icon

Možem mať mobil pri fyzických testoch policajného zboru?

saubner
4. aug 2026

Ahojte, čoskoro mám fyzické testy v PZ a zaujímal by ma taký detail, či môžem mať mobil pri sebe počas toho 1500m behu. ( nemám smart hodinky). Zabehnem to ako nič, ale tempo si držím podľa appky v mobile a mám obavu z toho ako budem vedieť či nebežím príliš rýchlo alebo príliš pomaly, chcem bežať primerane. Tak, či náhodou nemá niekto podobnú skúsenosť. A ide sa v postupke - beh, šprint, test výbušnosti a potom brušáky?

anonym_808dc9
4. aug 2026

U nas to bolo presne opacne brusaky, test bubusnosti, beh, sprint. Mobil sme mohli mat pri sebe, niektori aj pocuvali hudbu na bezdrotovych sluchadkach ale radsej si to par krat skus bez kontrolovania tempa na mobile.

zeroz
4. aug 2026

@saubner beh je posledný... A môžeš mať... Im to je jedno...

saubner
autor
4. aug 2026

Ďakujem za odpoveď. Brušáky neznášam, dúfal som, že budú na konci a nie hneď na začiatku ich robiť :D

marcela1611
Včera o 11:03

Ahoj u nas bolo prvé test výbušnosti,šprint,brušáky a posledné sa ide na Duklu behať. Mobil som mala pri sebe a normalne som si zaplat apku ako keď behám aj doma nemali s tým problém.

vandicka008
Dnes o 07:52
@saubner

Ďakujem za odpoveď. Brušáky neznášam, dúfal som, že budú na konci a nie hneď na začiatku ich robiť :D

@saubner Ahoj, Ako dlho po informatívnom pohovore ti Dali vedieť termín fyzických testov? Ja stále čakám