icon

Ktorý účtovnícky program sa oplatí kúpiť?

tkjana
31. jan 2023

Ženy, prosím, viete mi poradiť, ktorá si robíte účtovníctvo, ktorý účtovnícky program (podvojné účtovníctvo a mzdy) sa mi oplatí zakúpiť, aby to bolo finančne prijateľné, aj tie aktualizácie, prípadne podpora.
Zvažujem Omega od Kros alebo MRP ?
Ďakujem

gemerka17
31. jan 2023

@tkjana MRP je o polovicu lacnejšie ako kross. Najmä pri mzdách je veľký rozdiel MRP vs olymp od krossu. Preto je MRP obľúbený z hladiska ceny. Všetko ostatné tiež fičí. Čo sa týka kross tak omega a olymp sú vychytenejsie, prepracovanejsie a viac dokážu usporiť čas.

panizima
31. jan 2023

@gemerka17 ja mam tiež MRP a spokojnost

tkjana
autor
31. jan 2023

@panizima tam je tá základná cena, ktorá sa platí ako licencia a potom sa platia ročne aktualizácie ? Prepáč, že sa tak blbo pýtam, ale keď som sa ja ešte učila účtovníctvo, tak sme mali len možnosť zakúpenia programu na CD a už sa nič neplatilo 😀

gemerka17
31. jan 2023

@panizima veď ja som nepisala, že je zlý. Je o dosť lacnejší ako balíček kross a preto je tak veľmi obľúbený. Veľa ľudí ho používa.

panizima
31. jan 2023

@tkjana je tam základná cena a potom každý rok aktualizujeme

panizima
31. jan 2023

@gemerka17 viem o tom, len MRP je lacnejší, nedám na neho dopustit

katica06
31. jan 2023

@tkjana 25 rokov používam MRP, je dobrý

panizima
31. jan 2023

@katica06 ja som používala predtým Abra Gold, bol zlozity

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
katika2015
Autor odpoveď zmazal
gabriela321123
Autor odpoveď zmazal
gabriela321123
2. mar 2026

Ja som najprv používala jednoduchší nástroj len na faktúry, lebo som viac nepotrebovala. Keď mi ale pribudla DPH a začalo sa kopiť viac dokladov, prestalo mi to stačiť a potrebovala som niečo komplexnejšie. Prešla som na Money S3 a mám omnoho lepší prehľad v účtovníctve, nie je to len obyčajná fakturácia. Ak si nie si istá, dá sa najprv vyskúšať na tri mesiace zadarmo tu https://www.money.sk/cennik-s3/vyskusat-money-s3/ ja som to spravila rovnako a až potom som sa rozhodla.