Máte skúsenosti s pozíciou asistentky na súde ?
Ahojte. Naskytla sa mi príležitosť ísť na pohovor na pozíciu asistentka na okresnom súde. Chcem sa spýtať či niekto ma skúsenosti s touto pozíciou, pretože som počula ze to nie je bohvieaka práca, čo asi by som robila a hlavne či sa mi to oplatí platovo ? Ďakujem
Ahoj, záleží na akého sudcu natrafis, práca zaujimava, ale slabo ohodnotená, viac ako 500€ nečakaj.
@paulinka17 platovo o nicom. Najdi si na googli platovu tabulku vo ver. zaujme. Zalezi od praxe.
Zaleží u akej sudkyni skoncis,rovnako je to aj s prácou, kazda sudkyna/sudca pracuje s inym počtom spisov...platovo-zaklad 648,po mesiaci možnosť osobného príplatku
Nemusis ist ani ku sudkyni, zalezi na ake oddelenie pojdes. Poviem ti takto, kedysi strasili, ze ak sa ti nepaci, mozes odist a na tvoje miesto caka 15 ďalších. No co som pocula, posledne vyberka sa uz ani nikto neprihlasil 😂 ja by som radsej isla za pas ako na sud, tolko osobna skusenost 🙂
Jedinu vyhodu vidim v pracovnom čase, kedze väčšinou chodia najskor na 7,30-8,00 zalezi od konkrétneho zaradenia a koncia popoludní, cize idealne pre mamicky s deťmi....ale plat minimalka....
Moja kamoška to robila, plat nízky, asi ako všade v štátnej správe, cca tých 500 mala (v BA). Práce mala dosť veľa, ale nič ťažké to nebolo len dosť nudné, ale zas pracovný čas si pochvaľovala, o 15 už končila.
Ahoj, robim asistentku sudcovi.. plat je cca 600€ v čistom + gastrace tých 70-80€...Od januára sa ide ešte trosku zdvíhať.. tak neni to veľa ale niekde sú aj horšie platený.. pokial máš deti veľké plus je pracovná doma a hlavne pracuješ pre štát takze OČR, PN je všetko ok , nie ako u niektorých súkromníkov ..
@otazka1 Tak to si za pásom asi ešte nerobila :D Neodstála alebo neodchodila 12stky 3 dni po sebe alebo 6.Tiež za 400€.
Ja som si to vyskúšala :D a radšej idem podľa tabuliek jak zo seba robiť debila.A mám aspoň kľud.
Ja som si to odchodila.Nohy až do krvy.V zahraničí.A vo výrobe som strávila 2 dni počas VŠ.Nikdy viac.A to som bola na finálnej kontrole.Robila som aj v sklade.Robila som aj u súkromníkov a neustále počúvam len sťažovateľov.Hlavne od ľudí ktorý v živote poriadne manuálne nemakali.
@modrykoniicek robila 🙂 a kludne by som sla znovu, ak by prisla na to situacia 💁♀️
@otazka1 Ja v živote.. možno ešte v zahraničí hej :D ale tu určite nie.Drieť pod psychickým nátlakom a spĺňať normy kvôli minimálke.Nikdy.
Výroba je pre mňa tá najposlednejšia možnosť keby už vôbec nič iné nebolo.

@paulinka17 pocula som,ze velmi malo zarabaju a stale je tam buzeracia zo strany sudkyne ale to zalezi asi od konkretnych osob