icon

Kto má radosť z výplaty?

15. jan 2026

Komu dnes prišla vyplatka a teši sa rovnako ako ja ?😍co si doprajete z vyplatky ? Ja korejsku kozmetiku

Strana
z4
minenkaa
17. jan 2026
@anonym_286ead

@minenkaa to znie super🙂na SK je to inak.dovolenka plat neovplyvnuje,ale PN ano.a ak by ta nahodou prepustili napriklad kvoli poruseniu pracovnej discipliny pocas mesiaca,tak ako sa to riesi?🙂

@anonym_286ead tak ti zaplatia to čo máš odpracované v dátum kedy je deň výplat ,ako by si musela porušiť pracovnú disciplínu aby ta vyhodili

anonym_286ead
17. jan 2026
@minenkaa

@anonym_286ead tak ti zaplatia to čo máš odpracované v dátum kedy je deň výplat ,ako by si musela porušiť pracovnú disciplínu aby ta vyhodili

@minenkaa asi sme sa nepochopili,nevadi

minenkaa
17. jan 2026
@anonym_286ead

@minenkaa asi sme sa nepochopili,nevadi

@anonym_286ead tak vysvetli

adulienka36
6. feb 2026
@anonym_93b80c

Ja som nahnevaná. Prišla mi vyplatka 4300€, robila som 40h za mesiacik, tak som čakala este viac peniazkov😭 co uz. Snáď budúci mesiac bude lepšia, aby som si dopriala turecku kozmeticku na mesiačik:*

@anonym_93b80c a to akú prácu robíte že sa vám nepozdáva ten plat?

autor
6. feb 2026
@adulienka36

@adulienka36 Praca takzvany Troll…. Aby urobil diskusiu sviezejsou….

martul
6. feb 2026

@anonym_autor mne prišla žalostná výplata, pretože som hneď začiatkom mesiaca išla na PN. Ale v pohode, mala som ťažký úraz tak som si kúpila pre potešenie kabelku, brutálne lacnú, ale mám radosť.

anonym_185703
6. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zaloz novu diskusiu.Ved aj tento mesiac pride vyplata.

anonym_93b80c
6. feb 2026
@adulienka36

@adulienka36 to bol sarkazmus. To aj slepí vidi

anonym_93b80c
6. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ? Si sa naučila nove slovo tak ho používaš?

autor
6. feb 2026
@anonym_93b80c

@anonym_autor ? Si sa naučila nove slovo tak ho používaš?

@anonym_93b80c jujujujuuuuj 😊mojko krasne ješitne🤗 žilku som ti trafila za vypisovanie chujoviniek?

anonym_93b80c
6. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_93b80c jujujujuuuuj 😊mojko krasne ješitne🤗 žilku som ti trafila za vypisovanie chujoviniek?

@anonym_autor s osobou ktora je predpokladám dospelá a píše tri zdrobneniny v jednej vete si nemam co povedať. Bud si decko, alebo nebudes najostrejsou ceruzkou v peracniku. Ale neboj, o chvíľu bude vyplatka🙂

autor
6. feb 2026
@anonym_93b80c

@anonym_autor s osobou ktora je predpokladám dospelá a píše tri zdrobneniny v jednej vete si nemam co povedať. Bud si decko, alebo nebudes najostrejsou ceruzkou v peracniku. Ale neboj, o chvíľu bude vyplatka🙂

@anonym_93b80c staraj sa hlavne o svoju vyplatku aby ti prislo na uctik aspon 5.000€ tento mesiac , minuly mesiac bol slabucky no. 😊

A vypadni z mojej diskusie dement.‼️

anonym_93b80c
6. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_93b80c staraj sa hlavne o svoju vyplatku aby ti prislo na uctik aspon 5.000€ tento mesiac , minuly mesiac bol slabucky no. 😊

A vypadni z mojej diskusie dement.‼️

@anonym_autor taku radosť ti neurobím 🙂

autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_93b80c
6. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty nie si 2x v poriadku, ze? Uz si nahlásená.

Strana
z4