icon

Skúsenosti s prácou v Amazon Bratislava. Je možný home office?

21. máj 2026

Ahojte dievčatá, čaká ma pohovor na Finance pozíciu v BA a chcela som sa spýtať aké sú vaše skúsenosti s touto firmou ako zamestnávateľom. Zaujímalo by m hlavne či je možnosť home-officu (ak áno, v akom %), ako je to s parkovaním či aj celková atmosféra a pod. 🙂 ďakujem vám za prípadné odpovede

chestnut
21. máj 2026

@anonym_autor Amazon presiel aspon v okolitych krajinach na takmer 0%HO myslim, ze to je podobne vsade…

anonym_da8b6f
21. máj 2026

Prave dnes sme sa bavili s nevestou ohladom home office , robi tak od covidu, ale ako sa posunula v korporate tak odrazu ma pracovnu dobu 24 hodin.

anonym_bc3d28
Včera o 05:16
@chestnut

@anonym_autor Amazon presiel aspon v okolitych krajinach na takmer 0%HO myslim, ze to je podobne vsade…

@chestnut hmm. Kto vie čo je dôvodom že už nechce firma vôbec poskytovať benefit v podobe HO
Ja HO mám a s kolegami sme sa veľa krát zhodli že z domu toho urobíme viac ako v Office

chestnut
Včera o 05:28
@anonym_bc3d28

@chestnut hmm. Kto vie čo je dôvodom že už nechce firma vôbec poskytovať benefit v podobe HO
Ja HO mám a s kolegami sme sa veľa krát zhodli že z domu toho urobíme viac ako v Office

@anonym_bc3d28 chcu mat ludi proste v office, vela firiem postupne vratilo ludi do office, nie kazdy je doma produktivny

anonym_bc3d28
Včera o 05:39
@chestnut

@anonym_bc3d28 chcu mat ludi proste v office, vela firiem postupne vratilo ludi do office, nie kazdy je doma produktivny

@chestnut to je pravda, určite je veľa takých čo to zneužívajú. Ale .. nedá sa to nejak odsledovať? A pokarhat toho čo to zneužíva? 🤔
U nás nás nejak špeciálne nesledujú ale nadriadena si vie presne pozrieť čo kto počas dňa urobil, to si viem pozrieť aj ja sama v systéme. Nikto s nami nemá žiaden problém, každý robí ako má. Možno sme si vytvorili takú dôveru u nadriadenej a preto to máme fajn v práci

chestnut
Včera o 05:51
@anonym_bc3d28

@chestnut to je pravda, určite je veľa takých čo to zneužívajú. Ale .. nedá sa to nejak odsledovať? A pokarhat toho čo to zneužíva? 🤔
U nás nás nejak špeciálne nesledujú ale nadriadena si vie presne pozrieť čo kto počas dňa urobil, to si viem pozrieť aj ja sama v systéme. Nikto s nami nemá žiaden problém, každý robí ako má. Možno sme si vytvorili takú dôveru u nadriadenej a preto to máme fajn v práci

@anonym_bc3d28 urcite da, ale tak uz sa firmy tak rozhodli, ze chcu ludi v office, isto su aj vynimky, ale Amazon prosto ludi v office chce

brrunetkaa
Včera o 06:53

Firmy majú nakupene budovy, v ktorých nikto nie je a preto tam ťahajú ľudí. Iné dristy o spolupráci a že sa musíme vidieť naživo sú blbosti. Aj tak kolegov čo nechcem nevidím ako je týždeň dlhy keď som v office. Ráno mám jedine nervy, že sú z domu taham notebook cez pol mesta aby som mohla robiť rovnaku prácu tam vo môžem aj doma a ušetrím cca 1,5-2h života

zuzanaete
Včera o 06:56
@anonym_bc3d28

@anonym_bc3d28 Ja tvrdim, ze ludia, co hlakaju pracu doma, tak ju flakaju aj v office.

anonym_cc6668
Včera o 07:14

Osobne poznam viacerych manazerov z Amazonu z roznych krajin (CZ, AT, DE a Luxenbourg). Vsetci mi medzi recou pri kave povedali ake peklo je pracovat pre Amazon. V centrale v Luxenburgu maju neskutocnu fluktuaciu, ak niekto vydrzi na jednej pozicii viac ako rok, tak je pan.
Ale vsetko to boli vyssie manazerske pozicie.
Mozno je to na tych nizsich pozicia na financiach napriklad lepsie. Kazdopadne ja by som tam neisla ani za milion. Ponukali mi poziciu v Rakusku s krasnym platom a odmietla som to pre to, co som tam sama videla a pocula.

anonym_bc3d28
Včera o 08:00
@zuzanaete

@anonym_bc3d28 Ja tvrdim, ze ludia, co hlakaju pracu doma, tak ju flakaju aj v office.

