Mám ponuku prijať?
Ahojte, bola som na jednom pohovore (administratívna pozícia), volali mi,že som vhodný kandidát, mám ešte raz prísť. Tam mi môj potencionálny šéf povedal,že jediná vec, ktorá mu vadí je,že nepoužívam makeup a vyzerá to neprofesionálne + keď mám vychádzane líca. Vysvetlila som mu,že žiaľ vyskúšala som rôzne BBcreams a makeup, no vždy som sa veľmi vyhadzala. Bola som aj u koženej, kde mi dávala nejaký špeciálnu masku na tvár za 50€ a vôbec mi to nepomohlo, a aktuálne to čo mám na lícach je v podstate hojenie, čo už viac ako polroka nepoužívam nič. No bolo mi to dosť nepríjemné mu to vysvetľovať, naposledy som to takto musela vysvetľovať pred 5timi rokmi majiteľovi kasína,kde som pracovala, ten bol zaťažený na to,aby krupierky nosili legíny, stekle a boli výrazne namaľované, aj to som tam vydržala len pár mesiacov. Skrz toto mi môj potencionálny zamestnávateľ povedal, že mám skúsiť nejaké prírodné produkty.
Poviem Vám,že vôbec nemám po tomto chuť do tej práce nastúpiť, aj keď pracovná doba aj plat je super, no toto ma veľmi odradilo. Mám to aj tak prijať alebo skúsiť hľadať ešte niečo iné? Fakt ma to skrz tie vychádzane líca mrzí, aktuálne to už skoro vôbec nie je vidno,no stále to vidno, a keď som používala krycie krémy, tak to vyzeralo fakt hrozne. Čo by ste robili na mojom mieste?
@lusinda1989 gél na začiatku ráno a večer. Prvý týždeň som vyzerala hrozne, vytiahne všetko na povrch. Teraz používam večer. Sérum každý večer. Toto je na čistenie. Potom je rada tolerianne, to je na obnovenie kožnej bariéry, krém si dávam večer. Určite ti dajú v lekárni vzorky.
Asistentka musí byť reprezentatívna? WTF???? To koho, resp. co ste reprezentovali, milé dievčence? Reprezentatívna musí byť tak hosteska, ktorá drží hubu a po povyseninmizni aj roznasa kávu. Asistentka je niekto, koho mam po ruke a ideálne je, ak nemá v hlavičke nakakane. Upravená by byť mala, tepláky a mastné vlasy celkom ono nebudú. Ale make up? Akože fakt? Taký radobyšéf by mohol hovoriť o šťastí, keby som sa mu len vysmiala do ksichtu a neurobila mu hanbu na sto zim na verejnosti za takú iditotsku požiadavku....
@ejanjelik dakujem

Tak toto je za mňa mega prúser, až ma nadvihlo. Dúfam, že šéfko si tiež každý pupak alebo pigmentový fľak zakrýva make-upom. A že má zamestnanec reprezentovať firmu svojím vzhľadom? Tak hádam ju reprezentuje svojou prácou, nie? 🤷🏻♀️ Ja by som tú prácu nechcela. Pokiaľ si môžeš dovoliť ju neprijať, neprijala by som. To kde sme, aby v podmienkach prijatia bola bezchybná pleť 🤦🏼♀️