolovať návštevníkov alebo nie? Môžem pustiť človeka bez dokladu? Na vašu zodpovednosť?...ak neodpíše,tak by som písala mail...žiadam o pokyny ohladom ne/ kontrolovania...niečo odpísať musí...
inak súhlasím s
@viestta
@koniarova aj svojej zamestnanej dcére by si toto poradila? však nestresuj,tú pokutu pár tisíc /neviem kolko je/ hravo zaplatíme zo svojho?
Pre pokoj v duši som si radšej poslala životopisy do 3 iných miest 😂😂😂
Áno, pusti všetkých, šéfka má zdravý rozum, chvalabohu. Keby sme všetci boli v tomto jednotní, ľahšie by sa nám žilo.
@ankare však jasné, hovorím,že aj mne je to jedno.
Ale tá pokuta :( to mi už nie je jedno
@lubka261 ja nevidím dôvod, prečo by som mala volať kontrolu na šéfku, a aj volať kontrolu všeobecne.
Zodpovedne sa správa každý, kto je chorý a ostane v karanténe, či je ockovany alebo nie. Tak isto je zodpovedné správanie to, keď si dáš respirator, dezinfikujes sa atď.
Každý si zodpovednosť definuje podľa seba.
Celú túto diskusiu som začala tým,že som chcela vedieť, či ja alebo podnik dostane pokutu, ak konám na pokyn vedúceho.
Vedúca mi poslala správu,že mám púšťať všetkých bez rozdielu, a berie si to na zodpovednosť. (za tú radu ďakujem)
Takže aktuálne som s kludnym svedomím v práci a zarábam si na svoje živobytie. Aktuálne je už len to moja jediná starosť.
@lubka261 lubka, ja sa s Tebou nechcem hádať. Len ma mrzí, až kam ďaleko to vrchnosť s nami dotiahla, a veru nie je na chybe vláda, ale my, ľudia. 😔 Nadvyšujeme sa nad druhých, správame sa ako nadludia a to len vďaka tomu, že sme očkovaní. 🤦
Ľubka, tá vakcina Ta neochrani ani pred nákazou, ani pred šírením, ani pred smrťou. Tá vakcina je len biznis a cieľ záhuby.
Ty by si poslala kontrolu do prevádzky len preto, aby si narobila zle neockovanym. Toto je podľa Teba v poriadku? Veď zapoj zdravý sedliacky rozum. 🙂
Ak nemáš taký istý názor ako ja, tam sa aspoň riad pravidlom Ži a nechaj žiť.
@akbara77 samozrejme,že je to biznis. Farmaceutické firmy patria medzi najbohatšie na svete. Peniaze predsa vládnu svetom. Si myslíš,že im ide o zdravie ľudí? Zdraví ľudia ich nezaujímaju, veď z čoho by žili? Fakt sa skús nad tým zamyslieť, ešte nie je neskoro na prebudenie sa. Držím palce! 🙂
@ankare pani zlatá, dúfam, že nepodporujete farmaceutické firmy a nechodíte do lekárne. A vôbec načo chodíte do práce, načo robíte na toho darebáka šéfa? Si myslíte, že mu ide o vaše blaho? Skúste sa vy zamyslieť nad sebou, lebo garantujem vám že celý život chce niekto na vás zarobiť.
Ľudia....rada by som zmazala túto diskusiu,aby som predišla zbytočným hádkam.
Mrzí ma,že žiaľ tu došlo k menšej výmene názorov.
Však o to ide, vymeniť si názory, či??A kto nevie prijať kritiku, nech nevypisuje