@zuzanaete no asi veľa záleží od náplne práce. Ja sa určite na HO flakat nemôžem. Ak by som sa flakala, bolo by to vidno. U nás v systéme sa dá presne pozrieť podľa mena kto čo urobil a koľko takže ak by som sa flakala, bolo by to vidno a ver mi že kolegovia a nadriadena by to len tak nenechali. Všetci pracujeme tak ako treba aj na HO

autor
Včera o 09:00

Aby som to trošku osvetlila, ja momentálnej už teraz pracujem v korporáte v BA, kde som viac menej spokojná. Som na seniornejšej pozícii s možnosťou home officu, pracuje reálne 2 dni z officu zvyšok týždňa som doma. Sme v centre mesta no mame zabezpečené parkovanie aj celkom príjemné benefity, problém je ze v momentálnej situácii nemáme možnosť veľkého kariérneho rastu, šetrí sa u nás a redukujú sa pozície. V Amazone mi bol ponúknutý podstatne vyšší plat za veľmi podobnú náplň práce, tak si davam dokopy pre a proti, či by som vo výsledku nešla do horšieho. Takže vám veľmi ďakujem za vaše poznatky ktoré boli zatiaľ uvedené. 🙂

anonym_cc6668
Včera o 09:44
@anonym_autor

Aby som to trošku osvetlila, ja momentálnej už teraz pracujem v korporáte v BA, kde som viac menej spokojná. Som na seniornejšej pozícii s možnosťou home officu, pracuje reálne 2 dni z officu zvyšok týždňa som doma. Sme v centre mesta no mame zabezpečené parkovanie aj celkom príjemné benefity, problém je ze v momentálnej situácii nemáme možnosť veľkého kariérneho rastu, šetrí sa u nás a redukujú sa pozície. V Amazone mi bol ponúknutý podstatne vyšší plat za veľmi podobnú náplň práce, tak si davam dokopy pre a proti, či by som vo výsledku nešla do horšieho. Takže vám veľmi ďakujem za vaše poznatky ktoré boli zatiaľ uvedené. 🙂

@anonym_autor ked si spokojna tak urcite nechod do Amazonu. Som si na 99% ista ze pojdes do horsieho.

chestnut
Včera o 10:09
@anonym_autor

@anonym_autor a pri ponuke platu ste sa nebavili aj o HO?

anonym_858f56
Včera o 11:21
@anonym_autor

@anonym_autor Pracoval som pre Amazon a uz nikdy. Mne to tam príde ako v sekte. Stále sa riadia tymi sprostymi princípmi. A zoderu ťa z kože.

chestnut
Včera o 12:54
@anonym_858f56

@anonym_autor Pracoval som pre Amazon a uz nikdy. Mne to tam príde ako v sekte. Stále sa riadia tymi sprostymi princípmi. A zoderu ťa z kože.

@anonym_858f56 ano to je taka biblia, je to troska sektarske 😄

akje
Včera o 12:58
@anonym_bc3d28

@anonym_bc3d28 ak ja to tak mam

anonym_786db1
Včera o 13:30

Amazon zrušil HO kvôli tomu, aby preriedil stavy zamestnancov bez priameho vyhadzovania, pri ktorom by museli dávať odstupné. Takto ľudia dali výpoveď dobrovoľne.

anonym_bc3d28
Včera o 13:58
@anonym_786db1

Amazon zrušil HO kvôli tomu, aby preriedil stavy zamestnancov bez priameho vyhadzovania, pri ktorom by museli dávať odstupné. Takto ľudia dali výpoveď dobrovoľne.

@anonym_786db1 šikovne vymyslené. Keď niekto dochádza tak bez HO sa mu už asi neoplatí

anonym_0578ec
Včera o 15:08
@anonym_786db1

@anonym_786db1 presne toto som počula aj ja

anonym_0578ec
Včera o 15:09
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj,pre aký korporát pracuješ? Zaujíma ma to kvôli HO, lebo hľadám niečo podobné. Ďakujem 🌿

mimirka32
Včera o 15:20

@anonym_autor uz si presla pohovorom? Kolko si mala kol? Ja som sa tam v minulosti hlasila, ale povedali, ze tam budu neviem, ci nie aj 4 kola a este mi poslali nejaky sialeny mail ako sa pripravit na pohovor, tak som sa na to rovno vysrala. A potom som pocula same zle veci na tu firmu. Ze extremne vela hodin tam ludia pracuju

chestnut
Včera o 19:26
@mimirka32

@anonym_autor uz si presla pohovorom? Kolko si mala kol? Ja som sa tam v minulosti hlasila, ale povedali, ze tam budu neviem, ci nie aj 4 kola a este mi poslali nejaky sialeny mail ako sa pripravit na pohovor, tak som sa na to rovno vysrala. A potom som pocula same zle veci na tu firmu. Ze extremne vela hodin tam ludia pracuju

@mimirka32 ano oni robia cca 5 kol a aj speci webinar s pripravou na pohovor 😄