Mám šancu si nájsť nejaké brigádu ako opatrovateľka deti či
skús portály Hlídačky a Domelia a daj si záležať na poriadne vyplnenom profile 🙂
@zunaf 17 rocna ktorá nemá žiadne skúsenosti len to že strážila brata tak tam niečo čo písať asi .
čítala som aj tú diskusiu predtým, poradím ti, bolo by super od všetkých ľudí, ktorým si strážila deti (nie od mamy) pozbierať najskôr referencie. A skús to viac predať, čo vieš robiť s deťmi, aké aktivity im vieš vymyslieť (kľudne predpripravené veci), aký vieš mať k deťom prístup, atď. Potom to pôjde ľahšie s hľadaním klientely.
@zunaf 17 rocna ktorá nemá žiadne skúsenosti len to že strážila brata tak tam niečo čo písať asi .
@parvinka0001 Tak možno niekomu to bude stačiť, ak bude pýtať menšiu sumu. Za našich čias 20-ročné odchádzali robiť au pair do cudziny, podľa mňa skoro 18-ročná to zvládne.
Dcera bezne strazila dva roky dvojicky ako 15-17 rocna... lenze rodicia boli doma o poschodie vyssie, len teda mali home office, jedlo im nachystala mama do chladnicky, oni robili aj cez vikendy, cez tyzden v skolke..

Skús obchody ako pepco,sinsay , gate.tam vždy v lete potrebujú
Ako 17 ročnej by som ti dieťa isto nedala nato rovno zabudni aj keď píšeš že ako vieš čo to obnáša . Ver tomu že nevieš .